30 juni 2007

Redichem op vakantie

Het is vakantietijd. Deze site zal de komende maand (juli) niet worden bijgewerkt, in juni was al weinig nieuws te melden. Hieronder nog enkele berichten en dan wenst de redactie iedereen een hele fijne vakantie en zien we graag iedereen gezond weer terug in het nieuwe seizoen.

Alex van Zwam keeperstrainer

Verheugd kunnen we melden dat voor het komende seizoen Alex van Zwam als keeperstrainer wordt toegevoegd aan de technische staf van Redichem. Vanaf half augustus sluit hij in de voorbereiding aan bij de technische staf.
Alex heeft in het verleden in de jeugd van FC Wageningen gekeept en heeft vervolgens een kleine twee jaar onder de lat bij Redichem gestaan, ondermeer in het jaar dat Redichem in de destijds derde en huidige tweede klasse speelde, alvorens Vitesse hem op de korrel kreeg en hij weer kort terugkeerde in het betaald voetbal.

Een zesde elftal

Door het doorstromen van de jeugd, en het goede niveau van onze jonge spelers, heeft Redichem volgend jaar zes seniorenteams. De eerste drie teams vormen samen de selectie, en de andere drie teams zijn in feite de teams 3, 4 en 5 van vorig jaar. Een teken dat Redichem een gezonde vereniging is, en dat het jeugdbeleid van de vereniging zijn vruchten afwerpt. Iedereen die de afgelopen, pak 'm beet, vijftien jaar heeft meegewerkt als trainer, leider, bestuurslid of anderszins, mag hier trots op zijn.


12 juni 2007

Bijeenkomst selectie volgende seizoen

Op donderdagavond 14 juni 2007 is er een informatieve bijeenkomst voor alle kandidaat-selectie leden seizoen 2007/2008. Aanvang 20.00 uur in de Redichemkantine.

Er worden hier geen namen genoemd, maar de meesten weten wel of ze er bij zitten en anders kan je het navragen. Oud A-spelers die naar de senioren overgaan zijn ook uitgenodigd.

Indeling

Altijd een hot item in de zomermaanden: hoe zien de competitie-indelingen er voor komend seizoen uit? Vanaf 14 juni zijn alle competitie-indelingen in het amateurvoetbal voor het seizoen 2007/? terug te vinden op KNVB.NL


2 juni 2007

Onderling toernooi

Zaterdag 2 juni, onderling toernooi. Het belooft een mooie dag te worden, en dus nog gezelliger dan vorig jaar? Kan dat? Wie weet. Heb je het clubblad niet bij de hand, dan kun je ook het programma en indeling van de site halen. Aanwezig zijn om de 12:30 uur, de wedstrijden beginnen om 13:00 uur, en let op: iedere speler dient voor een eigen shirt te zorgen! Op naar een mooie dag


29 mei 2007

Korfballers op het voetbalveld

Wie dacht dat er alleen zaterdag 2 juni nog gevoetbald zou worden, heeft het mis. Donderdag 31 mei wordt op het hoofdveld van Redichem de wedstrijd DKOD-DVO gespeeld. Dat zijn toch korfballers?, hoor ik u denken. Inderdaad, maar in dit geval voetballen ze. Coen Hooijer van DKOD meldt ons het volgende:

"Afgelopen jaren hebben we voetballers zien korfballen. Donderdag 31 mei 2007 is het anders. De mannen van DKOD 1, 2 en 3 spelen een voetbalwedstrijd tegen de mannen van DVO 1, 2 en 3.

Deze wedstrijd zal plaats vinden op het veld van Redichem om 19.30 uur. Keeper van redichem 1, Hans van Beek, zal het doel verdedigen van DKOD. Andere bekende namen uit de plaatselijke voetbalwereld zijn: Arnold Brehler, Rudy de Leeuw(CHRC), Andy Houtman(Bemmel), allen "aanhang" van een aantal meiden van DKOD. De rest van de spelers is daadwerkelijk korfballer.

Dus als jullie een topwedstrijd willen zien? Donderdag: DKOD - DVO".


26 mei 2007

Redichem beleeft een super pupillen toernooi

Zo aan het eind van dit seizoen is er een prestatie van formaat neergezet. Het eerste Repro Mercurius toernooi heeft direct een naam gevestigd. Niet alleen omdat de organisatie perfect in elkaar stak echter ook door de inzet van de vele zeer enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Grote dank gaat uit naar het complete jeugdbestuur, de leiders, de scheidsrechters, de EHBO man, de kantine medewerkers en al die anderen die een helpende hand hebben toegestoken. Bravo! Die Rini en Erik van Ernst kunnen er wat van. Een topklasse organisatie: alles was zeer professioneel voorbereid en tot in de puntjes uitgewerkt.

