Pupillenweekend zeer geslaagd

Met mooi weer, vrolijke deelnemers en enthousiaste leiding is het pupillenweekend een groot succes geworden. Dank aan alle vrijwilligers die meegingen als leiders, de ouders voor het rijden en de jongens en meisje zelf die er natuurlijk een feest van maakten. De bonte avond was zeer geslaagd.

Er zijn veel foto's gemaakt, hiernaast en hieronder staat een voorproefje. De foto's zijn door Marion van der Veer op de website gezet van Blokker, waar u ze meteen kunt bestellen als afdruk. Wat is dat internet toch handig!

pupillenweekend 2005 - de bonte avond


6 juni 2005

B1 tipt Chili als wereldkampioen

De B1 junioren sloten gisteren hun seizoen af met een bezoek aan twee wedstrijden van het "WK onder 20". Ze zagen in een goed bezet stadion De Vijverberg eerst Spanje met 3-1 winnen van Marokko en daarna Chili met spectaculair goed voetbal Honduras met 7-0 van de mat vegen.

Chili had een aantal zeer goede spelers, die je vaker aan het werk zou willen zien. De hele B1 + leiding is dus niet alleen spontaan Chili-fan geworden, ze tippen ze zelfs als wereldkampioen! Foppe is gewaarschuwd!

Foto's geplaatst

Op deze website, zoals beloofd, foto's geplaatst van de sponsorloop 2005, te vinden in een speciaal menu-item, en ook enkele foto's van de kampioenswedstrijd van de A1 en de bekerfinale van de C1.


6 juni 2005

Onderlinge toernooien geslaagd

Na de pupillen en de junioren was het afgelopen zaterdag de beurt aan de senioren, aangevuld met de B en A junioren, om het seizoen af te sluiten. Het weer zat niet mee, maar het was niettemin heel gezellig. Leuk voetbal in een goede sfeer, en na afloop nog gezamnelijk Oranje kijken. Zeer geslaagd. Complimenten en dank aan de organisatoren, prima gedaan!

Kopij

Er komt begin juli nog een clubblad uit, een elfde editie van dit seizoen. Kopij kun je uiterlijk de 25e juni inleveren.

Website heeft ook vakantie

Op deze site zullen nog enkele foto's geplaatst worden, (sponsorloop, pupillenweekend), maar veel nieuws is niet te verwachten. De wekelijkse update is dus niet gegarandeerd. De webredactie wil alle bezoekers alvast bedanken. Volgend jaar gaan we er weer voor! Ter illustratie een grafiek met de bezoekers aantallen van de Redichem site per maand in de afgelopen twee jaar:


1 juni 2005

Onderlinge toernooien van start

Vandaag is er voor de pupillen het onderlinge toernooi. Alle elftallen worden door elkaar gemixt en met de ontstane teams wordt een halve competitie in poules gespeeld. Morgen is dan de beurt aan de junioren en zaterdag spelen de senioren onderling, aangevuld met de oudere junioren.

Het onderling toernooi is de afsluiting van de trainingen. Vanaf volgende week krijgen alle velden de broodnodige rust om weer prachtig groen te worden.

Toernooien succesvol

De C3 en D2 namen afgelopen zaterdag bij RVW deel aan een uitstekend georganiseerd toernooi. De C3 behaalde twee overwinningen en een gelijkspel, maar moest de andere partijen verloren zien gaan. De D2 won de eerste partij, maar helaas werden de drie daaropvolgende wedstrijden niet meer gewonnen. Desondanks hebben de jongens weer lekker gevoetbald.

De D1 speelde op een toernooi bij Gazelle Nieuwland in Dieren en wist beslag te leggen op de derde plek. (Meer foto's op de pagina van de D1.)

En de volgende geluiden zijn ook te horen: nu de accomodatie van Redchem prima op orde is, kunnen we volgend jaar misschien zelf weer een eigen toernooi organiseren? Een leuk vooruitzicht!

27 mei 2005

Clubblad juni uit

Zeer veel kopij dit maal in het tiende clubblad van dit seizoen. Je vindt binnenkort in je brievenbus, maar ook hier op deze site. Hartelijk dank voor alle bijdragen, het is een extra dik nummer geworden, en met inhoud.

