Geslaagd Kerstklaasfeest

Afgelopen zaterdagavond was het een groot feest bij Redichem. De kerstklaas bezocht met Piet alle aanwezigen en hield een hilarische speech. Het goed druk en zeer geslaagd. Complimenten aan de initiator Peter Jacobs en allen die meehielpen aan de organisatie en op de avond zelf! Volgend jaar weer?

Voorlopig hebben we even rust. Eind januari staat er pas weer een wedstrijd op het programma, maar 7 januari is wel de nieuwjaarsreceptie en oliebollencup. Hou de website in de gaten, want er is altijd wat te melden. Denk nog even aan de deadline om kopij aan te leveren voor de Kerst!


17 december 2005

Succes in laatste voetbalweekend

Bij de junioren ging onze B1 op bezoek bij buurman RVW B1 en won met 0-3. Een goede uitslag die de progressie die het team heeft doorgemaakt goed tot uiting brengt. Complimenten voor het hele team + leiding.

De A1 won met 5-1 van Vitesse 1892 A1 en onze C1 moest, in een wedstrijd die grotendeels in de sneeuw werd gespeeld, genoegen nemen met een gelijkspel tegen Lienden (meer...). Het vierde nam op de laatste speeldag de koppositie van de ranglijst in.

Meer uitslagen zijn op dit moment niet bekend.


10 december 2005, gewijzigd 11 december 2005

Eindelijk weer gevoetbald

Het was koud en mistig, maar er kon gespeeld worden. De C3 had de pech dat hun wedstrijd werd afgelast en dat was flink balen als je al een maand stil ligt. De F2 kwam ook niet in actie, maar alle andere teams wel. Kijk maar bij de uitslagen om te zien hoe ze het gedaan hebben.

De A1 en B1 wonnen, de C2 speelde gelijk, en de C1 verloor van OVC C1 (meer...). Bij de pupillen wonnen de D1, D2 en F1. Het eerste en vijfde speelden een goede wedstrijd, maar verloren allebei met slechts een doelpunt verschil. Het tweede, derde en vierde wonnen. Een mooie zaterdag alles bij elkaar.

Kerstbingo

Mooie prijzen zijn er te winnen op de gezellige Kerstbingo in de Redichem-kantine op vrijdag 16 december. Aanvang 20:00 uur, mis het niet!

Kerstklaasfeest

Aanstaande zaterdag is het zover, de eerste Heelsumse Kerstaklaasavond voor de senioren, vrijwilligers en hun partners. Aanvang 20:00 uur. Van iedereen wordt verwacht dat er een klein presentje (circa 3 euro, maximaal 5) gekocht wordt. Wat er mee gebeurt? Geen idee, er zullen wel meer verrassingen volgen...


5 december 2005

Clubblad uit

Het clubblad van december komt komende week uit. Ook nu weer een editie met belangrijke informatie en leuke verslagen, de moeite van het lezen waard. Je vindt de inhoud ook op de website (klik hier) en voor de leden die veraf wonen ligt een exemplaar klaar in de kantine.

Sint bezoekt Redichem

Vrijdag 25 november bezocht Sinterklaas Redichem. De F-pupillen hadden een hele mooie avond. De dag erna gingen de D en E-pupillen boerenkool eten op de stamppot-avond, en toen verscheen de Goedheiligman opnieuw. Met zwarte Piet natuurlijk, dus het feest was compleet. Dank voor uw bezoek Sint en Piet!


2 december 2005

Wederom alles afgelast

Van de KNVB ontvingen wij het volgend bericht: Het wedstrijdprogramma voor zaterdag 3 december 2005 van district Oost is afgelast (categorie A en B). Helaas, maar nu heb je wat meer tijd om inkopen te doen en nog wat rijmpjes te bedenken.


25 november 2005

Alles afgelast

Van de KNVB ontvingen wij het volgend bericht: Het wedstrijdprogramma voor zaterdag 26 november 2005 van district Oost is afgelast (categorie A en B). Jammer maar helaas. Heb je misschien tijd voor het volgende bericht:

Jouw team in het clubblad?

Inleveren kopij uiterlijk volgende week zaterdag 26 november.


