28 december 2006

Grote schoonmaak

Vanavond vindt de grote schoonmaak van kantine en keuken plaats. Elk paar handen is welkom. Aanvang om 18:30 uur. En met zijn allen even aanpakken is best gezellig!


27 december 2006

Een goede buur...

Onze buurman op het sportpark, korfbalvereniging DKOD, heeft een heel mooi clubblad. In de laatste editie besteden ze aandacht aan ons, als buur. De digitale editie hiervan is op internet te vinden. Complimenten en dank aan DKOD, en natuurlijk de hartelijke felicitaties met jullie 75-jarig bestaan!


23 december 2006, aangepast 26 december

Een fijne Kerst

De redactie wenst iedereen een fijne Kerstdagen. Kopij voor het januarinummer van het clubblad kan worden aangeleverd tot en met woensdag 27 december. Maak je eigen jaaroverzicht, en zet jouw team in het clubblad!

Nieuwjaarsreceptie 2007

Het is bijna weer zover. Op zaterdag 6 januari wordt vanaf 16:00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze vereniging gehouden. Voorafgaand zullen vanaf 14:00 uur de traditionele oliebollencup-wedstrijden worden gespeeld. Uitgenodigd worden de seniorenelftallen 1 t/m 5 en het A1. Alle voetballers dienen zich uiterlijk 13:15 uur te melden in de kantine.

B2 ondanks verlies als koploper winterstop in

Na vorige week nog met 3-0 te hebben gewonnen van Wageningen B2, ging de uitwedstrijd op zaterdag 23 december met 3-1 verloren. Het was het eerste verlies voor de B2. Ze staan nog wel fier op kop met 30 punten uit 10 wedstrijden. (Een mooie plek om de winterstop in te gaan, ook Redichem 3, 4 en 5, en de B1 en D1 staan bovenaan in hun competitie!)

Succesvolle Kerstklaas

Afgelopen zaterdag 16 december was de tweede Kerstklaas avond weer een groot succes. Druk bezocht en zeer gezellig met een leuk programma. Complimenten aan de organisatie en de kerstklazen en pieten.

Op de foto ontvangt Kerstklaas een Bert-muts die hij daarna uitreikte aan de trainer van het eerste. Even later volgde een Ernie-muts voor de trainer van het tweede. De redactie heeft besloten (om haar moverende redenen) slechts een gedeelte van de foto te plaatsen.


16 december 2006

Laatste wedstrijden van 2006 gespeeld

Op sportpark De Zoom lag alles eruit, dus waren Redichem 1 en A1 vrij. Thuis werd er wel gespeeld, als de tegenstander kwam opdagen, al dan niet compleet. Het tweede won met 3-2 en drie en vijf wisten te winnen. Alle uitslagen hier...

Trainer gezocht C1

Voor de C1 zijn we op zoek naar een trainer. Laat een van de jeugdbestuurleden het weten als je interesse hebt. Zoals je misschien weet stelt de vereniging trainer van jeugdteams in staat een diploma te halen. Leuk om te doen en waardevol voor de vereniging!

Interview Redichem-voorzitter

In Hoog & Laag van twee weken teurg stond een interview met Jan Stoel. Voor de liefhebber en wie het gemist heeft, nog een eens het hele artikel op deze site. Lees meer...


9 december 2006

Redichem 1 wint van EMM

Onder prima omstandigheden (alle andere wedstrijden afgelast vanwege het slechte weer op vrijdag) bleek Redichem 1 vanmiddag thuis de betere ploeg in een onderlinge confrontatie met EMM 1. In de tweede helft scoorde Sander Waaijenberg de enige treffer: 1-0. Een verdiende overwinning, gezien het vertoonde spel. Beide ploegen gingen er fel in, maar het voetballend vermogen gaf de doorslag.

Eerder op de middag sleepte Redichem 2 een punt weg uit Randwijk door 2-2 te spelen tegen EMM 2. In de tweede helft speelde Redichem het laatste halfuur met tien man. Alle wissels waren gebruikt en spelverdeler en uitblinker Jeroen van Willigen was gedwongen geblesseerd het veld te verlaten. Ondanks deze tegenslag bleef Redichem 2 goed overeind.

