2 januari 2008

Een nieuw jaar

De redactie wenst iedereen een gezond en sportief 2008 toe. Komende zaterdag is er de oliebolencup en de nieuwjaarsreceptie.

Morgen, donderdag 3 januari 2008, begint de selectie weer met de training. Voorafgaand aan de eerste training is er om 19:30 uur een bespreking met een evaluatie van de eerste seizoenshelft en de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.


23 december 2007

Zaterdag 22 december

Zaterdag 22 december is Jaap Raven in Heelsum begraven, onder grote belangstelling. Jaap had de regie en de bijeenkomst was in zijn stijl. Muziek van Megadeath, AC/DC, Joe Satriani en als laatste de Ramones ("Hey Ho let's go!") vertelde ons over Jaap, maar ook de indrukwekkende woorden van zijn moeder, zus en schoonvader zullen ons bijblijven.

Na afloop geen cake, maar bier en iets hartigs, ook Jaap. Een indrukwekkende zaterdagmorgen. Wij wensen Wendy en Jill en alle familie en vrienden veel sterkte toe.

Kopij

Kopij voor het clubblad van januari kan aangeleverd worden tot en met eerste Kerstdag.


19 december 2007

Zeer droef bericht

Zojuist bereikte ons het droeve nieuws dat Redichem-lid Jaap Raven vanochtend, na een korte maar slopende ziekte op veel te jonge leeftijd, is overleden. Onze gedachten gaan uit naar Wendy en alle familie en vrienden. Wij wensen hun sterkte en kracht om dit enorme verlies te dragen.

Komende zaterdagochtend zal om 11:00 uur een herdenkingsbijeenkomst zijn bij zaal rehoboth/hervormde kerk in Heelsum. Nadere gegevens volgen later.


Komende zaterdag ligt alles eruit

Door de aanhoudende vorst is het programma in de districten Noord en Oost voor aankomend weekeinde in zijn geheel afgelast. In de andere districten stonden geen wedstrijden gepland. Het wordt dus een voetballoos weekend. Aldus stond te lezen op de site van de KNVB.


14 december 2007

Redichem 2 herovert koppositie

Een knappe 5-0 overwining bij DVOV bracht Redichem 2 de koppositie terug, mede door het gelijke spel van de concurrentie. Redichem 1 wist een 1-0 russttand niet tot een goed slot te brengen, na rust ging SDS er feller en overtuigender in en wist een 1-3 eindstand op het scorebord te krijgen. Ook de A1 wist te winnen. De uitslag vind je hier...

Foto's

Ook de pagina's van het B2, de C1, E2 en F3, zijn aangevuld met een team-foto.


14 december 2007

Oefenen

Naast de wedstrijden van het officiele programma, worden morgen ook nog de volgende oefen-wedstrijden gespeeld:

  • Redichem F3 SVHA F4 10:00
  • Blauw Geel '55 E5 Redichem E1 11:00
  • Blauw Geel '55 E9 Redichem E3 11:00

Inhaalprogramma

Door de algehele afgelasting in het weekend van 8 en 9 december is de speeldagenkalender aangepast. Wedstrijddag 13 wordt nu afgewerkt op zaterdag 26 januari 2008. Dit valt samen met de geplande oefenwedstrijd van het 1e tegen Lienden.


7 december 2007

Alles afgelast in Oost

Van de KNVB ontvingen wij het volgende bericht: "Na inventarisatie is besloten het wedstrijdprogramma voor zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 van district Oost af te gelasten voor zowel categorie A als B. Het is nog niet bekend wanneer deze wedstrijden opnieuw worden vastgesteld.


4 december 2007

Witte rook bij de jeugdafdeling

Peter Swart (47) wordt de nieuwe hoofdtrainer van de jeugd en hij zal daarmee de door omstandigheden vertrokken Jan Schans opvolgen. Peter zal als belangrijkste aandachtsgebied de A1-selectie onder zijn hoede nemen.

