pupweekend2017 204 300x200

Pupillenweekend

Traditiegetrouw zal het voetbalseizoen weer worden afgesloten met het pupillenweekend. Dit zal dan voor de 28e keer zijn. lees meer...

BBQVoetbal

Onderling Toernooi & BBQ

Dit mooie Redichem seizoen gaan we passend afsluiten met een echte familiedag.  Lees meer...

Toernooien 300x200

Toernooien 2018

Het programmaboekje van het 12e Repro Mercurius Pupillentoernooi op zaterdag 2 juni. lees meer...

  • column header 300x60

     

    De bal

    Een goede ondergrond om op te spelen is belangrijk. Ook moet schoeisel en kleding lekker zitten om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Echter, de kwaliteit van de bal waarmee gespeeld wordt, is ook van groot belang. Lees meer...

Jarigen

21 mei - Isabel Alberda
22 mei - Joey Bekkers
23 mei - Danisch Bhikharie
23 mei - Joas van Meerveld
23 mei - Nick Ruisch
24 mei - Dima van Benten
25 mei - Duuk van Lent
25 mei - Joeri van Drunen
25 mei - Koen Janssen
25 mei - Leon van Swetselaar
26 mei - Daan Smaling
26 mei - Diede Troost

Agenda

Zaterdag 23 juni
1e Darttoernooi Redichem
inschrijven tot 9 juni

Dinsdag 29 mei
Meidenclinic
Aanvang 18:30 uur

Zaterdag 9 juni: BBQ
Aanvang 18:00 uur
Aanmelden voor 2 juni

RM2018 kop

Bornbouw kop

Hoofdsponsors

Logo Redichem geel V 200px

Het einde van het voetbal seizoen nadert en velen zijn stiekem al bezig met komend seizoen.

Wij merken dat enkele ouders van spelers en spelers zelf zich zorgen maken over mogelijke veranderingen die volgend seizoen gaan komen. Daarom sturen wij dit bericht met input van de technische commissie. Ieder jaar is het weer een heel gepuzzel om de teamindeling compleet te maken. Veel vrijwilligers spenderen tijd om de juiste personen in de juiste teams te krijgen.

Voor de technische commissie is het van belang om definitief te weten wie er wel en wie er niet door gaan volgend seizoen. Wij kunnen geen teamindeling maken op basis van speculaties. Daarnaast hebben wij als technische commissie ook een visie op de teams, zodat wij het niveau binnen de club naar een hoger level kunnen brengen en de spelers zoveel mogelijk te laten spelen op het niveau dat bij hen past. Als dat plaatje compleet is, kunnen we op zoek naar nieuwe trainers en coaches. In overleg met de huidige en toekomstige trainer/coach zal de teamindeling worden bepaald. De laatste stap is het bepalen van de competitie waar de teams in worden ingeschreven. Dit gebeurt in overleg met de trainer/coach.

De technische commissie begrijpt dat iedereen het liefst zo snel mogelijk weet waar hij/zij aan toe is. Dat willen we zelf ook. Helaas zijn er op dit moment van het jaar nog te veel onzekerheden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de teamindeling zo spoedig mogelijk te bepalen. Samenvattend vragen wij iedereen om zijn/haar begrip en geduld. Uiteraard staan wij open om naar individuele situaties te kijken, maar dat is nu nog veel te vroeg in het proces.

Wilt u zelf zo snel mogelijk duidelijkheid? Dan kunt u helpen door aan te geven of u of uw kind ook komend seizoen bij Redichem blijft voetballen. Mocht iemand er voor kiezen zich uit te schrijven bij Redichem, laat dat dan weten aan de ledenadministratie. Ondanks dat de uiterste uitschrijfdatum 31 Mei is, zou het fijn zijn als we het nu al weten als er mensen volgend seizoen niet meer spelen.

We gaan met zijn alle weer ons best doen om er volgend jaar een mooi seizoen van te maken, maar laten we eerst dit seizoen goed afronden!

TC Redichem

MaritPoelstraTTC 980x200

Vereniging

Informatie over de vereniging, lidmaatschap en bestuur.

Clubblad

Het clubblad wordt bij leden in Renkum en Heelsum bezorgd, maar is ook online te lezen.

Idee

Heb je een goed idee voor Redichem, geef het door!

Berichten

Laat een berichtje achter op de site of bekijk berichten van anderen.