19 november 2005

Mooi voetbal op Wilhelminasportpark

Bij de pupillen behaalde de D2 omn de vroege ochtend een ruime overwinning (10-0). De overige uitslagen waren niet om over naar huis te schrijven, zogezegd. Kijk zelf bij de uitslagen.

De junioren lagen compleet stil, net als het eerste. Van de seniorenteams verloor het vierde bij Echteld, terwijl de andere teams goede overwinningen boekten. De thuiswedstrijd van het derde (3-2 tegen Kesteren) was vooral spannend, het vijfde revancheerde zich voor de ruime nederlaag van vorige week en won met 2-0 van Advendo. Een wedstrijd die het aankijken zelfs meer dan waard was. Het tweede won de uitwedstrijd tegen Kesteren met 0-2, en blijft dus bovenin meedraaien.


18 november 2005

Alles op het hoofdveld

Hoewel het weer drukke dagen worden, zie de agenda hiernaast maar, is er morgen maar een beperkt progamma. Dit heeft weer tot voordeel dat alle thuisspelende teams op het hoofdveld aan de slag kunnen.

's Ochtends eerst de D2 en daarna de F2 en E3. Om 12:00 uur het derde en het vijfde speelt om 14:30 uur, en die hebben wat goed te maken na de blamage van vorige week. Ook de uitwedstrijden weten? Kijk bij programma.

Het beloofd mooi weer te worden, dus niets staat je in de weg om een lekkere pot voetbal te komen bekijken.

12 november 2005

Jeugd Redichem presteert goed

Dat Redichem 1 met 4-2 bij Dodewaard won maakt het een mooie dag. Ook het vierde won, maar zowel het tweede, derde als het vijfde (en hoe!) moesten de punten aan de tegenstander laten.

Dan deed de jeugd het beter! Het B1 won met 4-2 van AZ 2000 B1, de A1 met 2-1 en de C1 van Wageningen C1 (lees meer...). De C3 (of is het nu het C3?) won met 0-1 bij en SKV C2 en dat mag een uitstekende prestatie worden genoemd!

Bij de pupillen speelde de E2 gelijk tegen RVW, alle overige pupillen teams wonnen hun wedstrijden.Klasse gedaan jongens! Het is niet het belangrijkste, maar toch wel leuk als het zo loopt.

Dank ook aan iedereen die de stand heeft doorgegeven, vooral de uitwedstrijden zijn voor de redactie lastig te achterhalen. Voor de leiders: als je het kopie wedstrijdformulier in de bestuurskamer in de daarvoor bestemde bak doet, dan komt de uitslag ook goed door. Dus: of mailen of formulier in de bus doen. Alvast bedankt! Zo komen de uitslagen vlot op de website.

Kerstklaasavond 17 december

De selectie van c.v.v. REDICHEM wil, in samenwerking met alle seniorenelftallen en onze supporters, een aantal leuke nevenactiviteiten gaan organiseren. Op ZATERDAGAVOND 17 DECEMBER 2005 vieren wij bij Redichem de 1e HEELSUMSE KERSTKLAASAVOND

Het belooft een ouderwets gezellige Redichem avond te worden. Spelers en begeleiding van eerste, tweede, derde, vierde en vijfde elftal en hun partners, alsmede supporters en bestuurders van Redichem zijn hierbij uitgenodigd. Dus pak de (altijd drukke) thuisagenda en plan zaterdag 17 november alvast lekker vrij.

Contactpersonen voor de teams zijn Frank Bosscha (1e), Tom van Roekel (2e), Titus Bosscha (3e), Gert Brussen (4e) en Henk van Almenkerk (5e). Zij vormen met Remona van Willigen en Lonneke Niessen het organisatiecommissie. Geef je komst aan hun door!


6 november 2005

Spanning en sensatie

Heel lang stond Redichem 1 met 1-0 voor Oranje-Blauw. Maar vlak voor tijd boog de koploper de stand om en kwam binnen een minuut op 1-2 voorsprong. Redichem besloot een uitstekende wedstrijd met een indrukwekkend slotoffensief, scoorde de gelijkmaker en had op de valreep alsnog kans op de drie punten. Grote winnaar was het publiek dat naast de spanning een goede pot voetbal voorgeschoteld kreeg.