B2 wint van Dodewaard

Afgelopen woensdag won Redichem B2 met 4-1 van Dodewaard B1. Een prima resultaat, ga zo door jongens!


8 december 2006

Aflastingen, 1e en 2e spelen misschien wel

Vanmiddag berichtte de KNVB ons het volgende: voor onze jeugd én de recreanten (3e, 4e en 5e elftal) zijn zaterdag de wedstrijden afgelast. De wedstrijden van het eerste (14:30 uur thuis tegen EMM) en het tweede (uit EMM) gaan vooralsnog gewoon door.


3 december 2006

D1 kampioen

Redichem D1 najaars-kampioen 2006

Met een overtuigende overwinning (15-0) op Wageningen D2 werd Redichem D1 afgelopen zaterdag kampioen. Spelers, leiders, trainer en fans: gefeliciteerd! (lees meer...)

Geen Sinterklaas

De F-pupillen speelden niet vanwege de aanstaande verjaardag van de Goedheiligman. Dat ze bij UNI VV niet voor Sinterklaas spelen, werd het eerste elftal duidelijk (3-1 verlies). Ook Kesteren 2 deed er niet aan en versloeg Redichem 2 met 0-6.

Dan doen de andere senioren elftallen het beter: 3 en 4 wonnen en blijven fier bovenaan, ook het vijfde deed goede zaken door thuis zonder puntverlies te blijven en zo goed bovenin te blijven meedraaien.

Ook bij de junioren staan de A1, B1 en B2 bij de bovenste ploegen. Zaterdag wonnen A1 en B1, al was het bij die laatste letterlijk in de laatste minuut dat de punten werden binnengehaald. De thuiswedstrijd van de B2 tegen Dodewaard B1 is uitgesteld naar woensdagavond 6 december. B3 verloor van koploper Ostrabeke B1.

De uitslagen op deze site zijn zo vele mogelijk bijgewerkt, ook van de afgelopen twee weken. Mis je een uitslag, mail de redactie.

Wel Sinterklaas

Vorige week vrijdag bezocht Sinterklaas de jongste Redichem pupillen. Het was een groot feest, voor iedereen. De dag erop was er feest voor de D- en E-pupillen, ook een geslaagde avond. Alle meisjes gingen apart op de foto met Sint en Pieten.

Clubblad december uit

Dit weekend kwam het clubblad van december uit. En nu staat het ook op de site.


25 november 2006

Geen nieuws?

De website kon afgelopen week niet bijgewerkt worden. Ook vandaag is de redactie niet in staat de uitslagen op te halen op het sportpark. Mail berichten s.v.p. door, dan wordt hopelijk morgen de site bijgewerkt.

Kopij

Denk eraan: je kunt uiterlijk morgen, zondag 26 november, kopij aanleveren voor het clubblad van december. Maak er wat van!


19 november 2006

Wisselende berichten

De 1-1 die Redichem 1 bij Gazellen Nieuwland behaalde, afgelopen zaterdag was natuurlijk bemoedigend. Ook van andere teams kwamen positieve geluiden.

Bij het vijfde belandden twee spelers op de eerste hulp: Bart Jansen kreeg een forse klap van een tegenstander; Gert Beekhuizen scheurde een spier in zijn bovenbeen en werd vandaag geopereerd. Wij wensen beide van harte beterschap!

De site wordt later deze week pas bijgewerkt, mail je uitslagen s.v.p. door, de redacteur is slecht op de hoogte door de omstandigheden.


11 november 2006

Strakke winsten

Redichem 1 wist het succes van vorige week niet door te zetten. DVOV ging met drie punten en een 1-3 overwinning naar huis. De overige senioren blijven het goed doen en kwamen allemaal tot winst. Ook bij de junioren en pupillen waren mooie uitslagen te vinden. Bijvoorbeeld de B2 die met 2-1 van Vitesse 1892 B2 wint, en de B3 die met 3-1 van Eldenia wint.
De trouwe supporters en leiders trotseerden het november-weer om hun club te steunen, hulde!