Wat staat niet in het clubblad?

Enkele zaken zijn niet in het nieuwste clubblad terecht gekomen. We gaan daarom een extra nummer uitbrengen - een juli editie - dus wil je nog bijdrage, mail dan of vul de kopijbus in de kantine. Wat ontbreekt: de eindstanden van alle teams, niet alle wedstrijden waren gespeeld of in de stand verwerkt; de oproep voor een bezorger in de wijk Doornenkamp (25 adressen); de aankondiging van het onderling pupillentoernooi op woensdag 1 juni en het onderling juniorentoernooi op donderdag 2 juni. Gelukkig is er de website nog...


26 mei 2005, bijgewerkt 27 mei 2005

F1 kampioen

Gisteren werd de F1 kampioen! Na een mooi seizoen, ook nog kampioen worden, prachtig! In de laatste wedstrijd werd de directe concurrent voor de titel op 1-1 gehouden, en dat was nipt voldoende. Gefeliciteerd jongens. Alle spelers kregen een eigen beker mee naar huis. (Met dank aan Nagelstudio Linda.)
Een extra foto staat op de pagina van de F1.

Indeling onderling toernooi bekend

Zaterdag 4 juni is het onderling toernooi. De poule- en teamindeling, en het wedstrijdprogramma, worden in het clubblad van juni, dat zeer binnenkort verschijnt, afgedrukt. Wil je niet wachten, dan kun je het ook hier vinden. Gebruik de link "onderling toernooi 2005".
NB Spelers: eigen broek en kousen meenemen!

C1 stelt tweede plaats veilig

Afgelopen maandag wist de C1 de uitwedstrijd tegen met 3-1 te winnen. Hierdoor was de tweede plaats in de competitie zeker. Met de gewonnen beker en de goede resultaten in de toernooien een mooi seizoen dus.


23 mei 2005

D1 kampioen

Afgelopen zaterdag haalde Redichem D1 de titel binnen. Een mooie prestatie. Na de bekerfinale te hebben gehaald, ook een mooi slot van de competitie. Gefeliciteerd!
(De kampioensfoto staat op de pagina van de D1.)

Toernooien succesvol

Redichem C1 haalde op het toernooi in Ulft de tweede plaats. Redichem B1 won op het toernooi in Steenderen twee wedstrijden, verloor er twee en speelde gelijk. Het goede spel resulteerde in een vierde plaats in de poule. Maar het was een mooie dag!

Redichem E3 zorgde voor een verrassing. Zij speelden afgelopen zaterdag het RVW-toernooi en wonnen de eerste twee poulewedstrijden met 1-0 van respectievelijk RVW en Excelsior, de laatste wedstrijd tegen Harskamp ging helaas verloren met 0-1. Toen bleek dat drie ploegen uit de poule zes punten, gelijk doelsaldo en gelijke onderlinge resultaten hadden. Elk team nam drie penalty's, die Redichem E3 benut en de twee overige teams misten elk eenmaal. De Finale dus! Grote verbazing bij Tom, Simon, Peter en alle supporters!

De finale ging, niet geheel kansloos, doch ook weer niet onverdiend, met 2-0 naar Wageningen. Een tweede plaats voor Redichem E3, een aantal jongens stegen boven zichzelf uit. Het was in ieder geval een leuke afsluiting van een enigszins rommelig seizoen.

Clubblad: kopij uiterlijk woensdag 25 mei

Aanstaande woensdag is de sluitingsdatum voor het aanlveren van kopij voor clubblad tien van dit seizoen. Dus kom op met dat overzicht van jouw team, dat leuke voorval op veld of in de kleedkamer, dan bedankje aan je leider, of wat je ook zelf kan verzinnen!
Inleveren voor 20:00 uur! Ditmaal is er geen uitstel mogelijk omdat het clubblad op tijd moet verschijnen i.v.m. het onderling toernooi van 4 juni.


22 mei 2005

B1 sluit af met winst

Met een klinkende 6-2 overwinning op Driel B1 besloot Redichem B1 afgelopen zaterdag de competitie. Hierdoor werd het puntentotaal achttien uit twintig en liet de B1 drie andere teams duidelijk achter zich.