Bij de senioren werd verder niet verloren, opvallend was het derde 2-2 gelijke spel op rij van het derde, en de 6-0 winst waarmee het tweedezijn koppositie bevestigde. Bij de junioren wonnen C2 en C1 (meer...), en had de B1 een zware opponent: koploper Vitesse B1. De 0-2 was verdiend voor de gasten, maar Redichem B1 bood goede tegenstand.

De pupillen deden het goed. De E2 verloor weliswaar van Harskamp E1, maar speelde een hele goede eerste helft met een doelpunt uit een prachtige aanval "over vier schijven", aldus de leider. In de tweede helft bleek Harskamp niet alleen letterlijk een maatje te groot, en liep uit naar 1-7. (Alle uitslagen...)


4 november 2005

Redichem 1 ontvangt koploper

Er staat weer een aantal mooie wedstrijden op het programma voor a.s. zaterdag. Zo ontvangt om 14:30 uur ons eerste koploper Oranje Blauw. Bij winst wordt de achterstand teruggebracht tot één enkel puntje.
Eerder op de dag ontvangt het tweede - thuis om 12:00 uur dus - Lienden. Redichem twee is zelf koploper en kan die positie dus verstevigen.

Clubblad uit

Het clubblad van november is afgelopen week uitgekomen. Het is wederom een welgevulde editie gewonnen, de moeite van het lezen zeker waard. Je vindt de inhoud ook op de website (klik hier) en voor de leden die veraf wonen ligt een exemplaar klaar in de kantine.


29 oktober 2005

Een mooie voetbaldag

Niet alleen het weer was prachtig, ook de resultaten van de wedstrijden maakte zaterdag 29 oktober een heerlijke Redichem-dag. Het weer was als een mooie nazomerdag, terwijl het bijna november is.

Dat de bladeren al vallen was vooral te merken bij de wedstrijd die ons eerste tegen Wodanseck speelde. Het is een mooi gelegen sportveld in Wolfheze, maar de vele bladeren zorgden soms voor hachelijke situaties voor de goal. Uiteindelijk trokken de geelzwarten aan het langste eind, een 0-1 overwinning!

Van de overige seniorenteams speelden het derde (driemaal op rij ongeslagen) en het vijfde gelijk (teleurstellend na de winst op de koploper vorige week). Successen waren er voor het tweede dat de koppositie pakt in een heuse topper door met 0-3 te winnen bij Angerlo; het vierde won van de koploper en dat was het vijfde elftal van buurman CHRC. In een sportieve wedstrijd werd met 1-3 gewonnen. Altijd leuk om zo'n derby te spelen en winnend af te sluiten.

Bij de junioren wonnen de A1 en de C2 hun wedstrijden. Het C3 speelde spectaculair gelijk, 4-4 werd het in een boeiende wedstrijd. De B1-spelers moesten hun meerdere erkennen in RKHVV B2 en het C1 verspeelde in de slotminuten een 1-0 voorsprong: eindstand 1-1 (meer...).

Bij de pupillen kwamen beide F-teams tot winst. De andere teams verloren, waarbij echter gezegd moet worden dat de prestatie van de D2 - 4-3 verlies bij en van Lunteren D1 - wel een knappe prestatie is.

Klik hier voor een overzicht van alle uitslagen.


24 oktober 2005

E1 speelt doordeweeks

Aanstaande woensdag speelt de E1 om 18:30 uur een uitwedstrijd tegen De Glind E1. Een heuse lichtwedstrijd dus. En dat op de woensdag, kunnen de jongens vast een beetje wennen aan hoe het is om Europees te spelen.

Kopij herinnering

Morgenavond 24:00 uur sluit de inzendtermijn voor het aanleveren van kopij voor het novemberclubblad. Er is nog ruimte, dus jouw verslag is welkom!


22 oktober 2005

C1 bekert verder

Door een 6-4 zege op Arnhemse Boys C1 is Redichem C1 weer een ronde verder in de KNVB-beker. Een klinkend resultaat, hoewel er enkele kanttekeningen te maken zijn. Na een eerste helft die uitstekend was, volgde een moeizame tweede. (lees meer...)

Vijfde verslaat koploper SKV

Met een 5-4 overwinning op SKV heeft Redichem 5 een prima prestatie geleverd. En over het scorend vermogen van dit elftal kan ook niet geklaagd worden, liefst zeven van de negen doelpunten kwamen van de voet van een Redichem-speler. Vijf staat nu met drie gewonnen en drie verloren in de middenmoot. De blik kan dus omhoog worden gericht.
Het A1 kwam in een oefenwedstrijd niet tot een overwinning tegen en in Westervoort. Alle uitslagen staan hier.