9 november 2006

Clubblad uit

Vorig weekend kwam het clubblad van november uit. En nu staat het ook op de site. Voor de volledigheid nog het volgende: leden die wonen in Renkum, Heelsum, Doorwerth of Heveadorp krijgen het blad thuisbezorgd, één exemplaar per adres. Leden die in een andere plaats wonen kunnen het blad meenemen uit de kantine. Door de oplagegroei was de kantinevoorraad van de eerste drie edities aan de magere kant, vanaf volgende maand liggen er weer voldoende exemplaren. Bedoeld dus voor leden "van ver", om mee te nemen.

Je het clubblad ook digitaal lezen via de site. Als je wilt kun je per e-mail hierop geattendeerd worden. Stuur hiervoor een e-Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie. Ook opmerkingen rond de bezorging kan je via deze manier doorgeven.


4 november 2006

Redichem 1 haalt volle buit binnen

Met een 0-4 overwinning uit Barneveld vertrekken gaf een lekker gevoel voor de selectie van Redichem. Eigenlijk deden alle senioren goede zaken, zowel het tweede (4-2 winst op Otterlo 2), het derde (3-4 winst bij SKV 7) en het vierde (3-0 tegen Wageningen 4) wonnen hun wedstrijden. Alleen het vijfde moest afhaken in de strijd om de bovenste plaatsen. Een sportief spelend WAVV 7 werd goed partij gegeven (3-2), maar het bleek een niet winnen strijd in Wageningen.

Bij de junioren leed de A1 een gevoelig verlies bij Lienden (3-1). De B1 was vrij, de B2 won overtuigend (10-0) van ESA B4; de B3 won bij VDZ B2 met 1-6. Een knappe prestatie. D. De C1 heeft het moeilijk in een zware competitie, en moest de meerdere erkennen in Blauw Geel C2.

De F1 won van Excelsior en was het enige pupillenteam dat wist te winnen. De E2 speelde gelijk in een mooie wedstrijd die heen en weer ging. Volgende week weer beter jongens! Kijk bij de uitslagen voor een compleet overzicht.


2 november 2006

Onder 23

Staan er nieuwe teamfoto's op de site, ontbreekt "Redichem onder 23". Omdat het menu naar de pagina "Onder 23" ontbrak! Dank voor de moeite aan de oplettende bezoeker.

Dit team versloeg overigens afgelopen dinsdag het team van AZ 2000 "onder 23" met 4-0. Een mooie uitslag van een team om in de gaten te houden.


31 oktober 2006

Teamfoto's

En daar zijn ze dan: de elftalfoto's op de website. Met dank aan fotograaf Ton van de Bovenkamp. De B2 moet nog even wachten, ze zijn nog niet "vastgelegd". Veel plezier, en heren leiders en trainers, wilt u extra informatie op uw teampagina: mail de redactie. Ook voor een stukje in het clubblad kunt u de redactie mailen.

30 oktober 2006

Oefenen

De D1 oefent a.s. zaterdag, 4 november, thuis tegen WAVV D1 om 08:45 uur. Ook de kersverse F3 oefent nog eens een keer. Nu om 9:45 uur in Wolfheze tegen Wodanseck F1.


28 oktober 2006

Lekker voetbalweer, wisselend resultaat

Wisselende resultaten deze zaterdag. Het eerste wist niet te winnen van SDS, het tweede speelde gelijk. Gelukkig wonnen de overige senioren wel. Het vierde in een bizarre wedstrijd (4-8) bij VDZ en het vijfde wist een 0-1 ruststand om te buigen in een 3-1 overwinning.

Bij de junioren deden de A1 en B2 goede zaken. B3 speelt goed, maar krijgt steeds net te weinig. Volhouden jongens, het gaat er echt van komen. En voor de C1 gaat dat ook op.

De pupillen noteerden weer grote uitslagen, soms voor, dan weer tegen. Bekijk alle uitslagen.