Bij de start van de competitie hadden we iets meer geluk moeten hebben, dan was in het vervolg een aantal goede wedstrijden ook beloond met een overwinning. Een groot compliment aan alle spelers dat ze goed zijn blijven voetballen, steeds beter zelfs, en dat de sfeer in het team optimaal bleef. Vandaag de afsluiting met een mooi toernooi in Steenderen. En dan zit het erop.

C3 tweede in poule bij toernooi Ulft

Redichem C3 besloot een uitstekend seizoen met een toernooi in Ulft. De finale zat er niet in, maar in de poule werd wel de tweede plaats behaald. Goed gedaan!


15 mei 2005

E1 kampioen, C1 wint beker

Een dag van beslissingen was het gisteren, zaterdag 14 mei. In Oosterbeek veroverde Redichem C1 op overtuigende wijze de beker door een 4-1 overwinning op Elistha. De beker ging mee naar huis en de medailles ook. Gefeliciteerd jongens, een prachtig slot aan een fraai seizoen!

De felicitaties mogen ook gaan naar Redichem E1. Uit werd met 3-6 gewonnen van Blauw-Geel en het kampioenschap veilig gesteld. Ook een prestatie van formaat natuurlijk!

D2 speelt bekerfinale

Het begon met een echte wedstrijdbespreking in de bestuurskamer. Coach Harrald Schneithorst had niets aan het toeval overgelaten: Redichem D2 kwam goed voorbereid naar Oosterbeek om de bekerfinale tegen Westervoort D1 te spelen. De D1 kon door verplichtingen op een internationaal toernooi niet spelen, dus kwam onze D2 de honneurs waarnemen. De 9-1 overwinning voor Westervoort was uiteraard verdiend, maar de D2 heeft een prima partij gespeeld: "misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen", aldus Schneithorst. Met de medailles om de nek werd in de kantine werd een mooie dag afgesloten met friet en drinken.
(Meer foto's op de pagina van de D2.)

A1 mist kampioenschap op laatste speeldag

Redichem A1 heeft het hele jaar ongeslagen bovenaan gestaan, maar werd op de allerlaatste speeldag ingehaald door RKHVV. In de beslissende wedstrijd had Redichem genoeg aan een punt, maar de 4-0 achterstand leek niet meer in te halen. Toch kwamen de mannen van coach Verheijen terug tot 4-3, maar helaas bleef het daarbij. Jammer, maar zo kan het gaan. Wel een prima seizoen van dit beloftevolle juniorenteam. Klasse gedaan, jongens!
Een uitgebreid verslag staat op de Redichem A1 site.

Feijenoord te sterk voor Redichem D1

Donderdag 12 mei speelde Redichem D1 een wedstrijd tegen Feijenoord D3 in Rotterdam. De stand aan het eind was 5-3 voor Feijenoord, een prima prestatie van Redichem, en een mooie belevenis om dit eens mee te maken. Complimenten aan de trainer en leiders van de D1 om deze wedstrijd te organiseren. (Nog een foto staat op de pagina van de D1.)


11 mei 2005

Sponsorloop groot succes

De twintigste sponsorloop van Redichem was wederom een groot succes. De opbrengst was zelfs hoger dan verwacht, mede door de bijdragen van vele sponsors die de kosten voor hun rekening namen. De jeugd was heel goed vertegenwoordigd 's middags, het was koud maar droog, en keeper Edwin Zoetebier deed het enorm leuk. Door zijn verplichtingen in Eindhoven bij PSV kon hij niet 's avonds, maar hij was sportman genoeg om wel te komen en dit deed met groot enthousiasme. De jeugd ook, want veel schoten hun strafschop er genadeloos in!

Een compliment voor de organisatie!

D1 speelt tegen Feijenoord

De D1 speelt vanavond een wedstrijd in Rotterdam tegen Feijenoord D1. Een leuke belevenis voor dit team. Veel succes jongens!

De D1 speelt ook een toernooi dit weekend en daarom moet de bekerfinale verplaatst worden. Op moment van schrijven is nog niet bekend of dit gaat lukken en wat de nieuwe datum wordt.