21 oktober 2005

C1 en 5e op hoofdveld

Een inhaalprogramma staat voor morgen op het programma. Slechts twee teams komen in actie: de C1 om 12:00 thuis tegen Arnhemse Boys C1, en het vijfde treedt om 15:00 uur aan tegen koploper SKV 6. Beiden teams spelen op het hoofdveld, dus u hoeft niet te zoeken!

Ledenvergadering

Afgelopen dinsdag was de ledenvergadering in ons clubhuis. Het bestuur was blij met de aanwezigheid van de aanwezige leden en dankt hen voor hun komst en inbreng. De aanwezigen hebben kunnen constateren dat Redichem er gezond voorstaat, en leuke plannen heeft.

Kopij

De tijd vliegt. Komende dinsdag is het al weer de 25e van de maand, dat betekent dus inleveren van kopij. Gebruik je vrije zaterdag dag eens om enkele regels in te tikken en de redactie te mailen. Je mag ook pen en papier gebruiken en je productie in de kopijbus in de kantine deponeren natuurlijk.


15 oktober 2005

A1 wint uit bij ESA, weer punt voor derde

Bij de senioren verloor het eerste van Kesteren. Het tweede boekte een overtuigende overwinning en het derde haalde bij Barneveld een punt. Het vierde had zogezegd een makkie, terwijl het vijfde niet in actie kwam wegens gebrek aan spelers.
Bij de junioren was het volle bak en waren er goede overwinningen van de A1, C1 (lees meer...) en de C2. De B1 verloor nipt van ESA en de C3 ruim bij en van Lunteren C2. Bekijk hier alle uitslagen.
Bij de pupillen hebben gaat de D2 vanaf vandaag door als D1 en andersom. Het pakte goed uit. De D2 liep bij Wodanseck weliswaar tegen een klein verlies op, maar speelde wel goed. De D2 kwam vervolgens tot winst. Een goede zaak dus. De F teams wonnen allebei ruim en de E2 verloor net van ONA. De E1 kwam niet in actie.

Ledenvergadering

Aanstaande dinsdag 18 oktober is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Wil je weten wat het beleid van onze vereniging is en hier eventueel over meepraten, kom dan. Dit is je kans. We beginnen om 20:00 uur.


11 oktober 2005

B1 trekt goede lijn door

De uitslagen staan erop! Redichem B1 boekte afgelopen zaterdag opnieuw een overwinning. De C1 versloeg Bennekom C2 overtuigend (lees meer...) net zoals het tweede uithaalde tegen Ostrabeke 2. De A1 moest in SKV A1 de meerdere erkennen in een spannende wedstrijd (2-3).
Dank aan de e-mailers voor de input!


7 oktober 2005

Update

De eerstvolgende update van de website, hopelijk met veel uitslagen, is naar verwachting dinsdag 11 oktober, 20:00 uur. Het gastenboek blijft open en alle e-mails met uitslagen en verslagen zijn welkom!

6 oktober 2005

Clubblad oktober uit

Het tweede nummer van deze jaargang, het clubblad van oktober dus, is uit. Het ligt bij velen dankzij de distributeur en bezorgers al sinds begin deze week in de bus, en nu dan ook de digitale versie op deze site.

Weer een derby voor Redichem 1

Het eerste van redichem speelt komende zaterdag wederom een "derby", ditmaal uit bij Ostrabeke. Voor de thuisblijvers staan er ook hele mooie wedstrijden op het programma. Wat dacht u van Redichem C1 - Bennekom C2 (12:00 uur) of Redichem A1 - SKV A1 (15:00 uur)?

2 oktober 2005

Mooie dag voor Redichem

Zaterdag 1 oktober was een mooie dag voor Redichem. Het eerste won met 2-0 van Duno en ook het tweede en vijfde, en de A1, B1 en C1 wonnen hun wedstrijd. Het tweede won van Wodanseck in een spannende maar voor de toeschouwers leuke wedstrijd met 1-0.
Omdat uw webredacteur - die blijkens de uitslag niet gemist werd in het illustere vijfde - in het zuiden van het land verbleef waren niet alle uitslagen meteen bekend. Lees je dit en staat de uitslag van jouw team er niet bij, stuur dan een mailtje naar de redactie. Dank aan diegene die dit al trouw doen. Bijvoorbeeld de C1, met elke week een wedstrijdverslag.

