MDWF 300x200

Mobiel digitaal

We stappen over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier, kortweg MDWF. Hoe het werkt kan je in de video bekijken. 

fysio 300x200

Fysio inloopspreekuur

Fysio Team Renkum verzorgt een inloopspreekuur, elke donderdag. Lees meer.

bootcamp 300x200

Bootcamp

Bootcamp op drie dagen voor de junioren O17 en O19. Lees meer...

  • column header 300x60

     

    Keukentrapje

    Italië was dit jaar de bestemming van onze vakantie. Weken van te voren heb ik al veel wazige websites afgestruind om te kijken of de in de buurt liggende profclubs iets van een oefenpartijtje zouden spelen...

    Lees meer...

Jarigen

22 september - Eline van Baal
22 september - Thomas de Ruiter
22 september - Rosalie van Kooten
23 september - Niels Kistemaker
23 september - Yarno de Boer

Agenda

Bekerwedstrijd 1e elftal

SV Otterlo - Redichem 14:30 uur

Kick-off seizoen trainers/leiders

Woensdag 30 aug 20:00 uur

Bekerwedstrijd zat 2-9

12:00 uur Redichem 2 - Juliana '32 2
15:00 uur Redichem 1 - Wodanseck 1

Hoofdsponsors

Logo Redichem geel V 200px

Vanaf het nieuwe seizoen zijn er geen fysieke spelerspassen meer, maar wordt er gewerkt met de digitale spelerspas die is opgenomen in de wedstrijdzaken app van de KNVB. Deze app is voor alle leden te downloaden, voor iOS en Android (en niet voor Windows). Je kunt je registreren met het e-mailadres dat (als eerste) bij je ledengegevens in de Redichem-administratie is opgenomen.Lukt het inloggen niet en twijfel je of je e-mailadres juist bij Redichem geregistreerd is? Stuur dan even een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Via de app kun je een aantal gegevens zelf wijzigen, zoals je telefoonnummer, adres, postcode, woonplaats en pasfoto. Het is niet mogelijk zelf het e-mailadres aan te passen.

Pasfoto voor de spelerspas

Wil je even nagaan of er van jou een goed gelijkende pasfoto op de spelerspas staat? Je pasfoto kun je zelf uploaden d.m.v. de app. Doe dit zo spoedig mogelijk. Ontbreekt de pasfoto op de spelerspas, dan mag je alleen spelen als je een geldige legitimatie bij je hebt. Staat er wel een pasfoto, maar wil je deze vernieuwen? Dat kan ook, maar doe dat dan wel voor 1 november, daarna is dit niet meer mogelijk.

Spelers of speelsters die overgaan van O11 naar O12 of  O13

Deze groep had nog geen spelers pas en dus is er ook geen foto bij de KNVB aanwezig. Je moet dus zelf een foto toevoegen. Doe dit voor dat de bekerwedstrijden beginnen want anders moet je apart een legitimatie bewijs meenemen naar de wedstrijden.

Heb je vragen, of wil je gegevens wijzigen die niet via de app aan te passen zijn, stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer het niet lukt gegevens zelf aan te passen, of een foto te uploaden, kan dat ook altijd via de ledenadministratie. Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel 

 

 

 

MaritPoelstraTTC 980x200

Vereniging

Informatie over de vereniging, lidmaatschap en bestuur.

Clubblad

Het clubblad wordt bij leden in Renkum en Heelsum bezorgd, maar is ook online te lezen.

Idee

Heb je een goed idee voor Redichem, geef het door!

Berichten

Laat een berichtje achter op de site of bekijk berichten van anderen.