30 juni 2006

Clubblad 11 uit

Omdat het een bijzonder seizoen was is er een extra clubblad, een nummer elf, vandaag uitgekomen. Hij valt dus binnenkort bij je in de bus. En terugblik van waarnemend voorzitter Jan Stoel, een verslag van de afsluiting van de nacompetitie, een verslag van de barbeque voor de junioren en van het pupillenweekend. En ook nog de correcte eindstanden van de D- en E-pupillen. En dan nog meer. Het clubblad is ook hier te lezen.

Travestieten winnaar onderling toernooi

Zij hadden hun naam niet mee, maar wonnen wel zonder puntverlies het onderling toernooi: de travestieten.


24 juni 2006

DVD Forza Redichem komt er aan

Michel Bosveld heeft een prachtige DVD gemaakt over de promotiewedstrijd van Redichem 1. Via de site is hij te bestellen. Meer weten? Klik hier.

Kopij extra clubblad

Omdat het een bewogen einde van het seizoen was, komt er een extra editie van het clubblad uit. Een nummer elf dus. Kopij kun je nog dit hele weekend inleveren. Dus, wat Oranje ook doet, het verhaal over jouw seizoen schrijf je zelf, en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je naar de redactie!

Bekerindeling Redichem 1

Voor de beker speelt Redichem 1 komende zomer tegen GVC, OVC en SDOO. Een mooie start van het seizoen! Het programma ziet er voor ons als volgt uit:

  • dinsdag 15 augustus 18:30 uur, OVC - Redichem
  • dinsdag 22 augustus 18.30 uur, Redichem - GVC
  • zaterdag 26 augustus 14:30 uur, Redichem - SDOO

11 juni 2006

Redichem sluit seizoen in stijl af

Op een prachtige, zomerse zaterdag heeft Redichem als vereniging het seizoen afgelopen zaterdag afgesloten met een onderling toernooi. Senioren en A- en B-junioren speelden gemengd op mooi gelijnde halve veldjes bij DKOD, lekker met wat schaduw van de bomen. In de finale wonnen "de travestieten" van "kleintje pils".

Na afloop was er een receptie waar afscheid werd genomen van jeugdtrainer Gerie Verheijen en leider Joop Scherrenburg, kantinebeheerders Ab en Zina Gaartman en trainer Peter Jacobs. Ook werden enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet, onder andere oud-voorzitter Chris van Heijst en elftalleider Piet van Willegen.

Vice-voorzitter Jan Stoel gaf namens de sponsor Stoel Hypotheken een vat bier en een lopend buffet maakte het compleet. De opkomst was groot en de sfeer gewelig

Redichem sloot een bijzonder goed seizoen af met kampioenschappen voor C1, F2 en het vierde elftal en promotie van zowel het eerste als het tweede elftal. Tevens toonde de A-jeugd aan dat zij klaar is voor de selectie, en blijft de jeugdafdeling een gezonde omvang houden.

Toch is het niet helemaal voorbij. Op de donderdagavonden wordt er nog recreatief getraind (veld 9) en de pupillen gaan over twee weken nog op kamp, voor de zestiende maal.


6 juni 2006

Redichem A1 derde in Duitsland

Het A1 heeft het afgelopen Pinksterweekend een goede prestatie geleverd door op een internationaal toernooi in Koblenz als 3e te eindigen. In de strijd om de 3e en 4e plaats waren meer dan 20 strafschoppen nodig om de uiteindelijke winnaar te bepalen. (Lees meer op de pagina van de A1 of op de eigen Redichem A1 site.) Op het gastenboek van de A1 site kun je een berichtje achterlaten voor de vertrekkende Gerie en Joop.

B1 Internationaal

Een kort verslag van de ervaringen van de B1 op het toernooi in Oss van vorige weekend is te vinden op de B1-pagina.

Clubblad juni uit

Het nieuwe clubblad, nummer tien van de 31e jaargang, is uit. Verslagen van het eerste, de eindstanden van de competitie van alle teams (helaas bij enkele pupillenteams de najaar-eindstand, wordt later rechtgezet) en natuurlijk de indeling en programma van het onderlinge toernooi van komende zaterdag. Het clubblad is ook hier te lezen.


5 juni 2006

Onderling toernooi 10 juni

Nog niet bekomen van het afgelopen weekend, kijken we al weer uit naar het komende weekend. In het clubblad komt de indeling en programma te staan, maar dat valt pas komende week in de bus. Maar bij wie ben je ingedeeld? Heb je nu eindelijk kans de finale te halen? Je kan niet wachten en daarom vast op de site: alles over het onderlinge toernooi van 10 juni 2006.


3 juni 2006

Redichem 1 promoveert!

De 6-2 winst op DVO was ruim voldoende om de promotie van Redichem 1 naar de derde klasse veilig te stellen. Ruim 150 supporters kwamen mee, de jeugd in grote getale mee in een aparte bus, om Redichem al na tien minuten de leiding te zien nemen door een doelpunt (zie foto hieronder) van Gerwin Gruben. Wie gunde deze geweldenaar zijn doelpunt niet?

Gerwin Gruben juicht als de bal de doellijn paseert, hij scoort na tien minuten de 1-0 voor Redichem.

Het was het begin van een fantastische middag voor de Heelsummers, die na dertig minuten al met 3-0 leiden. De wedstrijd was gelopen. De sympathieke club uit Bornebroek was door blessures niet op volle sterkte, maar wist via goedgeplaatste tegenstoten toch tweemaal te scoren. Uiteindelijk werd het dus 6-2 en daarmee was promotie zeker. In Heelsum werd het nog kort nagevierd en vertrok de selectie om hun "weekend uit" in Valkenswaard voort te zetten. Complimenten aan de gastclub DVO, en natuurlijk de spelers, trainer, leiding, verzorger (Wahab!) en supporters van Redichem voor deze geslaagde dag.