Kaarten pas in november

De eerste kaartavond van dit seizoen is op 11 november. De datum die hier eerder werd genoemd is onjuist, net als de data zoals die in het clubblad van oktober, dat komt komende week uit, staan.


26 september 2005

Kopij vandaag inleveren

Voor het clubblad van oktober kan vandaag, maandag 26 september, tot 19:00 uur kopij per e-mail worden ingeleverd. Dus als je dit leest, maak dat korte verslagje van de eerste drie of vier wedstrijden van jouw team en stuur het in.


Foto's geplaatst

Van enkele teams zijn foto's ingestuurd. Altijd leuk voor op de site. De C2 bezocht de bekerwedstrijd Vitesse - AGOVV in het Gelredome. En van de C3 is een elftalfoto geplaatst en zie je hieronder hoe serieus de warming-up werd genomen. Dit droeg vast bij de aan 5-1 overwinning.

Ga naar de C3-pagina

24 september 2005

Ongelukkige dag voor Redichem

In een slechte wedstrijd verloor Redichem 1 met 2-1 van PGEM. We staan weer met beide benen op de grond na de ruime overwinning van vorige week. Van de overige teams wisten het 2e en 4e te winnen, en waren er min of meer verrassende nederlagen voor zowel A1, B1 als C1. De C2 en C3 deden het beter en wonnen hun wedstrijd. Bij de pupillen haalde de D2 fors uit en wonnen beiden F-teams. Bekijk hier alle uitslagen.

Nieuw team: Redichem F2

De aanwas van de jeugd is gelukkig weer op gang gekomen. We hebben inmiddels een tweede F2 team. Leider is René Penninks. De eerste wedstrijd werd al meteen gewonnen. Veel succes en plezier verder jongens!


17 september 2005

Redichem 1 haalt uit tegen De Treffers

Met een klinkende overwinning, het werd maar liefst 5-0, won Redichem 1 vandaag thuis van De Treffers. De jongens hebben de weg naar het doel gevonden, hopelijk kunnen we dat vasthouden.

Van de overige seniorenteams haalde alleen het vierde nog een punt, de overige teams moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander. Bij de jeugd blijven de A1 en C1 het uitstekend doen. De A1 won uit bij Vitesse 1892 en de C1 won met 3-1 van en bij Lienden C1 (meer...). Het jonge B1 heeft het zwaar in de 2e klasse. Tegen plaatsgenoot RVW B1 bleef het lang gelijk (1-1), maar in de slofase liep RVW toch uit naar een 3-1 overwinning.
Bekijk de uitslagen.

De pupillen speelden vandaag het 4-4 toernooi, dus hier geen uitslagen. De webredactie bedankt iedereen die meegewerkt heeft met het doormailen van uitslagen en verslagen!


16 september 2005

Aanvang keeperstraining

Voor de C2, C3, D1 en D2 start de keeperstraining op maandag 19 september a.s. van 17:45 tot 18:45 uur. Voor de A1, B1 en C1 is deze reeds gestart.

KNVB campagne: wat doe jij...

Aftrapdagen

Elk jaar opnieuw worden goedwillende ouders gebombardeerd tot coach of begeleider van het team van hun zoon of dochter. Deze vrijwilligers zijn van groot belang voor elke vereniging. Om deze nieuwkomers een warm welkom te heten, maar ook voor het bestaande pupillenkader, zal KNVB dit seizoen weer aftrappen met een landelijke pupillen(kader)dag. Deze dag wordt door het hele land op vrijdag 30 september op 50 plaatsen georganiseerd. Het doel van de dag is ouders en andere belangstellenden te interesseren voor pupillenvoetbal in het algemeen en voor een functie in het bijzonder (meer...).

Tasje kantinedienst

Voor de spelers die op maandag en donderdag kantinedienst hebben geldt dat met ingang van dit seizoen het tasje gehaald en gebracht kan worden bij Rinus Tijssen, Tamboer 161.

