verwacht nieuwesite

Nieuwe website

Met ingang van het seizoen 2018/2019 hopen we een geheel nieuwe website te hebben. Lees meer...

jan streefkerk 300x200

Een brief van de voorzitter

Afgelopen zaterdag hebben we met de Familiedag en de BBQ een hele gezellige afsluiting gehad van een mooi Redichem voetbalseizoen.  Lees meer...

Privacystatement 300x200

Privacy statement 

Redichem heeft een "privacy statement" gepubliceerd. Lees het hier...

Bij de aanvang van het seizoen 2018/2019 introduceren we een geheel nieuwe versie van de Redichem-website. We kunnen dan beter gebruik maken van alle data die via Sportlink beschikbaar is omtrent teams, prorgamma, uitslagen en standen en nog veel meer. De website blijft van belang om informatie over de vereniging te delen en wat verder te kijken dan je eigen team of alleen het eerste elftal. Tot september wordt de site beperkt bijgehouden.

Hulp gevraagd

Als je zin hebt om mee te werken aan de inhoud dan ben je van harte welkom. We denken dan aan het plaatsen van verslagen met of zonder foto's, het bijhouden van algemeen nieuws over de vereniging en de verschillende activiteiten. De technische vaardigheden die je nodig hebt zijn beperkt, algemene taal- en computervaardigheden zouden voldoende moeten zijn. Heb je interesse, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MaritPoelstraTTC 980x200

Vereniging

Informatie over de vereniging, lidmaatschap en bestuur.

Clubblad

Het clubblad wordt bij leden in Renkum en Heelsum bezorgd, maar is ook online te lezen.

Idee

Heb je een goed idee voor Redichem, geef het door!

Berichten

Laat een berichtje achter op de site of bekijk berichten van anderen.