Het jeugdbestuur is erg trots op het feit dat Peter de trainersstaf van Redichem wil komen versterken en met zijn (voetbal)achtergrond, karakter en eigenschappen kijken we erg uit naar de samenwerking met hem en zijn bijdrage binnen Redichem de komende jaren. Sjaak Geutjes neemt momenteel de trainingen waar en zal na de komst van Peter weer de functie van jeugdtrainer-begeleider op zich nemen. Het volledige bericht van de jeugdvoorzitter...

Redichem stopt met "onder 23"

We nemen afscheid van Onder 23. De voetbalvereniging Redichem heeft besloten om met onmiddelijke ingang met het elftal Onder 23 te stoppen.

Foto's

We werken aan een uitbreiding van de site met een speciale foto-sectie. Voor nu moet u het even doen met de huidige versie. De foto van het eerste is in elk geval ververst. En ook de pagina's van het 3e, de D1, E1, F1 en F2.


1 december 2007

Winst Redichem 1

Een echte wedstrijd was het vanmiddag op het Wilhelmina Sportpark. Gazelle Nieuwland kwam op voorsprong, maar Redichem gaf niet toe en kwam nog voor rust op 1-1 door Bart Bovendeur. Na rust benutte Maarten kerkhof een strafschop, maar maakte Gazelle weer gelijk. Tien minuten voor tijd was het wederom Bart die zeer attent net voor de keeper bij de bal opdook en de bal voldoende toucheerde om de winnende 3-2 aan te tekenen. Drie zwaar bevochten punten waren binnen.

Om onduidelijke redenen was het veld 's ochtends eerst afgekeurd, en later toch weer goedgekeurd. Het zesde heeft hierdoor echter niet gespeeld omdat tegenstander DFS al was afgebeld (excuses bij dezen aan DFS 7). Het tweede verloor kansloos bij SDS (4-0), overige uitslagen elders op deze site.

Clubblad december uit

Het december nummer van ons clubblad is uit en is inmiddels bezorgd, of wordt dat zeer binnenkort. De digitale editie is ook beschikbaar.


30 november 2007

Kerstklaas afgelast

Door trieste omstandigheden hebben wij besloten om de Kerst-klaas avond af te gelasten.
Het is niet gepast om een feest te organiseren terwijl er onder ons veel leed is. Wij steunen onze vrienden in deze verschrikkelijke tijd en rekenen op begrip.


25 november 2007

E3 kampioen

Afgelopen zaterdag werd Redichem E3 kampioen, als eerste in het seizoen 2007-2008. Spelers en leiders, gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Om tien uur zaten de jongens aan de friet en limonade, nadat ze eerder 1-1 hadden gespeeld en het laatste punt binnengehaald.

E3 kampioen, foto van oktober 2007

F1 wint, tweede in slotminuut gelijk

De F1 pupillen haalden hun eerste overwinning dit seizoen binnen door met 4-1 te winnen bij Bennekom F4. Een keerpunt. De overige resulaten waren niet overtuigend, hoewel het tweede i de slotminuut gelijk maakte tegen DFS (3-3) en het zesde uithaalde tegen Advendo (9-4). Zie verder de uitslagen, mis je iets, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de redactie.

Sponsor selectie

De gloednieuwe hoofd- en shirtsponsor van Redichem. FSD Bouwservice heeft de Redichem selectie in een nieuw shirt gestoken, zie de foto van vorige week hieronder, en Van Deelen Siersmederij en Zonwering heeft voor een nieuw scorebord (links op de foto) gezorgd. Goed nieuws, dank aan de sponsoren.

Sint succes

Afgelopen weekend bezocht Sinterklaas onze vereniging. Alle F-pupillen waren vrijdagavond bijeen in de kantine en het was erg gezellig. In het clubblad volgt een verslag en foto's. Kopij inleveren kan overigens nog tot maandagavond 26 november.