Een spetterend gejuich na afloop. Het lijkt wel of het sneeuwt: de Redichem-jeugd kijkt toe hoe Tom van Roekel uit zijn dak gaat.

Volgende week vieren we de kampioenschappen en promoties (!) aansluitend op het onderlinge toernooi, waarover later meer. Wat een mooi seizoen toch zo...


2 juni 2006

Vertrektijd bus: 13:15 uur

Morgen gaat het gebeuren! De promotie moet worden veiliggesteld in de wedstrijd tegen DVO. De bus - vanwege de grote belangstelling is het zelfs een dubbeldekker geworden - vertrekt om 13:15 uur richting Almelo. Wees op tijd want er wordt niet gewacht. De jeugd vertrekt iets later met een eigen bus, na hun onderlinge toernooi. En het wordt nog mooi weer ook...


31 mei 2006

Redichem 1 heeft kans op promotie in eigen hand

Door de 3-2 winst van Vierhouten op Gramsbergen gaat Redichem 1 met zeven punten aan kop in de nacompetitie. De volgers SKVW, dat met 3-0 won van DVO, en Gramsbergen strijden komende zaterdag tegen elkaar. Beide teams houden kans op promotie, maar wint Redichem komende zaterdag van DVO, dan promoveren de Heelsummers naar de derde klasse.

Klik hier voor een overzicht van de nacompetitie.

De wedstrijd wordt gespeeld in Bornebroek, en begint om 16:00 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de bus. De kosten bedragen 10 euro, reserveren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertrektijd wordt later aangekondigd.
N.B. aanvang wedstrijden zaterdag 3 juni 16:00 uur i.v.m. familietoernooi in Gramsbergen.

B1 internationaal actief

Foto's van Redichem B1 op het internationale toernooi in Oss, zijn te vinden op de pagina van de B1.

C1 wint vriendschappelijk duel tegen RVW C1

Dinsdagavond speelde Redichem C1 vriendschappelijk tegen RVW C1. Het verlies in de bekerfinale kon worden weggespoeld door een overwinning op de buurmannen. lees meer....

27 mei 2006

Redichem 1 doet goede zaken

Vanmiddag versloeg Redichem 1 SKVW overtuigend met 3-0. Met name in de eerste helft was er sprake van goed verzorgd voetbal. Vlak voor rust scoorden Maarten Kerkhof en Rik Kerkhof, na de pauze scoorde A-junior Michiel Heytink zijn verdiende treffer met een fraai schot. De regen maakte het veldspel minder makkelijk. Volgende week zaterdag kan in Bornebroek tegen DVO de promotie bereikt worden.


25 mei 2006

B1 vertrekt naar internationaal toernooi

Het is vandaag zover, de B1 vertrekt vanmiddag naar Oss voor de Top Oss Cup en keert a.s. zondag misschien wel terug met de Cup (met de grote oren) als extra bagage...

De weersvoorspelling is niet denderend, maar wellicht zijn de weergoden ons de komende dagen tijdens de wedstrijden wel gunstig gezind! We zitten overigens in een poule met clubs uit Belgie, Nederland en Duitsland en spelen op het Sportpark in Nistelrode onze poulewedstrijden: Vrijdag om 12.00/13.55/17.10 en zaterdag om 10.45/12.45.

Elke steun tijdens de wedstrijden is natuurlijk meegenomen, in ieder geval hebben Albert Heijn Renkum, Perrot Leidingssystemen Ede en Van Weelden Groente en Fruit Heelsum ons reeds op weg geholpen! We hopen a.s. zondag de afloop van dit weekend op de Redichemsite bekend te maken.


23 mei 2006

Redichem 1 wint van Vierhouten

Ondanks dat Redichem 1 in het tweede duel van de nacompetitie goed spel liet zien, kwam tegenstander Vierhouten toch op een 2-0 voorsprong. Na de rust werd dit omgebogen in 2-4 voor Redichem, met ook nog een afgekeurd doelpunt. Het werd tenslotte 3-4, waarmee de punten mee naar huis konden. De penalties gingen verloren, maar dit heeft waarschijnlijk weinig betekenis.
(Met dank aan "supporter" voor het nieuws.)

Komende zaterdag speelt Redichem 1 thuis tegen SKVW 1, aanvang 14:30 uur.


21 mei 2006

Bekerfinales drukbezocht ondanks de regen

Zaterdag 20 mei werden bij Redichem de finales van de KNVB beker gespeeld. De hele ochtend heeft het geregend, en niet zo'n klein beetje, in de middag brak er af en toe en waterig zonnetje door. Onze C1 heeft de dubbel niet gehaald, maar wel een meer dan uitstekend seizoen achter de rug (lees meer...). Alle uitslagen en links naar de websites van (bijna alle) verenigingen vindt u op de speciale pagina over de bekerfinales.

Redichem begint nacompetitie met gelijk spel

Thuis tegen Gramsbergen speelde Redichem 1 afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in de nacompetitie gelijk. Binnen een minuut was het al 0-1, tegen het einde van de tweede helft wist Bart Bovendeur met een kopbal gelijk te maken. Daarna werd niet meer gescoord. De penalties na afloop werden door Redichem wel beter genomen dan Gramsbergen. Of dat enig nut heeft weten we pas na vier wedstrijden. Het programma staat hieronder.

Kopij

Begin juni verschijnt het tiende clubblad van dit seizoen. Lever je kopij in - liefst per e-mail, bij de redactie. Doe verslag van hoe jouw team, of je nu leider of speler bent, het dit seizoen heeft gedaan. Maak er wat van!


16 mei 2006

Sport verbroedert: fusie Redichem en Driel?

Redichem C1 speelde afgelopen maandag een oefenwedstrijd tegen Driel, mede ter voorbereiding op de bekerfinale van a.s. zaterdag. Alles hierover op hun eigen pagina en ook over de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Fortissimo. (Lees meer...)