9 mei 2005

Aanvangstijden sponsorloop

De sponsorloop begint aanstaande woensdag al om 16:00 uur. De F en E-pupillen kunnen dan lopen en een penalty nemen op Edwin Zoetebier. De C junioren en D-pupillen beginnen om 16:45 uur. De overige junioren en senioren beginnen om 19:45 uur.

C1 en D1 in bekerfinale

Zowel Redichem C1 als Redichem D1 hebben de finale van de KNVB beker in hun klasse gehaald. De KNVB berichtte vandaag ook over de aanvangstijden. De C1 speelt om 12:15 uur tegen Elistha C1, de D1 speelt om 11:30 uur tegen Westervoort D1.

Beide wedstrijden worden - in tegenstelling tot eerdere berichten - gespeeld bij OVC'85 op sportpark De Bilderberg in Oosterbeek.

D2 en C3 spelen op 17 mei

De wedstrijd van Redichem D2 tegen DTS'35 D6 is nu vastgesteld op dinsdag 17 mei om 19:00 uur op ons eigen sportpark. Op die datum speelt ook de C3 ene thuiswedstrijd, tegen Fortissimo, aanvang 19:45 uur.

Kijk bij het programma voor volledig overzicht.


8 mei 2005

Overtuigende winst B1, C1 wint strijd om tweede plaats

In een spannende wedstrijd wist de B1 afgelopen zaterdag met 4-2 overtuigend te winnen van ESCA. Dit maal was de tweede helft zelfs de betere.
Ook de C1, C3 en E7 wonnen overtuigend. De C1 stelde hiermee het uitzicht op de tweede plaats weer wat zekerder. De C2 en F1 verloren - net als het vijfde - met de kleinst mogelijke nederlaag: 1-0. Alle uitslagen elders op deze site.

Clubblad mei uit

Meestal ontvangen de lezers van de digitale versie van het clubblad deze eerder dan de overige lezers. Deze maand is dat anders gegaan. Maar de mei-editie is nu ook op de site te vinden. De lezers in Doorwerth/Heveadorp ontvangen het clubblad in de loop van deze week in de bus.

En nu we het er toch over hebben. Eind mei, 25 mei om precies te zijn, is de deadline voor het laatste clubblad van het seizoen. Dus zet je aan het jaaroverzicht van jouw team, meldt die bijzondere gebeurtenissen tijdens toernooien, sponsorloop of andere activiteiten en maak de hele vereniging deelgenoot. Ook kritiek of weerwoord op het geschrevene van voorzitter, stukjesschrijvers of ingezonden brieven is welkom. Laat van u horen, de volgende kans is pas weer in augustus.

KNVB website aangepast

De KNVB heeft haar website vernieuwd. Handig is het dat de uitslagen, stand en het programma op één pagina zijn geplaatst. Van de onderhoudsmonteur van deze website had dit ook aan het begin van het volgende seizoen mogen gebeuren, maar hij heeft niettemin de moeite genomen alle hyperlinks op deze site naar de KNVB-site aan te passen. Dus wilt u favoriete team volgen, of meerdere Redichem teams, ga dan in het menu naar het onderdeel team en gebruik de link naar de KNVB.


4 mei 2005

Wijzigingen in programma 7 mei

Enkele wedstrijden van aanstaande zaterdag zijn verplaatst of vervallen in verband met de vakanties. O.a. de D2 en E2. Hou het programma in de gaten!

Barbeque voor junioren

Op vrijdagavond 20 mei is er een barbecue voor de A, B en C junioren, en hun leiders en trainers. Deze avond begint om 19.30.

Er wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd, waarvoor je een vleespakket en twee consumptiebonnen krijgt. De organisatie wil graag weten wie zij op deze avond kunnen verwachten. Heb je zin om te komen bel Willie Roelofsen (0317-317845) of Louise Tijssen ( 0317-318205), voor 13 mei a.s.

Eerste verliest in Dieren

Redichem 1 kwam tekort in de uitwedstrijd tegen Gazellen Nieuwland, binnen tien minuten was het al 3-0 voor de gastheren. De tweede helft was beter, maar echt gevaarlijk konden we niet worden.