Parkeerproblemen op sportpark

De gemeente berichtte ons dat donderdag 29 november wordt begonnen met het opnieuw asfalteren van de Sportlaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 7 december.
Parkeren is uitsluitend mogelijk op de parkeerplaatsen nabij het RVW-clubhuis. Het eenrichtingsverkeer aan de ingang van het sportpark wordt tijdelijk opgeheven: u kunt dus de parkeerplaatsen verlaten via dezelfde weg waarlangs u het terrein bent binnengereden.


17 november 2007

AVW'66 te sterk voor Redichem

Tot de rust kon Redichem 1 het aardig bolwerken tegen AVW'66. De rust werd met een 0-1 achterstand gehaald. Na de rust zette de koploper orde op zaken en had de thuisclub weinig in te brengen. Uiteindelijk werd het 0-4.

E3 bijna kampioen, vijfde haalt uit

Bij de pupillen wist alleen de E3 tot een overwinning te komen. Maar dit team kan dan ook volgende week het kampioenschap behalen. Bij de junioren won de C1 wel van AVW, met 2-1, en speelde de B2 gelijk tegen SDOO B1 (1-1). Bij de senioren had het zesde onverwacht vrij. Het vijfde won zeer ruim van Dodewaard (10-3) en het derde haalde de punten uit de Glind weg (0-3). Alle uitslagen...


14 november 2007

Redichem 1 ontvangt koploper

Aanstaande zaterdag speelt het eerste van Redichem tegen de koploper van de derde klasse A, sportclub AVW'66. De aanvang van deze topper is om 14.30 uur en wel thuis op het Wilhelmina sportpark. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Voorafgaand aan de wedstrijd speelt de C-jeugd ook tegen AVW op het hoofdveld.

Zaterdag zal voor aanvang van de wedstrijd op gepaste wijze aandacht worden besteed aan de nieuwe hoofdsponsor FSD bouwservice uit Ede. Met een feestelijk tintje zal het bestuur het shirt met de sponsornaam uitreiken aan de selectiespelers van het eerste. Iedereen is welkom om dit te zien en onze mannen aan te moedigen!

Zesde geniet tweede vrije zaterdag op rij

De wedstrijd van Redichem 6 uit tegen Ostrabeke 4 van komende zaterdag is, zo bericht de KNVB, uitgesteld. Weer een vrije middag voor de oudste senioren.


12 november 2007

Wedstrijd Onder 23 uitgesteld

De wedstrijd van Redichem Onder 23 tegen RKHVV onder 23, gepland voor dinsdagavond 13 november is uitgesteld.


10 november 2007

Redichem 1 en Otterlo spelen gelijk

Het eerste van Redichem was het enige team dat vandaag in actie kwam. In een gelijkopgaande wedstrijd werd tegen Otterlo een punt gepakt (2-2). Mede door goed keeperswerk van Hans van Beek nam Redichem een punt mee naar Heelsum.

Clubblad november

Met excuses voor de vertraging is vanaf heden het clubblad van november ook te downloaden van deze site. Meer...


28 oktober 2007

Redichem 1 verliest in slotminuten, 2 pakt periode

Goed spelen maar zelf de kansen niet benutten, als het lang 0-0 blijft moet je je daarbij neerleggen, maar in de slotminuten de 0-1 op het bord zien staan is heel zuur. Excelsior Zetten was afgelopen zaterdag de gelukkigste ploeg. Jammer voor Redichem.

Redichem twee pakte overtuigend de eerste periodetitel door uit met 4-2 te winnen van Blauw Geel'55. Complimenten en felicitaties aan de ploeg en de trainers en leiders.

De overige resultaten waren wisselend. Het derde kon de goede trend net niet doorzetten en verloor nipt. Vier kwam niet in actie en vijf ging onderuit bij DTS. Het zesde blijft aan kop door een 5-3 zege op medekoploper SKV. Bij de jeugd werd de A1 afgetroeft door Paasberg A1. Niet alle uitslagen zijn bekend, maar bij de pupillen kwam alleen de E3 tot een overwinning. Zie verder bij uitslagen...