Met al die andere fijne mensen hebben ze er zorg voor gedragen dat de leiders zeer warm werden ontvangen in de bestuurskamer. Na een grondige uitleg, ondersteund door een zeer mooi opgemaakt informatieboekje, ging ieder elftal vervolgens zijn weg. Een instructieve bewegwijzering zorgde ervoor dat men op de plek kwam waar men moest zijn. Onze groente en fruitwinkel Van Weelden zorgde voor een tasje met fruit voor elke speler.

Het toernooi verliep verder in een vriendelijke en sportieve sfeer met een kenmerkende strakke planning. De jongens en meisjes voetbalde er lustig op los. Geheel in de sfeer van het jeugdtoernooi is een ieder elftal geëerd. Er was zelfs gedacht aan een waar podium waarom de jonge helden plaats konden nemen. Hier volgen de poule-winnaars bij de F-pupillen: Advendo F1, SDV Barneveld F2, Wodanseck F1 en Redichem F4. Bovendien won Advendo F2 de Fairplay-beker. De poule-winnaars bij de E-pupillen: Wageningen E1, OVC E2, Redichem E2. De Fairplay-beker ging hier naar Ostrabeke E3, die met OVC E2 en Ostrabeke E1 ook nog de Penalty-beker wisten te winnen.

Redichem kan terug zien op een zeer geslaagd pupillen toernooi en voor alle geweldige mensen die dit mogelijk hebben gemaakt een dikke knuffel voor jullie gezamenlijke prestatie.

Hierbij de eindstanden in de diverse poules:

F-pupillen: Poule A: Advendo F1, Redichem F1, SDV Barneveld en Excelsior F1. Poule B: SDV Barneveld F2, Redichem F2, Advendo F2 en Excelsior F2. Poule C; Wodanseck F1, Advendo F3, SKV F9 en Redichem F3. Poule D: Redichem F4, SKV F10, Advendo F4 en Wageningen F3. De E-pupillen; Poule A: Wageningen E1, Ostrabeke E1, Excelsior E1, Driel E1 en OVC E1. Poule B: OVC E2, Redichem E1, Ostrabeke E2 en Excelsior E2. Poule C: Redichem E2, Ostrabeke E3, Wageningen E2 en Driel E2.


25 mei 2007

Repro Mecurius Pupillen toernooi

Morgen, zaterdag 26 mei, is het zover, het eigen Redichem jeugdtoernooi, gesponsord door Repro Mercurius. Het belooft een mooie en leuke dag te worden, waar 25 teams spelen en leuk voetbal laten zien. Kom kijken en maak er een gezellige dag van!

Clubblad uit

Het tiende clubblad, van de maand juni, is uit. Het valt binnenkort in de bus en is ook via de site te lezen, klik hier. In het nieuwe clubblad o.a. de indeling van de teams en het speelschema van het onderling toernooi van zaterdag 2 juni a.s. Dit is het laatste nummer dat dit seizoen verschijnt. Het eerstvolgende nummer verschijnt in september. Kopij inleveren kan tot 25 augustus.

Liefhebbers trainen gewoon door

Afgelopen Donderdag hebben de "trainings liefhebbende recreanten" een wedstrijd gespeeld tegen DVOV 6. De traditionele wedstrijd tegen het A elftal kon niet door gaan i.v.m. examens daarom dit jaar een alternatieve afsluiting.
Gebleken is dat regelmatig oefenen vruchten af werpt, de uitslag was 7-1. Daarom is afgesproken om ook Donderdag 31 mei nog te trainen, aanvang 19:30 uur. Uiteraard is iedereen welkom.


19 mei 2007

B1 wint beker in spannend duel

Ongelooflijk snel in de eerste helft keek de B1 tegen een achterstand aan. ESCA B1 wist maar liefst drie maal het net te vinden. Nog voor rust werd de stand teruggebracht tot 3-2. In de tweede helft zette Redichem orde op zaken en kwam op een 4-3 voorsprong. De laatste, zenuwslopende, tien minuten beperkte de ploeg zich tot verdedigen en gaf de voorsprong niet meer uit handen. Dus de dubbel in handen: en kampioen en de beker.