24 oktober 2006

Onder 23 gaat niet door

De wedstrijd Redichem Onder 23 – AZ 2000 Onder 23 van hedenavond gaat NIET door. Gisterenavond heeft AZ 2000 zich afgemeld.


22 oktober 2006

Zwaarbevochten overwinning Redichem 2

Redichem 2 vertrok met een 0-1 zege uit Kesteren waar voor de competitie (eerder stond hier foutief dat dit voor de beker was) tegen het tweede van de plaatselijke voetbalvereniging was gespeeld. Ook de A1 bekert verder, na een 4-1 winst op ESA A2. Alle uitslagen staan op de site.


20 oktober 2006

Bekervoetbal

Morgen volop bekervoetbal. De hyperlinks op deze site naar de KNVB sites zijn aangepast en werken weer. Kijk bijvoorbeeld bij programma. Volgende week dinsdagavond spelen ook de "beloften teams" (onder 23) van Redichem en AZ2000 tegen elkaar, aanvang 19:30 uur op ons sportpark.

Sport en gezondheid

Enkele jeugdleiders en trainers attenderen alle leden op de volgende site over sport en gezondheid: sport.nl. Neem eens en kijkje en doe er je voordeel mee.

Overzicht amateurclubs

Op onze link-pagina staan enkele links. Maar zo volledig als de site amateurvoetbalclubs.com kunnen we het nooit maken. Vandaar dat we de link naar die site er ook maar op hebben gezet. Ontdek je tegenstanders!

NIEUW: Redichem forum

Het gastenboek werd al gebruikt als een berichtendienst. Nu is er een betere variant voorhanden: een eigen Redichem webforum (Wil je dit in een groter scherm, klik dat met je rechtermuisknop op de link en kies: "Open in nieuws scherm". Oda de Jonge is moderator, waarvoor dank van de redactie. Veel plezier ermee!


19 oktober 2006

Succesvolle ledenvergadering

Afgelopen dinsdagavond, 17 oktober 2006, is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Redichem gehouden. Het was een aangename bijeenkomst, waarin de leden geinformeerd werden over de stand van zaken van de vereniging. Gelukkig was er tijd om te discussieren over de belangrijke ontwikkelingen die ons te wachten staan. Het bestuur presenteerde een concept beleidsplan voor de komende jaren, en de uitnodiging aan leden om hier een reactie op te geven, werd aangenomen. In het najaar volgt een bespreking van dit plan, een uitwisseling van gedachten tussen bestuur en leden over de toekomst van de vereniging.

Hoewel er altijd zaken zijn die nog moeten gebeuren of voor verbetering vatbaar zijn (de barbezetting bijvoorbeeld) is het toch verheugend om te constateren dat alles loopt en we ons op de toekomst kunnen richten. En was u er niet: u heeft iets gemist.

Oefenwedstrijd

De voor a.s. zaterdag, 21 oktober, geplande oefenwedstrijd tussen Ostrabeke 1 en Redichem 1 gaat niet door. De Oosterbeekse ziekenboeg was te groot. Beterschap heren!
Het kersverse F3 oefent wel: om 09:00 uur thuis tegen de F-pupillen van Wodanseck.

Website en kopij

Er is veel materiaal aangeleverd voor de website, waarvoor hartelijk dank. Het kost echter wat tijd om alles te verwerken, graag geduld, maar het komt eraan! Kopij voor het clubblad van november kan tot en met woensdag 25 oktober worden aangeleverd. Uw bijdrage is welkom.


14 oktober 2006

Uitslagen

De uitslagen van vandaag vind je hier.


13 oktober 2006

Droevig bericht

Ons bereikte het intens droevige bericht dat Ria Beekhuizen op dinsdagavond is overleden na een kort ziektebed.

Ria was zeer betrokken bij (de jeugd van) Redichem. Als moeder van Michael uit de D, maar bovenal als één van de grote krachten achter de activiteitencommissie van de jeugd. Enorm veel dank gaat uit naar al haar werk, onder andere de Sinterklaasavonden, het pupillenkamp en het eieren zoeken met de Paashaas. Vele puillen hebben mooie herinneringen hieraan.

