Vakantie

Het pupillenweekend zit er al weer op, EK en Wimbledon ook al voorbij en de Tour is in volle gang. Het is juli en de zomer kan losbarsten. De redactie wenst iedereen een fijne vakantie en we zien u graag in goede gezondheid weer terug. De website wordt begin augustus weer bijgewerkt, maar het forum en gastenboek staan open voor zinvolle meldingen.

 

Een baby geboren

Andy en Nico Heykamp zijn de trotse ouders geworden van een dochter, Ilse. Van harte gefeliciteerd met de kleine. Moeten we ook nog even vermelden dat Andy de contributie-administratie heeft overgedragen aan penningmeester Gijs Beekhuizen, die dit nu voor haar waarneemt.

Clubkas gespekt door Plus

Plus Supermarkt in Renkum hield zestien weken lang een actie om de clubkas van de plaatselijke (sport-)verenigingen te spekken. Redichem hield aan deze actie een mooi bedrag van 236 euro over en we zijn daar heel blij mee. Ton Pansier, hartelijk dank voor deze mooie actie en betrokkenheid bij de sport.

Klik voor meer informatie over de PLUS SPONSORACTIE 2008


20 juni 2008

Kwartfinale Oranje: lekker thuis voor de buis

Wegens onvoldoende belangstelling gaat het kijken naar de kwartfinale in de kantine niet door. Lekker thuis voor de buis dus, en hopelijk kan je daarna toeterend de straat op, veel plezier!


16 juni 2008

Kwartfinale Oranje op groot scherm in de kantine

Komende zaterdag, 21 juni, kun je de EK-kwartfinale in de kantine komen bekijken op een groot plasma-scherm. We hebben dit eerder gedaan, en nu gaan we er weer voor. Het wordt vast erg gezellig, wel willen we verzekerd zijn van voldoende opkomst om de barbezetting en inkoop e.d. te regelen, dus hierbij het verzoek om je aan te melden per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht er overhoopt onvoldoende belangstelling zijn, dan ontvangen alle aanmelders bericht. De kantine is open om 20:00 uur, en je partner en kinderen zijn ook van harte welkom, laat van je horen!

Clubblad juni uit

Met enige vertraging op de website: het clubblad van juni. De laatste editie van dit seizoen.

Recreanten blijven trainen

Elke donderdagavond van juni wordt er nog getraind door de recreanten. Ook selectiespelers zijn welkom voor een lekker potje voetbal op een goed veld.