Bekerfinales zaterdag 20 mei

Komende zaterdag vinden bij Redichem de finales van de KNVB beker district Oost voor de jeugd plaats. Meer informatie op de speciale pagina hiervoor.

Programma nacompetitie bekend

Het nacompetitie-programma voor Redichem 1 ziet er als volgt uit:

zaterdag 20 mei 2006 17:00 uur: Redichem 1 - Gramsbergen 1
scheidsrechter: Bosch, E.

dinsdag 23 mei 2006 19:00 uur: Vierhouten 1 - Redichem 1
scheidsrechter: Kluinhaar, H.A.W.

zaterdag 27 mei 2006 14:30 uur: Redichem 1 - SKVW 1
scheidsrechter: Middelman, R.

zaterdag 03 juni 2006 14:30 uur: DVO 1 - Redichem 1
scheidsrechter: Wes, M.

Correctie op eerdere berichten

Redichem B1 is niet derde, maar vierde geeindigd in de competitie, en door de winst van Advendo 5 op VVOP 8, is Redichem 5 geen vijfde, maar zesde geeindigd.


13 mei 2006

F2 kampioen

Met een klinkende overwinning, het werd maar liefst 8-0, werd Redichem F2 vandaag kampioen. Jongens, goed gedaan en gefeliciteerd! Het werd natuurlijk gevierd met een herinnering en friet en fris in de kantine. Ook de leiders en trainers gefeliciteerd.

Wisselende resultaten

Vorige week kampioen worden en nu verliezen? De C1 deed het niet en won nipt met 5-4 van Fortissimo, maar het vierde deed het wel. Er was een 3-1 verlies tegen WAVV 6. Ook het eerste (zeker van de nacompetitie) en het tweede (reeds gepromoveerd) verloren hun wedstrijden. Dan deden het derde (3-2 winst) en het vijfde het beter. Het vijfde behaalde met een 6-1 overwinning de vijfde plek. Ook Redichem B1 deed het goed met een 0-8 overwinning bij DFS. Zij eindigden als derde in de competitie, net als de A1, ondanks een verlies partij bij Arnhemia. Het C2 ging onderuit bij Arhemia, maar die werden dan ook kampioen, terwijl het C3 een verdienstelijk punt (1-1) haalde tegen Westervoort C2(!). Verder deden de pupillenteams het weer goed. Kijk maar bij de uitslagen.


11 mei 2006

C2 wint in slotminuut, B1 verslaat AZ

Woensdagavond speelde Redichem C2 thuis tegen Wodanseck en het werd een spannende wedstrijd die een zinderend slot kreeg: in de slotminuut won Redichem met 4-3.

De B1 won diezelfde avond met 1-0 van AZ 2000, dat is eerste instantie moeite had een team bij elkaar te krijgen, maar gelukkig wel aan de, iets verlate, aftrap begon. Nu a.s. zaterdag uit bij DFS 3 punten pakken en dan zit het seizoen er weer op. B1 wordt in dat geval 4e of misschien nog 3e…

Foto's kampioenschap Vierde

Van het kampioenschap van Redichem 4 staan enkele foto's op de site. Klik hier om ze te bekijken.


7 mei 2006

KAMPIOENEN: C1 en 4e

Zaterdag 6 mei is Redichem C1 kampioen geworden door een 0-9 overwinning op en bij Wageningen C1. Later op de dag won Redichem 4 van DFS (3-1) en werd ook kampioen. Om de feestvreugde compleet te maken wist het tweede promotie zeker te stellen, en neemt Redichem 1 deel aan de nacompetitie door in de derby tegen Wodanseck overeind te blijven (2-1) in combinatie met gunstige uitslagen van de andere wedstrijden. Het was dus een fantastische dag. Alle spelers, leiders, trainers en trouwe bezoekers: van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende successen!

Een uitgebreider verslag en foto's van de C1 staan op de site. Kijkt u bij de uitslagen en let er dan eens op hoe goed onze jeugd het doet.
Foto's van het vierde komen later op de site (aan de fotografen: mail enkele geschikte foto's naar de redactie s.v.p.).


5 mei 2006

Een nieuwe jeugdvoorzitter

Harrald Schneithorst wordt de nieuwe jeugdvoorzitter van Redichem. Dit maakte het bestuur en jeugdbestuur gisteren bekend. Harrald is al lang actief voor Redichem, als speler en nog veel meer. (Lees volledige bericht...)

Zaterdag 6 mei: wees erbij

Komende zaterdag kan een mooie dag worden. Niet alleen het weer, maar ook de kampioenschappen van C1, F2 en 4e; de promotie van het tweede en de belangrijke wedstrijd van Redichem 1 thuis tegen Wodanseck. Mis het niet. (Bekijk het programma...)

Paashazen

Op verzoek de paashazen uit het clubblad op de site: de huiskamervraag: wie o wie is de haas?


4 mei 2006

3 juni onderling jeugdtoernooi

Zaterdag 3 juni is er een onderling toernooi voor de jeugd. Hou de datum vast vrij, er wordt vanuitgegaan dat je komt. Een week later, 10 juni, spelen de senioren en A en B junioren onderling.

Website goed bezocht

April was een topmaand voor de Redichem-website: meer dan 1.500 page-views. (Naar schatting zijn dit rond de tweehonderd regelmatige bezoekers.) De vorige topmaanden waren november 2004 en oktober 2005. Hieronder de statistiek vanaf begin 2004.


3 mei 2006

Vijfde in topvorm, Eerste kent problemen

Een vroege achterstand van 2-0, na een slap begin, kon door Redichem 1 bij de Treffers in de rest van de wedstrijd niet meer worden goedgemaakt. De thuisploeg bleef lekker voor de pot hangen en Redichem kon maar weinig echte kansen creeeren. promotie moet nu worden afgedwongen door alle resterende wedstrijden te winnen. Het restant tegen DUNO, volgende week dinsdagavond, zal geen probleem zijn, maar a.s. zaterdag thuis Wodanseck, dat wordt lastiger. Het belooft een spannende dag te worden, komende zaterdag.