1 mei 2005, gewijzigd 4 mei

Winst voor D1 en C1, B1 één helft goed

Donderdag 28 april speelde de C1 thuis tegen ESA en won na een 2-0 ruststand uiteindelijk verdiend met 6-0. De tweede plaats blijft binnen bereik.

Redichem B1 speelde uit tegen het hooggeplaatste HAVO B1. Na een 1-1 ruststand werd een prima eerste helft uiteindelijk gevolgd door een mindere tweede. Eigenlijk het verhaal van het hele seizoen voor dit elftal. De eindstand werd uiteindelijk 4-1 voor HAVO.

De enige wedstrijd op Koninginnedag, Uchta D1 - Redichem D1, eindigde in een 2-8 overwinning voor Redichem.

Dinsdagavondwedstrijd voor eerste elftal

Een volledig programma komend weekend, 7 mei. We hopen dat de vakantie geen roet in het eten gooit. Eerste speelt de selectie van Redichem nog een wedstrijd tegen Gazellen Nieuwland, in Dieren, op dinsdagavond 3 mei.


28 april 2005

C3 blijft winnen

Redichem C3 is met een indrukwekkende reeks wedstrijden bezig. Afgelopen dinsdag werd Spero C4 met 1-2 verslagen. Goed samenspel en hard werken leidt tot mooie resultaten. Klasse gedaan!

D2 verslaat DTS

Het onweer maakte dat de tweede helft niet gespeeld werd, dus werd de 4-1 ruststand ook de einstand bij Redichem D2 - DTS'35 D5. De D2 is dus bezig aan een opvallende goede reeks. Ze houden het langer vol dan AZ en PSV, maar de selectie is dan ook breed en de leiding motiverend en ervaren. Doorgaan jongens!


25 april 2005

Ook D1 in finale van beker

Na de C1 heeft vanavond ook de D1 de finale van de beker bereikt. In een bloedstollende wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 van WAVV D1 gewonnen. Aan het einde zette WAVV veel druk, maar de verdediging van Redichem hield stand. Het slotsignaal kwam als een bevrijding. Op naar de finale, goed gedaan jongens!

De finale van C1 wordt op 14 mei gespeeld tegen Elistha, in Oosterbeek.

Uitslagen incompleet

Uw webredacteur had een zaterdag vrijaf, daarom zijn lang niet alle uitslagen op deze site ingevuld. Aanvullingen, liefst per e-mail, zijn welkom!
Ook het programma is niet volledig. Ga naar de pagina van jouw team en gebruik de link naar de KNVB-site om zeker te zijn van de wedstrijden die je moet spelen.

Deadline clubblad

Het is weer de 25e van de maand, inlevertijd voor de copy dus. De redactie gefet je twee dagen extra. Ga dus even achter je PC zitten en schrijf dat verslag van jouw wedstrijd, je hebt er nog tot woensdagavond 19:00 uur de tijd voor.


19 april 2005

C1 bereikt finale beker

Door met 6-0 te winnen van Eendracht A. C1 heeft de C1 van Redichem de finale van de beker bereikt.

Training B1/C3 valt in water

Door persoonlijke omstandigheden konden beide trainers van de B1/C3 training afgelopen maandag niet naar de training komen. Excuses aan de spelers voor het ongemak, en dank aan de andere trainers om in te springen.


16 april 2005

Wisselende resultaten, sensatie bij D2

Het hoogtepunt van de zaterdag was niet de indrukwekkende 12-2 winst van de B1, noch de overtuigende overwinningen van de C3 (6-2), C1 (5-1), D1 (7-0) of de 6-3 winst van de E3. En we zwijgen over de het derde gelijke spel op rij van het vijfde en de 3-2 nederlaag van het eerste. Nee, het hoogtepunt was vroeg op de dag bij de D2.
Met 6-1(!) voorstaan bij rust en dan de tegenstander in de tweede helft laten terugkomen tot 6-7, dat lijkt beroerd. Zeker als er nog maar drie minuten te spelen zijn. Het gebeurde bij de de D2, maar het verhaal is nog niet uit. Want in die laatste minuten wisten onze jongens nog twee maal het net te vinden, zodat aan het einde een 8-7 winst viel te noteren. Een sensationele wedstrijd dus. Voor de gezondheid van de leiders is het te hopen dat dit niet te vaak gebeurt.