Rudy Hoeksema maakt de winnende treffer: 4-3 na een 0-3 achterstand

Alle spelers, leiders en trainers, gefeliciteerd met het behaalde succes! Meer foto's op de pagina van de B1.

"Oud Redichem 1" verslaat "nieuw"

Echt oud waren ze niet, de selectie van tien jaar geleden, maar ze wonnen wel met 2-1 van het "nieuwe" Redichem 1. En daarna was het ook nog heel gezellig.

Foto's: Michel Bosveld

 


17 mei 2007

B1 speelt bekerfinale

Na het klinkende kampioenschap, heeft de B1 ook de finale van de beker behaald. Op 19 mei, aanstaande zaterdag dus, is het zover. Dan spelen zij tegen ESCA B1 in Gendt, op het terrein van vv De Bataven om 13.00 uur.

Wij nodigen iedereen van harte uit om "onze jongens" aan te moedigen bij deze belangrijke pot. Uiteraard zijn sjaaltjes, toeters en spandoeken van harte welkom. Wij zien u graag de 19e in Gendt, schreeuw ze naar de overwinning!

D1 grijpt naast titel

Redichem D1 is net geen kampioen geworden. In de beslissende wedstrijd werd met 1-0 van RVW verloren. Jammer jongens, maar het blijft een goed seizoen: najaarskampioen en bovenin eindigen in het voorjaar. Nu nog een paar leuke toernooien en het pupillenweekend in het vooruitzicht om het af te maken.

Redichem 1 oefent tegen Wodanseck 1

Dinsdag 22 mei oefent de Redichem-selectie tegen het eerste van de vorige club van trainer Fred Swart, Wodanseck. Aanvang 19:30 uur in Wolfheze.


13 mei 2007

Slotakkoord van Redichem D1

Ook Redichem D1 kan nog kampioen worden. Het wordt een superspannend slot van hun competitie. De wedstrijd tegen mede-titelkandidaat RVW op dinsdagavond werd vanwege het weer een week uitgesteld. Gisteren trad de D1 aan tegen Excelsior D1, ook slechts 1 punt achter. Er werd met 1-0 gewonnen. Komende dinsdag heeft de D1 aan een gelijkspel bij RVW voldoende om de titel binnen te halen. Aanvang 19:00 uur, kom kijken en steun onze D1. Lees meer...


10 mei 2007. Ingezonden bericht

De Kerstklaas doet van zich spreken...

"Belofte maakt gelukkig schuld en daarom kondigt de Kerstklaas aan dat op 18 mei a.s. om 19.30 uur op Sportpark Wilhelmina de beloofde afscheidswedstrijd is van de generatie die onder Henri ten Klooster groot geworden is.

Deze generatie komt weer voor even bijelkaar en namen zoals bijvoorbeeld Michel Bosveld, Victor van Zoest, Titus Bosscha, Sjaak Geutjes en Marcel Leertouwer zullen zich nog een keer omkleden om een wedstrijd te spelen tegen het huidige eerste elftal. De afscheidsformatie staat onder leiding van Henri zelf, de verzorging is in handen van good old Peter vd Berg en de leiders zijn dezelfde als "vroeger". De Kerstklaas kan nog meer namen opnoemen, maar doet dat niet en nodigt u van harte uit om zelf te komen kijken en dit leuke feest mee te maken. Nou, vooruit: nog één naam: de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim Elands.

Om 18.30 uur zullen de uitgenodigde spelers samen met de eerste elftal spelers van nu een broodje met soep krijgen. De wedstrijd zal rond 19.30 uur starten en na de wedstrijd is ook al het publiek welkom om de spelers te bedanken, maar vooral om gezellig wat te drinken met z'n allen onder het genot van één bitterbal. Sluitingstijd: daar laat de Kerstklaas zich (nog) niet over uit!

Hopelijk komt u allen zodat ook deze avond weer een echte, gezellige Redichem-avond wordt met een hoog familiegevoel èn een waardig afscheid van deze spelers!

Tot vrijdag 18 mei!
De Kerstklaas"


7 mei 2007

Sponsorloop succesvol, ondanks de regen

De regen viel met bakken uit de hemel, maar het deerde de jonge en oude lopers van Redichem niets. Ze liepen een mooi bedrag bij elkaar voor de club, alleen de pupillen al ruim 2.300 euro. De totale opbrengst komt ruim boven de vierduizend euro uit.