Kantinedienst zaterdagochtend door ouders

Ze stonden nog niet in het clubblad, maar nu wel op de site: de kantinediensten van de ouders op de zaterdagochtend. Fijn dat er weer genoeg mensen zijn die de vereniging een ochtend - of meer - helpen.


14 september 2005

C1 wint van SKV C1

Redichem C1 beleeft een goede seizoenstart. De doordeweekse inhaalwedstrijd tegen SKV C1 werd met 2-0 gewonnen (meer...).

Fluiters gevraagd

Voor de jeugd is nog dringend behoefte aan scheidsrechters voor de pupillen en juniorenwedstrijden. Graag een reactie per e-mail of even bellen met een van de volgende leden van het jeugdbestuur: Rini van Ernst (0317 313 595) of Marcel van Weelden (0625 036 798).

Kaarten

Ook het klaverjassen en jokeren op de vrijdagavond begint weer. De eerste keer is vrijdag 21 oktober, aanvang 20:00 uur.


11 september 2005

Eerste volledige competitieronde

Afgelopen zaterdag kwamen voor het eerst alle Redichem teams op een reguliere speeldag in actie, op de D1 na die vrij was. Bij de jeugd is goed te merken dat sommige teams hoger zijn ingedeeld, het vergroot de spanning in de meeste gevallen en de resultaten zijn toch prima te noemen. Het A1 won de tweede competitiewedstrijd van FC Jeugd A1 (4-2), de B1 had het zwaar bij en tegen Spero (6-4 verlies)en speelde eerder deze week al gelijk tegen Arnhemia (meer...). De C1 won overtuigend van OVC C1 (meer...).

Het eerste viel aan maar kwam niet tot scoren. Tegenstander EMM had aan de spreekwoordelijke ene uitbraak voldoende om dat wel te doen. Het vierde en vijfde wonnen overtuigend. Zie verder bij de uitslagen. De redactie zou het op prijs stellen als elk team een persoon aanwijst om de redactie de uitslag te mailen. Een eenvoudige manier om alle uitslagen snel op deze site te krijgen. Het overzicht van alle uitslagen wordt door veel bezoekers op prijs gesteld.

Aanvang training D1

Donderdag 15 september van 17:30 tot 18:30 is de eerste training van de D1. Arno Tijssen en Jesel Broekema gaan onze grootste pupillen trainen. Succes en veel plezier jongens.

Foto op elftalpagina

Zoals je misschien ontdekt hebt, heeft elk team zijn eigen pagina op de website. Inmiddels staan bij de B1 en D2 al elftalfoto's, wil je dit ook, mail dan een digitale foto naar de redactie. Maar ook je wedstrijdverslag, enkele regels is voldoende, meer mag, is welkom.

Hierbij dank aan alle inzenders tot nu toe!


4 september 2005

Winst voor A1

Redichem A1 heeft de eerste competitiewedstrijd, afgelopen zaterdag uit tegen Echteld A1, overtuigend met 2-8 gewonnen. Een prima start dus.

Vanwege de Airborne wandeltocht heeft de redactie nog geen uitslagen van de wedstrijden van de overige wedstrijden (senioren). Mail hierover wordt op prijs gesteld!


1 september 2005

Clubblad uit

Vandaag verschijnt het september nummer van ons clubblad. Het is het eerste nummer van de 31-ste jaargang. Ook via de site is het clubblad te lezen.

B1 uitgebekerd

Redichem B1 speelde met 1-1 gelijk bij AZ 2000 en is daarmee uitgeschakeld voor de beker. Bij winst met twee of meer doelpunten verschil was de volgende ronde bereikt. De A1 en C1 zijn wel verder. Zie pagina van de A1 voor een verslag van de trainer over de periode tot nu toe.


30 augustus 2005 (gewijzigd 1 september)

Programma 3 september verplaatst vanwege Airborne

Het programma voor zaterdag 3 september is voor de meeste jeugdteams verplaatst in verband met de Airborne wandeltocht.

De A1 speelt gewoon op zaterdag. De wedstrijd Blauw Geel'55 F1 - Redichem F1 wordt door de KNVB vastgesteld (i.v.m. 50-jarig jubileum van Blauw Geel'55).