De thuiswedstrijd tegen VVOP 8 was vorig jaar november voor Redichem 5 de grootste nederlaag sinds lange tijd: met maar liefst 9-1 werd verloren van de ploeg met kampioensaspiraties. En dan op een dinsdagavond op bezoek gaan in Voorthuizen, terwijl de voorgaande wedstrijd een schamel gelijkspel tegen de onderste ploeg opleverde. Dat waren geen goede vooruitzichten. Maar het vijfde speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen, maar wist de overwinning niet te forceren: 1-1.

Clubblad mei uit

Het mei-nummer van het clubblad valt deze week bij de leden in de bus, en is ook digitaal te lezen. Een goed gevuld nummer, met foto's van de sponsorloop en het eierenzoeken van de F-pupillen, verslagen en meer leuk (lees meer...).


28 april 2006

C1 in finale KNVB Beker

Redichem heeft in de halve finale Westervoort C1 met 2-3 verslagen en daarmee de finale gehaald. Een prachtige prestatie waarmee de bekerfinales van 20 mei, waar Redichem gastheer van is, een extra tintje krijgen. Op naar de dubbel! Een uitgebreider verslag op de C1-pagina.

Onderling toernooi 10 juni

Het inschrijfformulier voor het onderlinge toernooi van zaterdag 10 juni ligt achter de bar. Alle senioren en de A- en Bjunioren kunnen intekenen. Doe mee, het belooft een leuke dag te worden met de extra festiviteiten.

Foto's sponsorloop op site Budding

Persfotograaf Gert Budding heeft foto's gemaakt van de sponsorloop, ze zijn te bekijken en te bestellen via zijn site: www.gertbudding.nl


27 april 2006

Trainersstaf Redichem komend seizoen rond

Fred Swart, de huidige trainer van Wodanseck, wordt komend seizoen hoofdtrainer van Redichem. De Renkummer heeft zelf onlangs gesolliciteerd op de vrijgekomen functie.

Fred Swart ziet uit naar deze nieuwe uitdaging. Na zoveel jaren trouwe dienst bij Wodanseck als speler van zijn 17de tot 37ste, en als hoofdtrainer van zijn 37ste tot 43ste, is hij de man om Redichem een permanent verblijf in de derde klasse te bezorgen. Volgens Swart is dat reëel. Het eerste en het tweede elftal draaien bovenaan mee in de competitie en hij voorziet een omvangrijke doorstroming van talentvolle Redichem jeugd.

De assistent trainer van Fred Swart is de 48-jarige George Hammer. George is de vaste trainer en begeleider van het tweede elftal. Daarvoor was hij gedurende elf jaren een succesvolle trainer bij de jeugd. Hij heeft als geen ander bewezen oog te hebben voor talent.

De jeugd neemt bij Redichem een speciale plaats in. Ten behoeve van het trainen en begeleiden van de A en B-jeugd heeft Redichem de heer Jan Schans voor de komende seizoenen vastgelegd. Hiermee is hij de opvolger van Gerie Verheijen die na tien jaren Redichem de club gaat verlaten. Jan Schans zal samen met de teruggekeerde Ton van de Bovenkamp verder structuur aanbrengen ten behoeve van de jeugdopleiding.

De jeugd heeft bij Redichem de toekomst. De jongste pupillen worden komend seizoen getraind door Arnold Brehler, zelf oud voetballer van FC Wageningen en voormalig hoofdtrainer van Redichem. Arnold Brehler is nu assistent trainer bij de Bataven.

Redichem is klaar voor het volgende seizoen en de club leeft als nooit tevoren. Hiermee wordt ambitieus vorm geven aan het motto: Redichem herkenbaar anders.


26 april 2006

Redichem 1 succesvol, vijfde hapert

Na een 1-1 ruststand trok Redichem 1 afgelopen dinsdagavond in de tweede helft de zaak recht. Het werd uiteindelijk 6-1, tegenstander Dodewaard kwam er niet meer aan te pas. De nacompetitie is haalbaar.

Redichem 5 moet het kennelijk niet hebben van de doordeweekse avonden. Waar eerder dit seizoen gewonnen werd van de koploper, haperde het spel, met name het scoren, tegen hekkesluiter DTS 11. Deze ploeg had slechts een wedstrijd gewonnen, en haalde in Heelsum een punt (2-2).

Inmiddels staat het verslag van de wedstrijd van de C1 tegen VDZ C1, van afgelopen maandag, ook op de site. (lees meer...)


25 april 2006

Succesvolle sponsorloop Redichem

Doelman Harald Wapenaar kon zich maar met moeite vrijmaken tussen de belangrijke playoff-wedstrijden van Vitesse door, maar hij was er wel, en zijn komst werd zeer gewaardeerd. Alle pupillen van Redichem mochten een strafschop nemen op de bekende goalie, en hij ging daar heel leuk mee om. De belangstelling was groot, het weer prachtig en de opbrengst voor de vereniging, ook niet onbelangrijk, was aanzienlijk: ruim vierduizend euro.

Redichem A1 gestrand in halve finale

Redichem A1 speelde de halve finale van de beker, tegen Wageningen A1. De mannen van Gerie Verheijen legde een puike wedstrijd op de mat en de 2-0, in het voordeel van Wageningen, ruststand gaf de krachtsverhoudingen niet goed weer. Een strafschop halverwege de tweede helft had Redichem terug in de wedstrijd kunnen brengen, maar deze werd helaas gemist. Hierna knapte er iets en kon Wageningen uitlopen tot een 5-0 overwinning.