Onze speciale gast, keeper Gabor Babos van NEC, deed het uitstekend en wist de nodige strafschoppen te keren, maar niet allemaal! Ook hij liet zich niet van de wijs brengen door de regen. De opkomst bij de senioren was gering, maar de meesten lieten wel hun neus even zien en zorgden zo voor een gezellige avond. Complimenten aan de organisatie!


6 mei 2007

Babos keept bij Redichem

Komende maandag, 7 mei, is onze jaarlijkse sponsorloop. Na een lange en intensieve speurtocht met nogal wat tegenslagen is het gelukt om dit jaar Gabor Babos als doelman vast te leggen. Voor het eerst komt er een buitenlandse keeper die van alle deelnemers aan de loop, een penalty probeert tegen te houden. De van origine Hongaarse doelman (17 interlands) van N.E.C. heeft inmiddels meer dan 300 eredivisie wedstrijden bij o.a. NAC en Feyenoord op zijn naam. Vanaf 18:00 uur kunnen wij de 1.96 meter lange en 92 kilo wegende keeper verwelkomen. Weer een reden om Maandag mee te lopen, of anders de lopers aan te moedigen.

B2 Kampioen!

En ook Redichem B2 is kampioen geworden. Afgelopen zaterdag werden de nodige prunten gehaald waarmee de ploeg onbereikbaar is voor de concurrentie. Alle spelers, leiders, trainers en begeleiders: gefeliciteerd!


4 mei 2007

Redichem 4 weer kampioen

Redichem 4 prolongeerde gisteren zijn titel door een klinkende overwinning op SKV. Alle spelers en begeleiders, gefeliciteerd! Meer foto's hier, op de pagina van het vierde.

Na het derde, de B1 en de D1 heeft nu dus ook het vierde de titel te pakken. En Redichem B2 en F4 zijn ook nog in de race. Met het klassebehoud van het eerste, een succesvol Redichem-seizoen!


2 mei 2007

Redichem 4 kampioen?

Donderdagavond 3 mei om 19:00 uur begint de wedstrijd van het vierde tegen SKV 8, waarin de titel behaald kan worden. Voor de tweede maal op rij succes voor dit geroutineerde elftal? We wensen de mannen veel succes en nodigen iedereen uit om morgenavond te komen kijken en aanmoedigen. Het is een thuiswedstrijd, mooi weer, en het belooft een leuke avond te worden. Wat wil je nog meer?


28 april 2007, bijgewerkt 29 april

Redichem blijft in derde klasse

In een spannende wedstrijd wist Redichem 1 vanmiddag in Heelsum Gazelle Nieuwland van de titel af te houden. Het bleef 0-0. Onder leiding van de perfect fluitende jonge scheidsrechter Brekebrede, kwam Redichem een enkele maal goed weg door een bal op de lat, maar wist aan de andere kant de eigen kansen niet te verzilveren. Door het gelijke spel van Barneveld tegen SDS (2-2) was een punt voldoende. Het verlies van SKV tegen Otterlo, geeft ook Gazelle nog kans op de titel. Drie ploegen eindigen met 44 punten. In een onderlinge competitie maken Gazelle Nieuwland, Otterlo en Blauw Geel'55 uit wie volgend jaar tweede klasse speelt. Redichem speelt in elk geval derde klasse!
Felicitaties aan alle spelers, trainer en begeleiders. Volgend jaar weer derde klasse, en dan hopelijk meer dan 18 punten aan de eindstreep.

Vierde en B2 houden kans op titel

Redichem B2 en Redichem 4 houden kans op het kampioenschap. Het vierde kan de titel komende donderdag behalen, thuis tegen SKV (19:00 uur aanvang); het B2 won bij directe concurrent Blauw Geel'55 in een spannende en gelijkopgaande wedstrijd met 5-6 en heeft nu aan een punt uit de drie resterende wedstrijden genoeg om kampioen te worden. Dat kan ook al komende zaterdag als zij uit spelen tegen Arnhemse Boys B1, aanvang 12:00 uur (stond eerder foutief 15:00 uur).
Kijk bij de uitslagen voor de andere resultaten, mis je een uitslag, mail de redactie. Redichem 5 eindigt als vierde. Door een enorme frommelgoal van Wout Beekhuizen en een weergaloze kopbal van Aad van Almenkerk werd met 2-0 gewonnen.


27 april 2007

B1 in finale beker

De B1 gaat op voor de finale! Thuis is er met 7-1 gewonnen van Elistha B1. Na eerst met 0-1 (penalty) achter te komen, herstelde de B1 zich voor rust met 2-1, om na rust het karwei professioneel af te ronden. Ruud scoorde maar liefst vier maal, Kees speelde weergaloos, Thijs, Paul en Jesse hebben ook weer hun bijdrage geleverd en Jeffrey maakte na lang blessureleed (10 weken) weer zijn rentree. Dus nu met een complete groep op naar het toetje op zaterdag 19 mei!