Een verslag van de bekerwedstrijd van de C1 staat op hun pagina.


18 oktober 2007

Kopij clubblad

Kopij voor het clubblad van november kan ingeleverd worden tot en met vrijdag 26 oktober a.s. Bijdragen zijn uiteraard weer van harte welkom, liefst per e-mail maar de kopijbus in de kantine is ook nog in gebruik!

De update van de site zal niet komend weekend plaatsvinden maar het weekend daarop i.v.m. het beperkte programma van a.s. zaterdag.


13 oktober 2007

Korfbaluitslagen bij Redichem

Een zeer doelpuntrijk weekend. Maar liefst zes van de vijftien wedstrijden die Redichemteams afgelopen zaterdag speelde kende meer dan tien doelpunten. Twee maal 10-1 en een 10-0 geeft een eenzijdige wedstrijd weer, maar 5-5, 6-6 en 5-6 zijn uitslagen die aangeven dat het erom spande. Maar misschien (?) was de spannendste wedstrijd wel die van het zesde dat met tien man uit bij Otterlo met 0-1 won in een heroische strijd.

Het eerste elftal deelde de punten bij DVOV (2-2), het tweede haalde uit (10-1) tegen DUNO en het derde haalde de tweede overwinning op rij tegen Bennekom (4-2). Redichem B1 gaf een 5-1 voorsprong weg, het werd nog 5-5. Alle uitslagen.


9 oktober 2007

Clubblad oktober en A.L.V.

Het tweede nummer van het clubblad ligt inmiddels bij de meeste leden in de bus, of klaar in de kantine. Het is nu ook te lezen via de website. Meer....

In dit nummer ook de uitnodiging en agenda van de Algemene Ledenvergadering van 16 oktober a.s. Aanvang 20:00 uur. Als Redichem u aan het hart gaat, kom dan ook. Het is de plek om te horen wat er in de vereniging speelt en om uw stem te laten horen. Alle leden zijn van harte welkom.


8 oktober 2007

Redichem 1 wint van Kesteren 1

Door een krappe 1-0 zege pakte Redichem 1 thuis drie punten tegen Kesteren. Met een puntentotaal van twaalf kan met een gerust hart naar de ranglijst worden gekeken. Het spel was afgelopen zaterdag echter beduidend minder dan de eerste wedstrijden. Maar in deze situatie juist wel de punten behouden, is waarschijnlijk het grootste verschil met het voorgaande seizoen.

Eerste winst voor derde, eerste verlies voor tweede

Alle seniorenteams wisten te winnen, maar verrassend genoeg juist het tweede elftal niet. Kan gebeuren. Mooi en verdiend was de eerste overwinning voor het derde. De overige uitslagen zijn nog niet bij de redactie bekend.


2 oktober 2007

D1 doordeweeks gelijk

Redichem D1 speelde dinsdagavond thuis tegen Lienden D1. Er werd verdienstelijk een punt gepakt, de eindstand was 1-1.


8 oktober 2007

Redichem 1 wint van Kesteren 1

Door een krappe 1-0 zege pakte Redichem 1 thuis drie punten tegen Kesteren. Met een puntentotaal van twaalf kan met een gerust hart naar de ranglijst worden gekeken. Het spel was afgelopen zaterdag echter beduidend minder dan de eerste wedstrijden. Maar in deze situatie juist wel de punten behouden, is waarschijnlijk het grootste verschil met het voorgaande seizoen.

Eerste winst voor derde, eerste verlies voor tweede

Alle seniorenteams wisten te winnen, maar verrassend genoeg juist het tweede elftal niet. Kan gebeuren. Mooi en verdiend was de eerste overwinning voor het derde. De overige uitslagen zijn nog niet bij de redactie bekend.