Door een 1-0 overwinning op VDZ C1 is Redichem C1 gisteravond weer stapje dichter bij de titel gekomen. Aanstaande donderdag spelen zij de halve finale van de KNVB beker uit tegen Westervoort C1. Aanvang 19:00 uur.

Avondvoetbal

Vanavond speelt Redichem 1 tegen Dodewaard 1, en Redichem 5 tegen DTS. Beide wedstrijden beginnen om 19:00 uur.


22 april 2006

Vierde en C1 stevenen op titel af

Door een 2-2 gelijkspel bij Ede Victoria ligt Redichem 4 nog steeds op koers om de titel binnen te halen. Ook de C1 deed goede zaken door DTS te verslaan met maar liefst 7-2 (lees meer...). Beide teams zijn nog maar enkele wedstrijden verwijderd van het kampioenschap in hun klasse. Een mooie prestatie.

Redichem 1 had het zwaar tegen Kesteren 1 en ging uiteindelijk met 4-1 onderuit. Terwijl de F1 in de voorwedstrijd verloor van Kesteren F1 met 9-2. (Eerder stond hier foutief vermeld dat de uitslag 2-9 was, excuses voor de fout.) Het tweede blijft nog een kansje op de titel houden, maar kan promotie binnenkort al zeker stellen. Met 1-3 werd gewonnen bij Lienden. De ingebrachte routine vanuit het vijfde, dat stil lag, werd op waarde geschat. (Al moet je oppassen als je een speler uit het vijfde in je enthousiasme na een doelpunt wil optillen, dat kan nare rugblessures geven! Gelukkig liep ook dit goed af.)

Kijk hier voor alle uitslagen. Onder meer de forse uithaal van de C2 tegen ONA C2, de tegenstander van de B1 die kampioen werd (lees meer...), de winst van D1, E1 en F2. Opmerlelijk hierbij is dat de D1 met slechts 9 spelers het veld opging en door een geweldige inzet van alle spelers, toch wist te winnen van de elf man van Blauw Geel.

Komende dinsdagavond, de dag na de sponsorloop, speelt Redichem 1 thuis tegen Dodewaard 1 en ontvangt het vijfde DTS. Het kan een mooie week worden, te beginnen op maandagavond waar we natuurlijk iedereen hopen te zien die Redichem een warm hart toedraagt!


19 april 2006

Redichem succesvol op tweede Paasdag

Redidchem 1 won uit bij Niftrik overtuigend met 1-5 en Redichem 2 bevestigde de titelaspiraties door concurrent ONA met 1-3 te verslaan, ook in een uitwedstrijd. Een mooie Pasen was dat dus. Nu zaterdag deze lijn doortrekken. (Alle uitslagen.)

Pupillenkamp

Pupillen die zich nog niet hebben ingeschreven voor het pupillenweekend moeten dit snel doen. Meer informatie op de site en bij je elftalleider.

Voorwedstrijd F1

Aanstaande zaterdag speelt Redichem 1 uit om 15:00 uur tegen Kesteren 1, een heuse topper. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Redichem F1 tegen Kesteren F1, voor de competitie, aanvang 14:00 uur. Een leuk extraatje voor de bezoekers van deze wedstrijd.
(Per abuis werd op deze plek eerder gemeld dat dit thuiswedstrijden betrof.)


15 april 2006

Een mooie voetbaldag

Gezien de uitslagen was het een mooie dag voor Redichem. Maar net als vorige week was er een bijzonderheid bij het eerste: tegenstander Hatert belde een uur voor aanvang af. Ze hadden onvoldoende spelers. Geen beste zaak voor een eerste elftal.

Bij de junioren moest de C3 de meerdere erkennen in Excelsior Zetten C2, maar de overige teams wonnen allemaal. De A1 bij Arnhemia A1, de B1 thuis van DFS B1 (lees meer...). De C2 won afgelopen donderdag van buurman RVW C2 en nu van Arnhemia C2, en trekt zo een goede reeks door. De C1 speelde afgelopen maandag al tegen mede-titelkandidaat Fortissimo en won met 2-1. Op weg naar de titel dus (lees meer...).

Dat geldt ook voor het vierde. Bij de pupillen verloor de D2 thuis van een erg opvallend sterk ONA C3. Ze kwamen nog tot 2-4 terug na een 0-4 achterstand, maar daar bleef het bij. Bij meerdere teams was te merken dat de vrijdag ervoor de hele gevoetbald was op het Paasvoetbaltoernooi. (Alle uitslagen.)


8 april 2006

Noviteiten

Zaterdag 8 april kende meerdere hoogtepunten bij Redichem, en elk verschillend van karakter.

Het meest besproken moment was ongetwijfeld de afgekeurde goal van Ostrabeke 1 tegen het eerste van Redichem. De speler die de strafschop tegen Redichem-goalie Gijs van Heijst schoot, plaatste de terugketsende bal in de goal: doelpunt. De scheidsrechter keurde de goal echter af, iedereen in vertwijfeling achterlatend. Redichem won de derby vervolgens met 4-2.

Het vijfde uit bij GVC met 1-5.Een stand die al bij rust was bereikt. In de tweede helft was het meest opvallende moment van coach Lex Maas. Maas wou helpen de bal terug te geven voor een ingooi en maakte daarbij een zeer mooie val. Al graaiend en krabbelend in de lucht moest hij het afleggen tegen de zwaartekracht en eindigde hij in de modder voor de dugout. En het extra tenue voor slecht weer dat hij had meegenomen, lag schoon in de kleedkamer...

De B1 verspeelde een 1-0 voorsprong letterlijk in de laatste tien seconden. En de F2 haalde onvoorstelbaar uit. Lees alle uitslagen.