Wij ontmoetten Ria als mens: altijd zeer enthousiast, kundig, humorvol en creatief met ontzettend veel goede energie en uitstraling. Niets was haar te veel en de ander stond altijd voorop, iets wat haar ook in de vele andere activiteiten buiten Redichem sierde. Zij werd hier enorm voor gewaardeerd en ook tijdens haar ziekte bleef Ria ondanks alles krachtig en positief. Maar deze oneerlijke strijd kon gewoon niet gewonnen worden.

Als bestuur en leden van Redichem nemen wij op gepaste wijze afscheid van Ria. Zaterdag gaan, na overleg met haar ex-man en vader van Michael, alle wedstrijden door, maar elk elftal zal een minuut stilte houden bij zowel de uit- als de thuiswedstrijden. Verder zal er door het eerste, tweede en het D2-elftal met een rouwband gespeeld worden. Aankomende zaterdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is de condoleance bij Fintelman te Heelsum. Aankomende maandag is de begrafenisplechtigheid om 14.30 uur bij de Algemene Begraafplaats Harten aan de Hartenseweg te Renkum.

Onze gedachten en oprechte condoleances gaan uit naar haar kinderen, familie en betrokkenen. Het verlies is enorm en ook wij zullen haar enorm missen.

Namens het gehele bestuur,
Jan Stoel en Harrald Schneithorst

Vraag me niet waarom

in deze stilte vind ook
ik geen woorden meer
ze zijn verslagen
door de leegte van
het bodemloos
verdriet


6 oktober 2006

Site even stil

De beloften van Redichem (onder 23) verloren in een doelpunfestijn afgelopen maandagavond met 6-5 van SKV-23. Er is meer nieuws, maar dat houdt u nog even tegoed. Ook de komende week zal de site niet bijgewerkt worden, vanwege verblijf in het buitenland van uw redacteur. Hij haalt het volgende week wel weer in.

Alle teams succes gewenst, maak er een sportieve en gezellige dag van morgen!


30 september 2006

Redichem 1 speelt goed, punten naar DFS

Na een goede start met een vroeg doelpunt, leverde een slecht kwartier aan Heelsumse kant DFS 1 drie doelpunten op. Redichem 1 kon dat in het restant van de thuiswedstrijd niet mete goed maken. De punten gingen mee naar betuwe.

Het tweede verloor met dezelfde cijfers (1-3) bij Bennekom 5, maar het 3e, 4e en 5e haalden de volle buit binnen. Vijf klom zelfs naar de tweede plaats op de ranglijst.

De junioren hadden het zwaarder. De A1 bleef op een 2-2 steken tegen Bemmel A1, en de B1 verloor met 1-0 van Leones. B2 en B3 wisten te winnen. Voor de B3 waren dat de eerste punten en die waren volop verdiend door het goede spel (7-2).

De pupillen hadden wisselende resultaten. Ruime winst voor de D- en F-teams. De E1 verloor met 1-6, maar speelde een hele goede wedstrijd. De E2 won met 0-2 van RKHVV. Een overzicht van de uitslagen staat elders op de site.


29 september 2006

Pupil van de week

Vorig jaar is de Pupil van de Week geintroduceerd. Om dit leuke fenomeen voor de komende jaren niet verloren te laten gaan, heeft Aannemingsbedrijf Van den Born uit Renkum het initiatief ondersteund en is sponsor geworden.

Zaterdag 2 september jl. speelde het eerste haar eerste competitiewedstrijd en dus was het de tijd om dit officieel uit te reiken en Han van harte te bedanken voor zijn sponsoring op dit gebied. (Uitgebreider verslag in clubblad nr. 2)

Clubblad nummer 2 uit

Dit weekeinde verschijnt de tweede editie van het clubblad (meer...) van deze jaargang. Een extra-dik nummer dit keer, in verband met de Algemene Ledenvergadering, dinsdag 17 oktober 2006.