Stan Pegels voert het team aan

Het uur van de waarheid

Morgen strijd Redichem 1 om klassebehoud, terwijl Gazelle Nieuwland niet zo maar op bezoek komt. Integendeel, de club uit Dieren verwacht in Heelsum kampioen te gaan worden. Het gaat dus zeker ergens om op de laatste speeldag van de competitie! Kom allemaal naar het sportpark en moedig de geel-zwarten aan! Aanvang 15:00 uur.


22 april 2007

Te vroeg gejuicht?

In eindhoven kunnen ze er van meepraten, maar twee wedstrijden voor het einde van de competitie kan er nog van alles gebeuren. Zo ook voor Redichem 1, zelf verlies bij DVOV (3-1) en concurrent Barneveld wint van Excelsior (4-0). Nog een punt voor en volgende week tegen de koploper die kampioen kan worden. Dat belooft wederom een zeer spannende laatste wedstrijd van het seizoen. Volgende week thuis om 15:00 kunnen alle supporters weer hun opwachting langs de lijn maken. Alle steun is nodig voor klassebehoud.

B1 speelt halve finale beker

Komende woensdagavond speelt de B1 thuis tegen Elistha B1 in de halve finale voor de beker. Na de titel ook de dubbel nog in het vizier voor onze B1-junioren. Aanvang 19:00 uur, ook hier zijn alle supporters welkom!


14 april 2007, bijgewerkt 15 april

Redichem stelt derde klasse veilig

Door in het laatste kwartier een 0-1 achterstand om te buigen in een 2-1 overwinning op directe tegenstander Barneveld 1, heeft Redichem 1 zich nagenoeg zeker gesteld ook volgend jaar derde klasse te spelen. Het was zeer spannend maar gezien het spelbeeld in de tweede helft toch wel terecht dat de punten in Heelsum bleven door doelpunten van Michiel Heitink en Rob Hammer. Een fijn gevoel op een zomerse dag, er was weer wat te vieren. Felicitaties aan de hele ploeg en begeleiding. En natuurlijk leuk dat de supporters in ruime getale aanwezig waren.

De goed ingevallen Bart Bovendeur en Sander Waaijenberg zetten druk op de Barneveld-defensie

Meer foto's op de pagina van het eerste.

Vierde verspeelt kampioenschap

Een 1-0 nederlaag bij en tegen Wageningen 4, daar had Redichem 4 niet op gerekend. Wie wel? De kampioenskansen liggen nu niet in eigen hand. Redichem 3 had het feest van tweede Paasdag kennelijk in de benen, want de kampioen verloor zo maar met 5-1. Het tweede kon een achterstand tegen Otterlo niet ombuigen, en het vijfde vervolgde de goede weg. Al was het lastig om de kansen te benutten, de mannen hadden er nogal wat nodig, met name een niet met name genoemde middenvelder in de eerste minuten...

Pupillen op dreef, mooie winst bij junioren

Niet alleen speelde alle F-teams thuis op deze mooie dag, ze wonnen ook allemaal, net als de andere pupillen teams!
De B3 won thuis met 2-1 en verdiende de punten met hard werken en goed voetbal. De A1 won knap van Lienden A1 en de B2 bij ESA. Ook de B1 won bij ESA, na een 0-0 ruststand werd er de tweede helft met tien man gespeeld worden, Bart Jansen was ongelukkig gevallen. Gelukkig kon een deskundige EHBO'er bij ESA zijn schouder weer "in de kom" helpen (Beterschap, Bart!). Uiteindelijk won de B1 met 0-4.
De C1 verdiend de complimenten dat deze jongens in een veel te zware klasse zolang volhouden. Kop op jongens, er komen ook weer betere tijden. Alle uitslagen hier...


9 april 2007

Derde kampioen

Redichem is op tweede Paasdag kampioen geworden. Een overtuigende 7-1 overwinning maakt dat de ploeg onbereikbaar is voor de concurrentie.

Het werd in stijl gevierd, met een barbeque en mooi weer, en komende zaterdag nog eens dunnetjes over. Felicitaties aan alle spelers en natuurlijk de leiders, trainers en vaste fans. Meer foto's op de pagina van het derde.