3 april 2006

Twee Redichem-jeugdteams halen halve finale beker: C1 en A1

Maandagavond 3 april haalde zowel de C1 als de A1 de halve finale van de beker. De A1 versloeg de ploeg die vorig jaar nog zo dwars lag in de titelstrijd, RKHVV (lees meer...), en de C1 won overtuigend van Vitesse 1892 (lees meer...). Felicitaties aan alle spelers en leiders en trainers!

Een prachtig resultaat. Te meer omdat Redichem dit jaar gast is voor het spelen van de finales op zaterdag 22 mei 2006. Wat zou het mooi zijn als daar Redichem teams bij zijn. Net als de vorige twee jaargangen overigens.

Clubblad april is uit

Het clubblad van april komt deze week uit. Je vindt het in de je brievenbus, mailbox, het bakje in de kantine of leest het hier op de website.


1 april 2006

Geen grappen, maar doelpunten!

Bij de jeugd werd er vandaag driftig op los gescoord. De C2 haalde verwoestend uit tegen Vitesse door veertien maal te scoren. De tegenstander scoorde ook viermaal. Achttien doelpunten in een wedstrijd: het publiek werd verwend.

Bij de D2 moest in de rust doelman Jordi uit de klei van Excelsior worden getrokken, hij was er in vastgezogen zo weinig had hij te doen. De tweede helft ging Stijn Jansen keepen en kon Jordi in elke geval wat beweging krijgen en bijdragen aan de 12-0 overwinning.

Andersom kan ook. Kijk maar bij de uitslagen. Bij de senioren wonnen alleen het eerste en het vierde. Bij het eerste was er uit bij DUNO een vervelend incident. De wedstrijd werd gestaakt nadat een DUNO-speler de scheidsrechter met een kopstoot bewusteloos had geslagen. Onvoorstelbaar, hopelijk heeft de dader zijn laatste wedstrijd gespeeld.

Bij de junioren verloren de A1 en de B1 (lees meer...) verrassend, net als de C3, maar kwamen C2 als gezegd en de C1 (lees meer...) tot goede overwinningen.


28 maart 2006

C1 wint nipt van Bennekom C2

Afgelopen maandagavond speelde de C1 in Bennekom tegen de plaatselijke C2 en wist een nipte zege binnen te halen: 1-2 (lees meer...).


26 maart 2006

Mooie voetbaldag

Op de inhaaldag waren maar weinig wedstrijden door de KNVB geprogrammeerd. Kennelijk komt het Paasweekeinde beter uit. We hopen dat dat goed uitpakt.

Het was echter prima voetbalweer en de jeugdteams die geen competitie hadden, hebben geoefend, met als het tweede. Dat ging uitstekend want A1, B1 (lees meer...) en C1 (lees meer...) wonnen deze wedsstrijden.

De C3 haalde thuis een zwaarbevochten zege op het goed spelende Arnhemia C3. Complimenten voor de inzet en doorzettingsvermogen van onze jongens. Ook de F2, F3 en E1 haalde de volle punten binnen. Kijk bij de uitslagen voor een compleet overzicht.

Spelerspas

We herhalen nog maar eens het bericht dat je het formulier voor de spelerspas, met pasfoto, moet inleveren bij je leider. Denk er aan. (lees meer...)


24 maart 2006

Alle junioren spelen

In aanvulling op het vorige bericht: alle junioren spelen. Uw webmaster heeft alleen het KNVB-programma bekeken en was niet op de hoogte van de volgende wedstrijden:
A1: om 14:00 thuis tegen Excelsior A1;
B1: uit om 14:00 uur tegen Dodewaard B1:
C1: thuis om 12:00 uur tegen Orion C1.
Dit zijn vriendschappelijke oefenwedstrijden.

Beperkt programma

Morgen, zaterdag 25 maart, is er een beperkt programma. Alleen de pupillen en de junioren C2 en C3 spelen. Het wordt prachtig voetbalweer dus kom kijken en geniet van de verrichtingen van de jeugd. Om 8:45 speelt de D1 tegen DTS, de E1, F2 en F3 spelen alledrie om 10:00 uur thuis en om 15:00 uur is 's middags de aftrap tussen de C3 en hun tegenstander Arnhemia. Een volledig overzicht via het programma.


19 maart 2006

Senioren scoren er lustig op los

Het was een productieve dag voor de senioren van Redichem. Het eerste won met 5-1, het derde met 6-1, het vierde met 2-1 en het vijfde ook met 6-1. BIj vijf was spits Sjoerd Hoornstra "man of the match" met vier doelpunten, netjes verdeeld over beide helften. Het tweede was vrij.

De B1 won met 1-0 van Eldenia, volgens eigen zeggen "op zijn Italiaans". Maar de punten tellen en een verdiende vierde plaats op de ranglijst is het voorlopige resultaat (lees meer...). De A1 had het zwaar tegen SKV A1 en moest de Wageningers de punten laten. Net als de C2 in Eldenia C2 hun meerdere moest erkennen.

Niet alle uitslagen zijn bekend vanwege bezigheden elders van uw webredacteur. Stuur je uitslag alsnog door per e-mail, dan plaatsen we deze erbij.

Geen kaartavonden in voorjaar

Wegens de geringe belangstelling bij de laatste kaartavond zijn de kaartavonden voor april en mei komen te vervallen. De bingo van vrijdag 7 april a.s. gaat wel door!

Kopij inleveren

Alle kopij voor het clubblad van april is weer welkom. Graag inleveren uiterlijk 25 maart 15:00 uur.


11 maart 2006

IJs en weder dienende...

Het was koud, de wind waaide en af en toe sneeuwde het. In de middag zelfs heel veel. De eerste wedstrijd van Redichem F3 ging met 0-1 verloren. Maar het was wel een heuse wedstrijd. De F2 won en de F1 verloor, net als de D2. De D1 en E1 gingen met de overwinning de warme kleedkamer in. Alle toeschouwers, ouders, trainers, leiders, fluitisten en wie we mogen vergeten: bedankt voor de steun in deze omstandigheden. Kijken was koud, maar voetballen was heerlijk!