29 september 2007

Moeilijke dag voor Redichem 1

Verliezen is niet erg, maar met 7-0 van ESA 1 verliezen doet wel even pijn. Na alle mooie zaterdagen van hiervoor staan we weer met beide benen op de grond. Volgende week weer een wedstrijd en de negen punten die binnen zijn, staan er gewoon nog. "Kan gebeuren", zeggen we dan.

Misschien lag het aan de tas die Redichem spits Bert Jurriens miste. Hij speelde op iets te grote schoenen, toevallig die van uw webredacteur. Die had er ook geen baat bij, want Redichem 6 verloor met 7-2 bij en van Barneveld 4, ondanks de selectie-schoenen. Nu maar snel een stip op de tas zetten of zo...

Redichem 2 als een speer, wisselend resultaat bij de rest

Redichem 2 blijft winnen. Dit maal met 4-1 thuis van Dodewaard 2. Complimenten aan de ploeg. Ook Redichem 5 kwam tot winst en lijkt nu de draai te hebben gevonden. De A1 won met 1-0 knap van ESA A1. Beide B-teams verloren, maar de C1 kwam tot winst bij VVO. Bij de pupillen waren er veel goals te zien. De spannenste wedstrijd speelde de E2, het eindigde met 4-4 tegen SML. Bij de de F'jes won de F3. De D-pupillen kwamen niet in actie. Alle uitslagen....


22 september 2007

Weer winst Redichem 1 en 2

Redichem won met 1-0 thuis van UNI VV en heeft zo met negen punten uit vier wedstrijden een uitstekend begin van het seizoen. Redichem 2 blijft lijstaanvoerder na een 4-2 overwinning bij Excelsior Zetten. Redichem 3 heeft het veel lastiger en wist wederom geen punt te halen. Maar dat gaat zeker nog komen bij dit zeer jonge team, dat ook vrij hoog is ingedeeld als nieuw selectieteam.

Bij de jeugd wisten alleen de B1 (6-0 winst bij OVC) en de E3 (8-3 bij Wageningen E3) tot winst te komen. Alle andere teams lieten de punten aan de tegenstander. Alle uitslagen...


15 september 2007

Winst Redichem 1, tweede aan kop

Redichem 1 won afgelopen zaterdag met 1-2 van en bij SDS'55, en heeft nu zes punten uit drie wedstrijden, een mooie start. Redichem 2 werd door een 4-0 overwinning zelfs lijstaanvoerder. Bij Redichem 3 was een hattrick van Tom van Roekel niet voldoende voor de winst. Het vierde speelde gelijk, het vijfde verloor en het zesde was vrij. Lees verder.. Niet alle uitslagen zijn bij de redactie bekend, reacties en aanvullingen graag per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


10 september 2007

Teampagina's bijgewerkt

De F2 heeft zijn eigen weblog, te bereiken via de pagina van de F2 op deze site. Inmiddels staat hier ook een foto van het team, en op de weblog nog veel meer. Het zesde elftal heeft dit voorbeeld inmiddels gevolgd, en alle teams worden uitgenodigd hetzelfde te doen.


8 september 2007

Redichem 1 net niet gelijk met SKV

Met rust was de stand nog 0-1 en leek alles mogelijk. Maar direct bij het begin van de tweede helft scoorde SKV de 2-0 en leek het voor Redichem weer een nederlaag op te leveren. De statistieken spreken wat dat betreft boekdelen. Henk Frederikstad ten Kate had het uitgeplozen, nog nooit verloor SKV 1 van Redichem 1. Deze keer zou er een verandering in komen, en inderdaad wist Redichem op gelijke hoogte te komen met de ploeg uit Wageningen, 2-2. Het zou een verdiend punt zijn geweest, ware het niet dat SKV in de slotminuut toch de 2-3 kon aantekenen en daarmee de volle winst behaalde.