23 september 2006

Redichem blijft het goed doen

Het was weer een mooie voetbaldag, zaterdag 23 september. Niet alleen het weer, maar ook het spel en de resultaten waren uitstekend.

Redichem 1 hield in de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Otterlo stand, de eindstand van 2-2 was bij rust al bereikt. Het tweede won met 1-0 van koploper SDS'55 en doet weer bovenin mee met negen uit drie. ONA 6 ging er met 2-0 aan tegen het derde, het vierde en vijfde wonnen ook.

Bij de junioren doen A1, B1 en B2 goede zaken, terwijl B3 en C1 - beide in een zware competitie ingedeeld - hun verlies wisten te beperken. Dat gaat dus de goede kant op! Bij de pupillen wonnen alle teams op D2 en F2 na. De F2 kreeg veel doelpunten tegen, maar wist de penalties te winnen! Dat dan weer wel. En zo zien wij overal lichtpuntjes, het belangrijkste is natuurlijk dat er lekker gevoetbald is.

Klik hier voor een overzicht van de uitslagen. Dank voor de mailtjes met uitslagen!

Kopij

Hoe is de competitiestart voor jouw team verlopen? Maak een verslagje en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het naar de redactie, dan zorgen we ervoor dat het in het clubblad van oktober komt. De uiterste inleverdatum is morgen, maandag 25 september.


22 september 2006

Uitstel spelerspas

De sancties op het niet hebben van een spelerspas zijn uitgesteld tot 1 januari 2007. Mede door logistieke problemen aan de kant van de KNVB hebben niet alle leden op 2 oktober hun spelerspas in huis. Bovendien is er een aanzienlijke groep leden waarvan nog geen aanvraagformulier is ontvangen.

Oorspronkelijk zou na 2 oktober een speler zonder geldige spelerspas in overtreding zijn. Het uitstel betekent in de praktijk dat scheidsrechters de spelerspassen wel zullen blijven controleren, maar dat er pas vanaf 1 januari 2007 sancties worden toegepast indien een speler niet in het bezit is van een geldige pas.

Alle leden van de KNVB zonder een geldige spelerspas mogen dus voorlopig nog uitkomen in de beker- en competitiewedstrijden. Deze spelers moeten uiteraard wel zijn aangemeld als spelend lid en er moet een spelerspas zijn aangevraagd. Als een speler nog niet beschikt over een spelerspas dient de scheidsrechter achter de naam van de betreffende speler op het wedstrijdformulier de aantekening GP (geen pas) te noteren. De KNVB zal aan de hand van deze formulieren controleren of deze speler speelgerechtigd is en er een spelerspas is aangevraagd.


17 september 2006

Spanning bij Redichem - SKV: 1-2

Redichem 1 verloor gisteren de thuiswedstrijd tegen SKV nipt met 1-2. Hoewel de uitslag terecht kan worden genoemd, is er toch een goede prestatie neergezet en kijken we vol vertrouwen uit naar het vervolg van het seizoen. Er zijn nog voldoende punten te halen.

Redichem 2 deed het beter door de uitwedstrijd tegen Blauw Geel'55 winnend af te sluiten: 1-2. Het vijfde elftal speelde in en tegen Driel 5, een tegenstander waar slechts eenmaal eerder van werd gewonnen de afgelopen zeven jaar. Een enerverende wedstrijd eindigde in 4-4, tweemaal werd een voorsprong weggegeven (0-2 en 3-4) en in de slotminuut maakte Driel de gelijkmaker.

Bij de junioren speelde de A1 tegen SKV A1 2-2 gelijk in een turbulente wedstrijd. De B1 had het makkelijker bij ESCA, en won met 3-9. De B2 wist tegen ONA B2 zelfs een "eclatante" 0-11 op het scorebord te krijgen. De pupillen hadden het zwaluwentoernooi en speelden dus geen competitiewedstrijden, maar in een toernooivorm. Met wisselende resultaten, maar leuk voetbal!