De A1 won overtuigend van Fortissimo A1, net als de C1 tegen RKHVV C2 (meer over de C1...). De wedstrijden van de C2 en C3 werden afgelast.

De B1 heeft uit bij OVC met 6-3 gewonnen. Na eerst met 2-0 achter te hebben gestaan. Na een minuuut of twintig herstelde de ploeg zich en wisten ze met 2-2 de rust in te gaan. De tweede helft zat er meer beleving in en werd het uiteindelijk 6-3. Drie punten en weer een opwaartse lijn voor komende zaterdag thuis tegen Eldenia!

Bij de senioren haalde het tweede de punten uit Wolfheze weg, verloor het derde nipt van het wel betere Bennekom en wist het vijfde ondanks een machtig veldoverwicht niet tot scoren te komen tegen SDS. Het vierde lag stil en de wedstrijd van het eerste, om daar eens mee te eindigen, werd afgelast.

Een overzicht van alle uitslagen vind je hier.


3 maart 2006

Alles eruit

Alle wedstrijden voor zaterdag 4 maart zijn door de KNVB afgelast. Niet verrassend, wel jammer. Volgende week beter.

Clubblad maart uit

Het clubblad van maart is deze week uitgekomen. Je vindt het in de je brievenbus, mailbox, het bakje in de kantine of leest het hier op de website. Veel leesplezier!


28 februari 2006

Redichem F3

Met een wedstrijd tegen ESA F16 (!) speelt a.s. zaterdag Redichem F3 zijn eerste wedstrijd. Spelers en leiding: veel succes en veel plezier!

Clubblad maart uit

Hopelijk komt het clubblad van maart nog voor het weekend in de bus. Het is weer een vol en lezenswaardig nummer geworden. Eind van de week zal het ook op de site staan. Voor het programma kun je ook op de site terecht.


25 februari 2006

Redichem 1 overtuigt

Met een regelmatige en overtuigende overwinning (6-0) op Trekvogels 1, zette het eerste elftal van Redichem een prima prestatie neer. Bij rust was het 3-0 door een loepzuivere hattrick van spits Jef Wijlhuizen. In de tweede helft wist hij nogmaal tweemaal het net te vinden, Frank Bosscha maakt het zestal doelpunten compleet.

Het vijfde reisde af naar Hoevelaken 5 en wist daar op een koude en harde grasmat een punt weg te slepen (1-1). Alle overige elftallen lagen stil i.v.m. de carnavalsvakantie.


19 februari 2006

Winst voor Redichem 1

Voor eigen publiek won Redichem 1 gisteren met 2-1 van Niftrik 1. Wat betreft de kwaliteit van het voetbal was het zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar de punten waren gewoon binnen.

Bij de pupillen waren beide D-teams succesvol, de E1 verloor en de E2 maakte het spannend met een 4-4 gelijkspel. De F1 kwam niet in aktie, maar de F2 won. Bij de junioren verloren de A1 en B1, wist de C1 te winnen bij SKV (lees meer...) en speelde de C3 met 3-3 gelijk. De C2 kwam niet in aktie, dat gold ook voor het tweede en vierde. Het derde en vijfde verloren beiden. Een dag met wisselende resultaten dus, bekijk alle uitslagen.

Sponsorloop

De datum voor de jaarlijkse sponsorloop is al bekend: maandag 24 april. Hou deze avond dus alvast vrij.

Inschrijven voor pupillenweekend gestart

Alle pupillen hebben van hun leider informatie ontvangen over het pupillenweekend, of ontvangen dat binnenkort. Het is ook bij de site te vinden.

Spelerspas

Zoals al in het clubblad is gemeld, ontvangen alle spelers van hun leider een formulier waarop een pasfoto moet worden ingeleverd ten behoeve van de spelerspas. Gebruik een echte foto en geen digitale, en lever het formulier zo snel mogelijk weer in. (Lees meer...)

Redichem zoekt trainer

Redichem trekt te goede trainers aan. Vorig jaar vertrok Arnold Brehler naar hoofdklasser De Bataven, en Peter Jacobs gaat volgend seizoen aan de bak bij tweedeklasser Bemmel. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met waarnemend voorzitter Jan Stoel.


11 februari 2006

Een vol programma, eindelijk

De F-pupillen sloten de zaalcompetitie af in de Rijnkom. De organisatie was prima, dank aan OVC, en de uitslagen service van RVW was ook perfect. Lees alle uitslagen en eindstanden op de pagina over het zaalvoetbal 2006.

De overige pupillenteams waren op het veld actief. En allemaal wonnen ze! Dat zaalvoetballen heeft dus niets verkeerds gedaan. Ook bij junioren werd er prima gespeeld. De C3 verloor nipt met 1-2 van Driel C1 (!), maar C2, C1 (meer...) en B1 wonnen verdiend en duidelijk. De A1 moest aantreden bij en tegen koploper Wageningen A1. Trainer Gerie Verheijen kon net een volledig team op de been brengen. Deze jongens knokten zich helemaal leeg en verloren helaas met 3-1, maar speelden een puike wedstrijd.

Bij de senioren was het vierde het enige team dat punten haalde, met een ruime 6-0 overwinning. Het eerste en tweede lijken na een nederlaag af te haken in de titelstrijd. Maar het is nog niet gedaan jongens, er komen nog meer wedstrijden. Een punt was voor het eerste zeker verdiend geweest.
Dat kan niet gezegd worden van het derde en vierde. Beiden teams gingen onderuit in hun eerste wedstrijd in 2006. Er zal getraind moeten worden, heren!

Clubblad februari uit

De meeste leden zullen het clubblad van februari al in de bus hebben gehad. Maar vanaf nu staat het ook op de website. Kijk bij clubblad.