Kijk voor het volledige overzicht bij de uitslagen.


15 april 2005

Champions League hindert Redichem: sponsorloop verplaatst

PSV bereikt de halve finale van de Champions League. Hierdoor kan keeper Edwin Zoetebier niet op 25 april naar Heelsum komen. De sponsorloop is hierom verzet naar WOENSDAG 11 mei. En je kunt met een gerust hart voor PSV zijn als je dat wilt, want als PSV de finale haalt, komt Zoetebier de 11e ook naar Redichem. Je hebt dus nog twee weken extra om je sponsorgeld te maximeren, of om andere lopers te steunen.

Veel midweekse wedstrijden

Het is voor de webredactie niet mogelijk alle wijzigingen in het programma dagelijkse door te voeren in het programma op deze site. Kijk dus vooral op de pagina van je eigen team, waar een hyperlink staat naar de site van de KNVB met het programma. En let op berichten van je leider.
Ook op de ouders van jeugdteams zal de komende weken vaker een beroep worden gedaan i.v.m. het vervoer naar uitwedstrijden. Het kan zijn dat de kantine bij thuiswedstrijd niet, of niet op tijd, geopend is. Het bestuur vraagt hiervoor uw begrip.
De wedstrijd van de F2 voor morgen is helaas komen te vervallen.


9 april 2005

Redichem 1 houdt kans op titel

Door een 3-2 winst op Ostrabeke houdt Redichem kans op de titel. In de thuiswedstrijd van vanmiddag leek een 4-1 voorspring binnen bereik, maar toen deze uitbleef, werd het nog een spannend slot.
Ook de F1 doet nog mee voor een kampioenschap, met 0-2 werd bij SKV gewonnen. De C1 heeft na een 2-0 nederlaag bij SML het lot niet meer in eigen hand. De C3 won verrassend van en bij koploper Elistha, met 2-4. De A1 won van VVO en blijft lijstaanvoerder. De B1 hield tot de rust WAVV bij, 1-1, maar moest daarna toch de gastclub de punten laten.
Kijk bij de uitslagen om volledig op de hoogte te zijn.


8 april 2005, gewijzigd 9 april 2005

Programma

Het programma stond niet juist in het clubblad, maar nu wel op de site voor de komende twee weken. Let op, er zijn ook midweekse wedstrijden.

C1 in de race voor de dubbel

Redichem C1 heeft de halve finale van de beker bereikt door afgelopen maandagavond met 0-6 van en bij Wageningen te winnen. (Eerder stond hier per abuis 1-3.) Maandag 18 april spelen zij de halve finale tegen Eendracht.
Komende zaterdag staat de belangrijke wedstrijd tegen SML te wachten. Jongens, sucecs, ga er voor!

Peter Jacobs

Het stond al in de krant en was zelfs al in het gastenboek van deze site te lezen, maar voor de volledigheid dus ook nog op deze plek: Peter Jacobs wordt met volgende seizoen de nieuwe trainer van de Redichem-selectie.
Het is mooi dat het bestuur slagvaardig is geweest. We wensen Peter veel succes om de opgaande lijn door te trekken.


2 april 2005

Pupillen winnen

Bijna alle pupillen teams wisten vandaag te winnen, alleen de E3 moest de punten aan de tegenstander laten, ondanks drie gescoorde doelpunten. Bij de junioren waren alleen C1 en A1 succesvol. Bij de senioren werd door het eerste en vierde gewonnen, vijf speelde gelijk en het derde moest meerdere erkennen in DFS 6.
Kijk bij de uitslagen voor de details.

 

Programma fout in clubblad

Het programma voor de senioren en junioren van de komende weken staat niet correct in het clubblad. Excuses van de redactie, een vervelende fout.
In de loop van de week wordt het juiste programma op de website geplaatst en je kan bij de eigen team kijken op de site van de KNVB voor jouw programma.


1 april 2005

Nieuw clubblad en winst eerste

Afgelopen maandag was het tweede paasdag en werd er door drie teams gespeeld. Voor het tweede en het vijfde liep dat niet goed af. Maar het eerste won bij hekkensluiter Dodewaard eenvoudig met 0-4. Zie ook de uitslagen.