De overige teams gaven een wisselend beeld te zien. Het tweede won en het nieuwe, zeer jonge selectieteam 3, kreeg een behoorlijke nederlaag te slikken. Net als het vierde eigenlijk.
Vorige twee seizoenen kampioen als vierde, en nu als vijfde elftal de competitie in: een 1-1 gelijkspel was de start van het nieuwe vijfde. Het nieuwe zesde begon goed met een 5-4 overwinning.

Bij de junioren wonnen zowel A1, B1 en C1, een mooie start. De B2 kwam niet in actie en de C2 kreeg een fikse nederlaag. Het is pas het begin jongens, gewoon doorgaan!

Bij de zeven pupillenteams noteren we drie winst- en vier verliespartijen. Klik hier voor een overzicht van alle uitslagen van vandaag.


1 september 2007

Goede start Redichem

Redichem 1 won de eerste uitwedstrijd bij Gazelle Nieuwland vandaag met 2-1. Een uitstekende prestatie, en goede start van het seizoen. Ook Redichem 2 wist te winnen en wel met 3-1, thuis van SDS'55 3. De A1 maakt het compleet door de bekerwedstrijd thuis tegen Spero A3 met 3-1 winnend af te sluiten.


31 augustus 2007

Tweede en A1 thuis

Om 12:00 uur speelt Redichem 2 morgen zijn eerste competitiewedstrijd thuis op het Wilhelmina-sportpark tegen SDS'55 2. Op hetzelfde tijdstip speelt de A1 voor de beker, ook thuis, tegen Spero A3.

Redichem 1 naar Gazelle

Het eerste elftal gaat een interessante seizoensopening tegemoet tegen Gazelle Nieuwland. In de afsluitende wedstrijd van de afgelopen competitie speelde Redichem 0-0 tegen de club uit Dieren en stelde daarmee het derde-klasseschap veilig, maar hield tegelijkertijd Gazelle van de titel af. De slotwedstrijd is nu dus de opening, als return. Voor Gazelle is er iets recht te zetten. We wensen onze geel-zwarten veel succes en hopen op een nieuwe stunt. Aanvang 15:00 uur.

Eerste clubblad uit

Vanaf vandaag kan het nieuwe clubblad in de bus vallen, het eerste nummer van dit seizoen. Voor de volledigheid melden we dat leden die in Renkum, Heelsum, Heveadorp en Doorwerth wonen, het clubblad thuis bezorgd krijgen. Leden die in een andere plaats wonen kunnen een exemplaar in de kantine ophalen. Vragen of opmerking over de bezorging kunt u mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de digitale editie kunt u ook op deze site terecht. Meer...


29 augustus 2007

Wijzigingen door Airborne Wandeltocht

Behalve Redichem A1 (zij spelen WEL op zaterdag a.s.), zijn alle voor zaterdag 1 september vastgestelde jeugdwedstrijden naar een doordeweekse avond verplaatst. Hieronder volgt een overzicht:

Ma 3-sepRedichem D1Lienden D218:30
Ma 3-sepRedichem F2ESA F518:30
Di 4-sepRedichem B1SC Valburg B1D19:00
Di 4-sepRedichem E1OVC '85 E318:30
Di 4-sepRedichem F3Eldenia F618:30
Di 4-sepWageningen B1Redichem B2D18:30
Di 4-sepOVC '85 E2Redichem E218:30
Di 4-sepOVC '85 E4Redichem E318:30
Di 4-sepSVHA F1Redichem F118:30

Redichem C2 heeft inmiddels al tegen RKSV Driel gespeeld.


26 augustus 2007

Redichem 1 - RVW 1: 4-0 (beker)

Altijd leuk een derby. Gistermiddag won Redichem 1 met 4-0 van buurman RVW. De eindstand had al met rust bereikt kunnen zijn als de kansen waren benut (o.a. een strafschop), dus in zekere zin werd RVW een grotere nederlaag bespaard. Een mooie opsteker voor het begin van de competitie, en een goed gevoel voor de toekomst met drie selectieteams en ook in de jeugd nog heel veel talent. Ook het tweede won, de A1 eveneens.