5 februari 2006

A1 oefent succesvol

Terwijl de pupillen afgelopen weekend lekker overdekt in de zaal speelden, oefende de A1 tegen Lettele A1, en won op het veld van AMSV met 8-0.


3 februari 2006

Opnieuw ligt alles eruit

Ook het komend weekeinde wordt er niet gevoetbald. Behalve dan door de pupillen in de zaal.


27 januari 2006

Alles ligt eruit

Van de KNVB kwam het volgende bericht:
"Alle competitie- en bekerprogramma's in de KNVB-districten Noord en Oost zijn voor het komende weekend, dus voor zowel zaterdag 28 als zondag 29 januari 2006, afgelast. De beslissing is (deels) genomen op basis van de slechte weersvooruitzichten en -verwachtingen."

Jammer, maar niets aan te doen. Misschien kunnen we schaatsen. Je mag ook nog kopij aanleveren, want de sluitdatum is verlegd naar zaterdag 28 januari. Maak er gebruik van en meld hoe jij je voetballoze zaterdagen doorkomt.

Nog een aanvulling op eerdere berichten: het eerste won afgelopen zaterdag van en bij Hatert met maar liefst 7-1. Een mooi resultaat.


23 januari 2006

B1 wint, A1 verliest

Afgelopen zaterdag werd er geoefend door de junioren. De A1 verloor met 1-6 van Westervoort A1. De B1 won van Ostrabeke, met 7-0, kwamen we te weten via het gastenboek. De pupillen speelden weer in de zaal.

Kijk bij het programma om te zien wat er de komende dagen te gebeuren staat. Het kan zo maar zijn dat je over twee weken een competitiewedstrijd hebt. Oja, mocht je gespeeld hebben, laat iemand van je team (leider of speler, dat maakt niet uit) even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie sturen. Dan plaatsen we hier de uitslag. Dankjewel!

Kopij aanleveren

Het is al weer bij de 25e van de maand. Dus de sluitdatum om kopij aan te leveren. Doe je best eens, ook al wordt er niet veel gespeeld er valt best wat te melden, en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het uiterlijk a.s. woensdag naar de redactie.


17 januari 2006

Nieuws te melden

De Redichem website heeft veel trouwe bezoekers en die werden de afgelopen tien dagen niet beloond voor hun bezoekjes. Vanaf vandaag is er echter weer een update, en meteen veel te melden. Nieuws voor de website (verslagen van oefenwedstrijden, trainingsverhalen, hoe komt u de winter door, etcetera) het mag allemaal gemeld worden. Het kan tevens dienen als kopij voor het clubblad dat al weer 1 februari a.s verschijnt. Stuur je bijdrage in uiterlijk 25 januari a.s.

Pupillen in de zaal

In de winter spelen de pupillen traditioneel in de zaal. De uitslagen e.d. worden bijgehouden door RVW, hartelijk dank daarvoor!, en er is een link naar de diverse pagina's op deze site opgenomen. Kijk in het Actueel menu bij Zaalvoetbal.

Winterprogramma

Tijdens de oliebollencup speelde de A1 een oefenwedstrijd (5-4 verlies bij OSC A1), daarom waren er maar vijf elftallen en moest er gemixt worden voor de onderlinge wedstrijden. Het vierde won - verrassend? - van het tweede met 2-1, en een mix van drie-met-een won van een mix van vijf-met-een (grofweg). Het programma voor de winter is ook op deze site te vinden.

Website A1 vernieuwd

De A1 heeft een eigen website. Deze is onlangs vernieuwd. Op het intro-filmpje zijn beelden te zien van de kampioenswedstrijd van vorig seizoen en het toernooi in België. Ook de details van de wedstrijd van afgelopen zaterdag, de A1 won 6-1 van Loo A1, zijn daar te vinden.

In het nieuw

Zowel het derde als het vierde elftal is voorzien van nieuws tenues. Van het derde stonden al twee foto's in het clubblad, de andere staan nu op de pagina van het derde. En ook van het vierde zijn er foto's: kijk bij de pagina van het vierde. En de foto's van de F1 die al in het clubblad stonden, staan nu ook op de site.

Pupillenweekend

Beter te vroeg dan te laat: van 23 tot en met 25 juni 2006 wordt het 16e pupillenweekend van Redichem georganiseerd. Dit jaar gaan we naar kampeerboerderij "De Mussenberg" te Loon op Zand (Brabant). Eind januari zullen alle pupillen een uitnodiging en inschrijfformulier ontvangen.


6 januari 2006

Gelukkig nieuwjaar!

Namens Redichem wenst de webredactie iedereen een heel voorspoedig, gezond en sportief 2006 toe!

Zaterdag 7 januari zijn er de onderlinge wedstrijden tijdens de traditionele oliebollencup en na afloop daarvan begint om ca. 16:00 uur de nieuwjaarsreecptie.

Clubblad januari uit

En het nieuwe clubblad is ook uit. Hier te lezen of te downloaden, kijk bij clubblad. De kopij voor het februari-nummer moet ingeleverd worden voor 25 januari 2006.

Zaalvoetbal voor de pupillen

De pupillen spelen op de vrijdagavond en zaterdagochtend een competitie in de zaal met de andere verenigingen uit de gemeente Renkum in de Rijnkom (lees meer...).

Programma uitgebreid

Via het menu Actueel kon u al kijken wat het programma is van de Redichem-teams voor de komende en de daarop volgende week, nu is deze optie uitgebreid met de wedstrijden die in de laatste OM ("Officiele Mededelingen") van de KNVB zijn verschenen. Het betreft dan de wedstrijden van de komende periode van meerdere weken. Een service van de KNVB waar we graag gebruik van maken. (NB je moet wel geregistreerd zijn bij de KNVB site om deze optie, ook via de Redichem site te kunnen gebruiken.)