7 april 2007

Vrolijk Pasen

Afgelopen vrijdag gingen ruim veertig jongene en meisjes eieren zoeken samen met de Paashaas. Het was een groot succes! Lekker weer, een mooie plek, en een gouden Redichem-ei gewonnen door... dat komt in het clubblad.

Derde kampioen op tweede Paasdag

Voor het derde kan het helemaal een vrolijk Pasen worden. Komende maandag kunnen zij kampioen worden als zij hun wedstrijd winnen. Het derde is het enige Redichem-team dat dan speelt, aanvang 12:00, komt allen en vier het kampioensfeest mee!

E2 uit beker, geen titel voor A1

Door een 3-2 nederlaag bij Arnhemia is de E2 uitgeschakeld voor de beker. Jammer jongens, maar jullie zijn ver gekomen en het was een spannende wedstrijd. Het eerste en tweede lagen vandaag stil, het derde won en het vijfde ook. Bij de junioren was het voor de A1 voor vierde keer "net niet". Bij en tegen Bemmel was de ruststand weliswaar 0-1, maar in de tweede helft scoorde Bemmel liefst drie maal. Helaas, maar het is een mooi seizoen met een veelbelovende spelersgroep waar de vereniging trots op is. Klasse jongens!
Lees alle uitslagen hier.

Inschrijven pupillenweekend

Officieel kun je tot en met 9 april, dat is komende maandag, opgeven voor het komende pupillenweekend. De kantine is nog open, dus vergeet het niet. Lees meer...


6 april 2007

B1 in halve finale beker

Redichem B1 heeft vanavond in Westervoort met 4-0 gewonnen van AVW66 en zit nu in de halve finale beker. Met wederom een grote inbreng van de B2(Paul, Thijs en Jesse) en de A1(Freek Oosterbeek) bleef het lang 0-0, maar uiteindelijk moest hij een keer vallen en zo geschiedde het uiteindelijk ruim in de 2e helft.
De tegenstander kwam nauwelijks in de buurt van Jasper, zodat met het strak verdedigen de 0 redelijk eenvoudig werd gehouden. Op naar de halve finale, mannen!.


2 april 2007

Problemen met mailserver

Na de storing van de website, zijn er nu nog problemen met het mailverkeer. Tijdelijk kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Excuses voor het ongemak.


1 april 2007

Onder 23 weer uitgesteld

De wedstrijd van maandagavond 2 april, Redichem onder 23 tegen Wageningen onder 23, gaat niet door. Nu kon het Wageningse team onvoldoende spelers op de been brengen.


31 maart 2007

Redichem B1 kampioen

Vanmiddag werd Redichem B1 na een 3-0 overwinning op Lienden B1 kampioen. Onze felicitaties voor alle spelers, trainers, leiders en supporters. De eerste kampioen is binnen, en dat als zo snel in het seizoen, het is immers nog maart.

Het eerste verloor bij SDS, terwijl directe concurrent Barneveld won bij DFS. Dat wordt dus een spannende wedstrijd over twee weken thuis tegen Barneveld. Zet het maar vast in je agenda!

Het vierde deed een goede zet op weg naar het kampioenschap door met 1-0 te winnen van VDZ 10. Het was een benauwde overwinning, maar de mannen van vier staan nu wel twee punten los met nog vier wedstrijden te gaan. Ook de D1 doet mee om het kampioenschap en het derde kan het kampioenschap bijna niet ontgaan, maar liep vandaag wel tegen een 4-0 nederlaag aan. Bekijk alle uitslagen...


26 maart 2007

Redichem O23 verplaatst

Redichem onder 23 zou morgenavond, dinsdag 27 maart, spelen tegen Wageningen onder 23. Door spelersgebrek vanwege vakantie, blessures, hebben we de wedstrijd moeten verplaatsen. Het wordt nu volgende week maandag, 2 april, om 19:30 uur op het Wilhelmina Sportpark.


24 maart 2007

Excelsior troeft Redichem af

De ruststand van 0-3 was tevens de eindstand bij de thuiswedstrijd van Redichem 1 tegen Excelsior. De ploeg van oud-Redichem Henri ten Klooster nam in de tweede helft gas terug en de gastploeg kon daar weinig tegenover zetten. Kijkend naar de ranglijst was er opluchting dat zowel EMM als Barneveld beiden verloren, waarbij 3-0 kennelijk de uitslag van de dag was.

Bij de senioren verloor ook het tweede, was het derde een zwak lichtpuntje, het vierde was vrij en het vijfde haakte nu echt definitief af om de titel.