De overige wedstrijden zijn als volgt

dinsdag6 septRedichem B1-Arnhemia B118:30 uur
dinsdag13 septRedichem C1-SKV C118:30 uur
dinsdag 6 sept DTS C3 - Redichem C2 18:30 uur
woensdag 7 sept Bennekom C4 - Redichem C2 18:30 uur
dinsdag 6 sept Redichem D1 - Lunteren D1 18:45 uur
maandag 5 sept Lunteren D4 - Redichem D2 19:00 uur
dinsdag 6 sept Redichem E1 - DTS E5 18:30 uur
maandag 5 sept SKV E4 - Redichem E2 18:30 uur


29 augustus 2005

Eerste uitgebekerd, A1 naar volgende ronde

Redichem 1 verloor met 1-0 van en bij EMM. Hopelijk gaat de eerste competitiewedstrijd, over twee ook tegen EMM, een stuk beter. Het voetbal ziet er goed uit, nu het scoren nog.

De A1 plaatste zich wel voor de volgende ronde, net als de C1, door een 8-0 overwinning op GVA.

Niet alle uitslagen zijn bekend, bij de redactie. Heb je aanvullingen, laat het weten. De webredacteur verbleef het weekend namelijk elders in Nederland, zie hieronder.

Vierde wint toernooi in hoge Noorden

Het vierde elftal van Redichem wist het toernooi van SV NOK uit Oudemirdum (Fr) op zijn naam te schrijven, afgelopen zaterdag. Het vijfde elftal deed ook mee en werd verdienstelijk vijfde. De 1-0 overwinning van 4 op 5 was ook de laatste wedstrijd van het toernooi.

De beide elftallen maakten er een sportief weekend van. Er werd veel gefietst, waarbij sommigen de nodige extra kilometers hebben gemaakt, zowel op zaterdag als zondag. Op zondag werd ook nog een enorme kanotocht gemaakt.

De organisatie was perfect, in handen van Willem Smink, die zijn geboortedorp met trots liet zien en andere delen van het prachtige Gaasterland.


25 augustus 2005

D1 onderuit tegen Wageningen D1

De D1 heeft de bekerwedstrijd thuis tegen Wageningen met 7-0 verloren. Jammer omdat de eerste wedstrijd zo mooi met goed voetbal met 6-1 gewonnen werd. Wageningen had een erg goed team, zoals verwacht, en de overwinning van hen was daarom terecht. Ze speelden erg leuk en mooi.
Meer informatie op de D1 pagina.

 

C1 bekert verder

Doordat de vierde pouledeelnemer zich heeft teruggetrokken, hoeft het C1 de derde bekerwedstrijd niet te spelen en zijn ze met twee overwinningen poulewinnaar. Zij bekeren dus door!


24 augustus 2005

D1 tegen Wageningen D1

Het stond foutief in het startboekje en ook verkeerd op de site (waarvoor onze excuses): niet gisteravond maar vanavond, woensdag 24 augustus om 18:30 uur, speelt de D1 thuis tegen Wageningen D1. Succes jongens!


23 augustus 2005

Winst voor Redichem 1

In een spannende wedstrijd wist Redichem 1 het thuispubliek uitstekend te vermaken. Met mooie aanvallen werd Ewijk uiteindelijk met 2-1 geklopt. Het tegendoelpunt viel wederom uit een, terecht toegekende, strafschop.

Ook de D2 deed het prima door uit met 2-7 van SKV D3 te winnen. Groot veld hè, mannen?

Kopij clubblad

Donderdag 25 augustus is weer de deadline voor het inleveren van kopij voor het clubbblad, nummer 1 van jaargang 31, dat volgende week verschijnt.


22 augustus 2005

C1 wint ook tweede bekerduel

Door met 3-0 van Wageningen C1 te winnen, blijft Redichem C1 ongeslagen in de beker en heeft dus goede kansen op de volgende ronde. Het A1 had het zwaarder tegen de A1 van WAVV. Een 3-1 voorsprong werd uit handen gegeven en de wedstrijd eindigde in 3-3. Het laatste duel zal a.s. zaterdag de beslissing brengen.


20 augustus 2005

Bekerwedstrijden

Vandaag zijn er voor veel teams bekerwedstrijden geweest. Zie ook de uitslagen pagina op deze site.