Overige uitslagen niet bekend bij de redacteur (die - vanwege een reunie - zich niet in kantine heeft laten zien). Aanvullingen of correcties? Graag per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


15 september 2006

Roosters op site

Alle roosters, vanaf vandaag ook de rooster voor de kantinediensten op de zaterdagochtend door de ouders, zijn nu te vinden op de site. Ze worden in het clubblad ook opgenomen, steeds voor de komende maand.


9 september 2006

Succesvolle "tweede" competitieronde

Voor veel teams was de eerste wedstrijd van de competitie pas aan de orde op deze tweede competitiedag. Het was voor de meeste teams een goede start. Redichem 1 won in slotminuten bij EMM met 1-2, terwijl een paar uur daarvoor Redichem 2 al EMM 2 had geklopt. In Heelsum werd het 2-0. Ook het derde en vijfde wonnen hun wedstrijd, het vierde had het moeilijk: na het kampioenschap van vorig jaar, werd nu begonnen met een nederlaag tegen Kesteren.

Bij de junioren werd uitstekend gepresteerd. De A1, B1 en B2 wonnen, de B1 zelfs met zeer ruime cijfers van Dodewaard, het werd maar liefst 21-0. (Ook niet leuk meer). De B3 en C1 stonden met lege handen.

Bij de pupillen waren de resultaten wisselend, de D1 en D2 wonnen overtuigend, bij de F1 (0-1 verlies) en E2 (2-1 winst) was het heel spannend.

Kijk bij de uitslagen voor een bijna compleet overzicht.


2 september 2006

Goed voetbal, geen punten

Door een strafschop kwam UNI VV in de eerste helft op een 0-1 voorsprong, en gaf deze niet meer uit handen. Redichem speelde sterk en in de tweede helft zelfs steeds sterker, maar bleef in de competitieopening zonder punten. En een punt hadden de mannen van Fred Swart toch zeker verdient. De Nijmeegse tegenstoten waren gevaarlijk, maar keeper Gijs van Heijst was een betrouwbare sluitpost. Wat voetbal betreft een hoopgevende start, de punten gaan komen. De selectie krijgt alle vertrouwen.

Redichem 2 kwam door trieste omstandigheden bij de tegenstander niet in actie. Redichem A1 won met 13-1 van Eldenia A3. Verder werd er niet veel gespeeld in verband met de Airborne wandeltocht.


1 september 2006

Eerste clubblad uit

Vandaag verschijnt het eerste Redichem-clubblad van de 32e jaargang. Voor leden die ver wonen ligt een exemplaar in de kantine, of wordt deze per e-mail verzonden. Wilt u het clubblad digitaal ontvangen, stuur dan s.v.p. een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie. het clubblad is ook op de site te vinden.

In het redactioneel van dit nieuwe clubblad wordt de intentieverklaring genoemd welke Redichem, samen met twaalf andere sportverenigingen, heeft ondertekend met de gemeente Renkum. Een uitgebreide toelichting op deze verklaring is niet in het clubblad opgenomen, maar wel hier te vinden op de website.

Herhaald bericht: roosters

Nu we de kantine weer gebruiken, moet deze ook schoongemaakt worden. De roosters staan in het clubblad, maar je kan het ook hier lezen. De schoonmaak van dinsdag 5 september is voor rekening van het vierde elftal.

De roosters voor de senioren van het derde, vierde en vijfde voor de kantinediensten zijn bijgewerkt, en ook de bardiensten die de selectiespelers draaien op de trainingsavonden staan nu op de site.

Pupillenweekend 2007

Ja, u leest het goed. De datum en lokatie voor het pupillenweekend van 2007 zijn al bekend. Ook zijn er enkele foto's van het afgelopen pupillenweekend op de site gezet.

Teamfoto op website

Redichem D2 is het eerste team dat een nieuwe foto heeft aangeboden voor plaatsing op de site. Wie volgt?