De junioren deden het beter, met name de A1 met een goede overwinning op Dodewaard. Van de pupillen wist de D1 uit bij VDZ met 0-1 te winnen in een spannende wedstrijd. De D2 haalde nog een punt, maar de F4 was het enige pupillenteam met drie punten. Bekijk alle uitslagen.

Kopij

Kopij inleveren tot en met zondagavond, het kan per e-Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


23 maart 2007

Website weer in de lucht

Door een technische storing bij onze provider is deze website ruim een week uit de lucht geweest. Excuses voor eventuele overlast, het blijkt maar weer eens hoe gewend we zijn aan de permanente beschikbaarheid van het medium. Komende zaterdag een mooi programma...

Kopij

Gelukkig is er naast internet ook nog het vertrouwde clubblad. Kopij voor de april editie kan tot en met zondagavond ingeleverd worden. Ga er eens lekker voor zitten en lever wat aan...

Gemengde resultaten zaterdag 17 maart

Redichem 1 en 5 lagen stil. De overige senioren wonnen hun wedstrijd. Het derde is bijna kampioen. Bij de pupillen heeft de indeling na de winterstop niet tot een evenwichtige competitie geleid. Kijk maar bij de, soms zeer forse, uitslagen. Of je nu wint of verliest, echt leuk voetballen is het niet.


10 maart 2007

F3 en F4 beginnen succesvol, 3e ruim aan kop

Redichem F3 pupillen zijn, aangevuld met nieuw spelers, opgesplitst in een F3 en een F4 team. Beide teams begonnen succesvol met een overwinning. Redichem 3 won van de nummer 2 en staat nu 12 punten los, het kampioenschap kan hen beide niet meer ontgaan.

Redichem 1 verspeelde een 1-0 voorsprong en verloor thuis met 1-2 van BlauwGeel 1. Redichem 2 verloor van DVOV 2. Lees alle uitslagen...

Onder 23 is thuiswedstrijd

Er was wat onduidelijkheid maar nu staat het vast: a.s. maandagavond om 19:30 speelt Redichem O23 thuis, dus op het Wilheminasportpark, dus thuis, een wedstrijd tegen SML 023.

Clubblad maart uit

Weer wat later dan normaal, maar binnenkort in de bus en nu al op deze site. Lees meer...


6 maart 2007

Redichem Onder 23 afgelast

De wedstrijd van vanavond van Redichem O23 tegen Wageningen O23 is afgelast. Volgende week maandag weer een kans.


3 maart 2007

Redichem 1 wint, Vierde blijft koploper

Het eerste won vanmiddag met 1-0 van en bij DFS 1. Een mooi prestatie, en een beloning voor de inzet. Het vierde won bij DUNO (2-6) in Doorwerth en blijft goed koers in de race naar het kampioenschap. Thuis lag alles eruit. Bij de jeugd heeft alleen de D1 gespeeld en bij Wodanseck met 15-0 gewonnen.


25 februari 2007

Matige start van Redichem

Tijdens de eerste "volle" competitieronde na de winterstop kwamen nog lang niet alle teams in actie. Dat heb je in een vakantieweek. De resultaten waren niet geweldig: bij de pupillen wist de F2 een puntje te halen en bij de junioren won de A1. Bij de senioren verloor zowel 1 als 2 met een doelpunt verschil. Het eerste gaf een 1-0 voorsprong in het laatste kwartier uit handen, Otterlo ging met een 1-2 overwinning en de punten naar huis. Maar het derde en vierde elftal wonnen beide en blijven koploper. Alle uitslagen...

Kopij gevraagd

Een verslag van jouw team in het clubblad? Dat kan, stuur per e-Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jouw tekst naar de redactie. Bijdragen worden zeer op prijs gesteld, insturen kan tot en met maandagavond 26 februari.


23 februari 2007

Pupillenweekend 2007

Van 8 tot 10 juni gaan de pupillen weer op kamp. Het inschrijfformulier staat op deze site. Inleveren in kopijbus in clubhuis of bij je leider, uiterlijk op 9 april 2007. Lees meer...


21 februari 2007

Vijf haakt af

Een 7-0 nederlaag in Velp betekende afgelopen zaterdag dat Redichem 5 afhaakt in de race om de titel. DVOV 5 speelde met name in de tweede helft onze veteranen van de mat. Volgende week kunnen de oudere jongeren uitrusten en nieuwe krachten opdoen. Dan kan er in maart aan het herstel gewerkt worden. (Uitslagen van oefenpartijen en doordeweekse wedstrijden zijn nog niet bij de redactie gemeld.)