Het eerste en tweede speelden allebei goede wedstrijden, ondanks het verlies. Het eerste ging door een te betwisten strafschop met 1-0 onderuit bij SKV, maar bood de tweedeklasser goed partij. Het jonge tweede elftal van Redichem had het zwaar bij OVC en verloor met 3-1 uiteindelijk.

Alle junioren-teams, en ook de D1 pupillen, wonnen. Dit is tekenend voor de uitstekende jeugd die we momenteel in huis hebben. Een veelbelovende eerste wedstrijddag vandaag dus. (De uitslag van de E en F is nog niet bekend bij de redactie.)

Het eerste speelde eerder al 0-0 in de oefenwedstrijd tegen Candia, en de eerste bekerwedstrijd tegen DVOL ging met 6-1 verloren. Maar positief was dat Peter Jacobs, onze nieuwe trainer, alle spelers een kans geeft ervaring op te doen. En het doet natuurlijk altijd goed om een eerste elftal te hebben met nagenoeg allemaal eigen spelers. Succes jongens, we kijken met plezier!

Uitslagen en oproep

De uitslagen van het eerste staan ook weer op de uitslagenpagina, en we hopen vanaf vandaag de website weer zo actueel mogelijk te houden. Maar uw webredacteur kan niet bij alle wedstrijden aanwezig zijn, vandaar de dringende oproep aan met name de leiders (maar een van de spelers of toeschouwers mag het natuurlijk ook doen) om na de wedstrijd een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de redactie te sturen met de uitslag. Ook als je een fout ziet in een aankondiging of uitslag is een e-mail altijd welkom. Zo helpen we elkaar op de hoogte te blijven.

Programma

De service van de KNVB is ook toegenomen. Zo is het nu mogelijk het programma van de komende en de volgende week van alle Redichem-teams in een keer te zien. Uiteraard hebben we op onze website een link naar de pagina's opgenomen, zie hiervoor de programma pagina. Niemand zit immers op dubbel werk te wachten!


7 augustus 2005

Trainen op De Berg

De trainingen van de selectie zijn begonnen en de lokatie van afgelopen donderdag, 4 augustus was fantastisch, tenminste als je de adem nog had om er van te genieten: het stadion De Berg in Wageningen.

Meer foto's staan op een aparte pagina. Het trainingschema van de selectie is opgenomen in het programma.


4 augustus 2005

Het komt op gang

Volgende week ontvangen alle jeugdspelers het boekje "Voor de aftrap" in de bus. Hierin kun je alles lezen over het wedstrijdprogramma, de teamindelingen, trainingstijden, maar ook staan er de huisregels in en algemene informatie over de jeugdafdeling van Redichem. Sommige onderdelen uit het boekje zijn ook op deze site terug te vinden.

Redichem A1 heeft sinds vorig seizoen een eigen website. Ook nu is deze - bij de start van het nieuwe seizoen - weer bijgewerkt. De verwachtingen zijn hooggespannen, het is echter wel een zware poule waar de A1 in speelt, we zullen jullie verrichtingen volgen. Klik op de link om naar de Redichem A1 site te gaan.


31 juli 2005

Programma's bekend

Komende week beginnen al de trainingen voor de selectie. En de junioren volgens vrij snel daarna. De website is gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen, bijvoorbeeld onder "Teams" vindt u de juiste links naar de KNVB website. De indeling en het programma voor de senioren is door onze secretaris Lex Maas in een handig spreadsheet gezet wat u hier kunt downloaden.

De startboekjes zijn nog niet verschenen, en de website zal in de maand augustus slechts mondjesmaat worden bijgewerkt vanwege de vakanties.

Heb je iets te melden, aarzel dan niet om de redactie op de hoogte te brengen met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


22 juli 2005

Pupillenweekend zeer geslaagd

Met mooi weer, vrolijke deelnemers en enthousiaste leiding is het pupillenweekend een groot succes geworden. Dank aan alle vrijwilligers die meegingen als leiders, de ouders voor het rijden en de jongens en meisje zelf die er natuurlijk een feest van maakten. De bonte avond was zeer geslaagd.

Er zijn veel foto's gemaakt, hiernaast en hieronder staat een voorproefje. De foto's zijn door Marion van der Veer op de website gezet van Blokker, waar u ze meteen kunt bestellen als afdruk. Wat is dat internet toch handig!