27 augustus 2006

Bekervoetbal

Redichem 1 speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen SDOO. Jeroen van Houten scoorde het Heelsumse doelpunt. (Met dank aan het gastenboek). Verdere uitslagen die bij de redactie bekend zijn:
Redichem B1 - Lienden B1: 5-2
Redichem B3 - Bataven B3: 1-5
OVC F4 - Redichem F2: 1-5.

uw webredacteur was dus gisteren niet op het sportpark. Wil je dat de uitslag van jouw team ook op de site wordt vermeld, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie. Ook tijdens de competitie is dit handig, zeker als je een uitwedstrijd speelt.


25 augustus 2006

DVD "Forza Redichem" leverbaar

Michel Bosveld heeft een prachtige DVD gemaakt over de promotiewedstrijd van Redichem 1. De DVD is inmiddels leverbaar. Via de site is hij te bestellen. Meer weten? Klik hier.


20 augustus 2006

Oefenen tegen Vierhouten met gezellige afloop

In de nacompetitie speelde Redichem tegen Vierhouten een mooie wedstrijd, maar het werd ook nog eens gezellig. Toen werd al afgesproken dat er geoefend zou worden. Dat gebeurde gisteren. Redichem 2 won met 4-2 en beide eerste elftallen speelden gelijk, 4-4. En het werd nog erg gezellig na afloop.

Overige oefenpotjes

Otterlo 5 kwam met de eigen spelersbus dit jaar voor de traditionele oefenwedstrijd tegen Redichem 5. Dat de thuisploeg de laatste jaren wat meer verjonging kende dan de tegenstander was te merken aan de uitslag: 7-2. Maar het was een sportieve en leuke wedstrijd op een prachtige dag.

De A1 won uit met 4-2, de B1 trainde en de B3 verloor thuis met 8-3 van AVW Westervoort B4.


18 augustus 2006

B2 speelt uit (correctie)

Morgen speelt de B2 uit tegen AVW Westervoort om 10:30. Het vertrek is gepland om 09:30 uur. Excuses voor de mogelijke verwarring, en heel veel succes morgen!


17 augustus 2006

Oefenprogramma volop bezig

De bekerwedstrijd tegen OVC ging voor Redichem 1 afgelopen dinsdag helaas met 2-0 verloren. Vanavond speelt het tweede thuis voor de beker tegen DVV. Komende zaterdag zijn er veel oefenwedstrijden. Onder andere het B2 thuis om 10:30 tegen AVW Westervoort, en 's middags het vijfde thuis tegen Otterlo.

Kopij

Het eerste clubblad verschijnt rond 1 september. Kopij kun je aanleveren tot en met zaterdag 26 augustus, liefst per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maak je eigen voorbeschouwing op het seizoen, of vertel hoe je de voorbereiding hebt beleefd. Leiders en trainers, laat die kans niet liggen.


12 augustus 2006

Brede selectie start op twee fronten

De trainingen van de selectie worden goed bezocht. De sfeer is goed en zo konden er twee teams afgevaardigd worden voor oefenwedstrijden. Een deel van de selectie speelde afgelopen zaterdag tegen Ede/Victoria en verloor met 5-1. Het andere deel deed het thuis iets beter en verloor met 5-2 van Lienden. De uitslagen zeggen niet zo veel, de opkomst en de beleving des te meer.

De kop is eraf, we kunnen niet wachten op de eerste competitiewedstrijd. Komende dinsdag voor de beker de eerste echte confrontatie tegen en bij OVC.

Recreanten trainen weer

Donderdag 17 augustus starten ook de recreanten, dat zijn de voetballers van het derde, vierde en vijfde elftal, weer met de training. Aanvang 20:00 uur.


7 augustus 2006

Nieuw seizoen

De website wordt bijgewerkt, hopelijk komend weekend gereed. Deze week beginnen wel de trainingen, de jeugd heeft het boekje "Voor de aftrap" in de bus gehad. Graag uw begrip voor de achterstand op deze pagina.

Inmiddels zijn wel de pagina's voor de teams aangemaakt, inclusief de links naar de KNVB-website, het programma overzicht is te raadplegen en de trainingstijden voor de jeugd is aangepast.
Later meer.