Verdere standen zijn bij de redactie helaas nog niet bekend. Uw redacteur heeft nog teveel vakantiegevoel, zo valt te vrezen. Als het goed is valt wel eind deze week het clubblad in de bus.


19 augustus 2007

Redichem 2 start goed in de beker

Met een 4-2 overwinning op Veluwezoom is het tweede elftal van Redichem goes van start gegaan in de beker. Ook het eerst overtuigde door met 4-2 van Wodanseck te winnen, een oefenwedstrijd slechts, maar het geeft de burger moed. Ook de A1 was goed bezig en won met 2-1 van Leones A1.

Redichem 3 zoekt leider

Het derde elftal van de Redichem-selectie zoekt nog dringend een leider. Heb je zin om met deze veelbelovende jonge groep jongens bezig te zijn, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie.

Sponsor eerste elftal

Voor het eerste elftal is ook nog plaats voor een nieuwe (hoofd-)sponsor. Bij interesse hierin kunt u contact opnemen met de voorzitter Jan Stoel (0317 314 740).

Introductieboekje jeugd

Het boekje "Voor de aftrap" valt deze week bij alle jeugdspelers in de bus. Het is ook beschibaar via de site. Meer...

Kopij Clubblad

Kopij graag aanleveren uiterlijk 25 augustus a.s. Graag per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


17 augustus 2007

Voorlopig trainingsschema jeugd bekend

De voorlopige trainingstijden voor de junioren en pupillen zijn bekend. Iedere jeugdspeler ontvangt de komende week het start-boekje "Voor de aftrap", maar vooruitlopend hierop staat het schema ook op de site. Meer...


16 augustus 2007

Zaterdag Redichem 2 bekert thuis

Komende zaterdag om 12:00 speelt Redichem 2 voor de beker tegen Veluwezoom 3. Aansluitend om 14:30 speelt het Eerste een oefenwedstrijd tegen Wodanseck 1, altijd een leuke derby. En de kantine is open.


15 augustus 2007

Redichem in volle vaart

De vakantie is voorbij en alles is al in volle gang, al enkele weken, behalve de webredacteur. Die begint nu weer.

Verlies in bekerduel

Redichem 1 verloor gisteren het eerste bekerduel van SC Oranje thuis met 1-4. De oefencampagne, en daar kunnen we de bekerwedstrijden nu ook wel bij rekenen, is nog niet erg geslaagd. Afgelopen zaterdag werd met 2-6 verloren van Vierhouten, inmiddels ook een derdeklasser. Niets aan de hand, de selectie is groot, er waren nog spelers op vakantie en het seizoen is nog lang. Lekker doorgaan, trainen en wedstrijden, dan komen de resultaten ook.

Recreantentraining begint

Donderdag 16 augustus om 20:30 uur begint de training voor de recreanten weer. Dat zijn de spelers van het vierde, vijfde en zesde elftal. De leiding is in de vertrouwde handen van Herrie Kerkhof.

Nieuw: inloop sportspreekuur

Het bestuur meldt dat Fysio Team Renkum met o.a. de fysiotherapeut Joop Cobussen op elke maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een inloop(sport)spreekuur heeft. Het inloop(sport)spreekuur is bedoeld om snel inzicht en duidelijkheid te krijgen over een opgelopen blessure en behandeling, of advies hierover. Het spreekuur heeft een onderzoekend karakter (‘screening’) en neemt 10-15 minuten in beslag. De kosten worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed.

Inloop(sport)spreekuur: elke maandagavond van 19.00-20.00 in de Fysiotherapiepraktijk van Joop Cobussen aan de Industrieweg 4, te Renkum. Tel: 0317-312247. Meer informatie volgt in het clubblad.