15 februari 2007

Clubblad nummer zes

Afgelopen weekend verscheen het zesde nummer van het clubblad van dit seizoen, het februarinummer. Nu ook te downloaden of lezen van deze site. Meer...


11 februari 2007

Gevoelig verlies voor Vijf

Redichem 5 verspeelde kostbare punten voor het kampioenschap door uit met 4-3 te verliezen van Kesteren 2. Er werd goed gespeeld en het verrassend jonge en snelle team van Kesteren werd weinig kansen gegund. Helaas waren drie doelpunten niet genoeg en zorgde enkele missertjes uiteindelijk voor de nederlaag.
Vorige week al won Redichem 4 met 4-1 van GVC en blijft wel aan kop. Ook Redichem 3 staat er goed voor.


9 februari 2007

Thuis ligt het eruit

Alle wedstrijden voor zaterdag 10 februari op het sportpark Wilhelmina zijn afgelast, zo informeerde de Gemeente Renkum ons. Dat betekent in elk geval geen thuiswedstrijden voor Redichem. Het kan zijn dat je uitwedstrijd wel doorgaat.


4 februari 2007

Competitie hervat


Redichem 1 kwam afgelopen zaterdag nog wel op een 0-1 voorsprong tegen SKV, maar moest uiteindelijk met 3-1 het onderspit delven. De A1 deed het een paar uur daarvoor beter, door de A1 van SKV met 0-2 te verslaan. Dat geeft in elk geval aan dat het met de toekomst wel goed zit.

De B1 won voor de competitie van ESA B2 (1-0), en de B2 won - voor de beker - met 5-2 van Driel B1. Redichem D1 verloor van RVW D1, en meer uitslagen zijn bij de redactie niet bekend. Volgende weer wederom een inhaalprogramma, kijk bij programma.


30 januari 2007

Competitie hervat?

Aanstaand, zaterdag 3 februari 2007, hervatten twee elftallen van Redichem de competitie weer. En beiden doen het in Wageningen tegen SKV.
- 12.00 uur: SKV A1 - Redichem A1
- 14.30 uur: SKV 1 - Redichem 1
Eén keer reizen voor twee wedstrijden, wat wilt u nog meer. Hoe meer supporters hoe meer vreugd. E.e.a. natuurlijk voor zover de weergoden het toelaten


19 januari 2007

Oefenwedstrijd afgelast

De oefenwedstrijd van a.s. zaterdag tegen SDZZ is, i.v.m. de slechte velden afgelast. Er wordt wel getraind door de selectie, aanvang 13:00 uur.


14 januari 2007

Redichem 1 verslaat Candia

Redichem 1 startte de oefenperiode prima door in Rhenen met 1-2 te winnen van Candia. Een lekker gevoel, want over drie weken staat er weer een heuse competitiewedstrijd voor de boeg. Hoe en waar er geoefend wordt kunt u zien bij het programma, spelers bij twijfel altijd contact opnemen met je leider.

Informatie

De winterstop is voor de redactie een rustige periode. Wij zijn niet altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Dus weet je een uitslag of bijzonderheid, mail even de redactie dan houden we zo de hele vereniging op de hoogte. En kopij is ook welkom, de sluitingsdatum voor het februari-nummer is 25 januari a.s.


7 januari 2007

Een goed begin..

Heel gezellig was het op de nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag. De opkomst was groot, veel leden, oud-leden en vertegenwoordigers van buur-verenigingen. De stamppot was heerlijk, en dus ook geheel uitverkocht.

Voorafgaand aan de receptie werd er onderling gespeeld. Dat het eerste won van het derde was niet zo'n verassing, maar dat de A1 won van het tweede wel. Na een 3-0 voorsprong kon het tweede de gelijkmaker niet forceren. Knap gespeeld van onze oudste junioren. Het vijfde speelde goed tegen het vierde, maar ging wel met 5-3 de boot in. Een leuke wedstrijd, nu op naar een gezamenlijk kampioensfeest van 3, 4 en 5?


4 januari 2007

Clubblad januari uit

Als het goed is valt 'ie nog deze week bij je in de bus. Anders kun je het clubblad van januari digitaal lezen via deze site. Denk aan de nieuwsjaarsreceptie en de oliebollencup, we hopen op een grote opkomst.


1 januari 2007

Een gezond en sportief 2007!

De redactie wenst iedereen een heel gezond en uitermate sportief 2007 toe!