 

Clubblad april uit

Een dezer dagen valt het nieuwe clubblad weer in je bus. Kun je niet wachten, dan kun je het ook op de site vinden.


27 maart 2005

Topper eindigt onbeslist

Redichem A1 en RKHVV A1 speelden 2-2 in een spannende wedstrijd, met veel publiek. Tot een kwartier voor tijd leidde redichem met 2-1, maar wist die stand net niet vast te houden. Het kampioenschap wordt nu waarschijnlijk beslist in de uitwedstrijd.

Het eerste deed iets soortgelijks. Stond twaalf minuten voor tijd met 0-3 voor, maar liet tegenstander EdeVictoria terug komen tot 3-3. Verder waren er veel winstpartijen te noteren, vooral bij de pupillen. Kijk bij de uitslagen om ze allemaal te zien.

De C1 speelt een internationaal toernooi en de eerste berichten waren positief: op zaterdag werden de twee wedstrijden beiden gewonnen. Meer nieuws volgt.

Maandag, tweede paasdag, spelen de senioren weer, zie het programma.


25 maart 2005

Kopij en een heuse topper

De sluitingsdatum voor het aanleveren van kopij voor het clubblad van april is niet 25 maar 26 maart. De kopijbus in het clubhuis wordt zaterdagmiddag geleegd. Wil je later aanleveren dan kan dat alleen per e-mail.
Je kunt dus nog mooi bij dat verslag wat je altijd al wilde tikken, de wedstrijd van paaszaterdag meenemen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd wat de A1 gaat doen tegen RKHVV, 14:30 uur thuis. De topper, om het kampioenschap. Succes jongens en coach, een mooie wedstrijd en alle succes toegewenst!


20 maart 2005

Veel gelijkspel, en extra voetbaldagen

Het eerste speelde thuis tegen Hatert. De stand was aan het eind van de wedstrijd zoals deze aan het begin was, maar het was wel een spannende pot. De C2 eindigde ook met 0-0, en ook de D2 en E1 speelden gelijk, alleen vielen er daar veel meer doelpunten. Echt veel doelpunten vielen er bij de D1, maar liefst 25. Bekijk alle uitslagen hier.

Tweede paasdag wordt er gevoetbald door de meeste seniorenelftallen. Let op het programma!


16 maart 2005

Wedstrijd C3 toch vervallen

Naar nu blijkt heeft de KNVB de wedstrijd van Redichem C3 tegen Fortissimo C3, gepland voor a.s. zaterdag toch laten vervallen. Excuses voor eerdere andere berichten, en het spijt ons met name voor de jongens die zo graag weer eens een wedstrijdje wilde voetballen. Volgende week beter!


13 maart 2005

En er werd weer gevoetbald

Niet alle wedstrijden gingen afgelopen zaterdag door, maar gelukkig veel wel. De thuiswdstrijden van de pupillen waren helaas allemaal afgelast. Uw webredacteur was niet ter plaatse, dus niet alle uitslagen zijn bekend. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de uitslag van jouw team naar de redactie en wij nemen het op in het uitslagenoverzicht.


9 maart 2005

Paaseieren zoeken 25 maart

Vrijdag 25 maart gaan de F-pupillen paaseieren zoeken, het begint om 18:30 uur bij de kantine. Je mag een vriendje, broertje of zusje meenemen. Het aanmeldingsformulier hebben de leiders aan de kinderen gegeven en moet voor 12 maart ingeleverd worden bij de leiders.

Door een communicatiestoring stond dit bericht niet in het laatste clubblad.7 maart 2005

Programma zaterdag a.s.

Niemand weet wat het wordt met het weer, maar wij blijven optimistisch en zetten het programma van komende zaterdag gewoon op deze site. En mocht het tegenzitten, dan staat het programma voor de week erop er ook alvast op.

Afgelopen zaterdag speelden de A1 en B1 onderling in de zaal, op Papendaal. Dat was wel even lekker, en er waren enkele verrassende uitslagen (een van de twee B-teams veroverde een verdiende tweede plaats in de minicompetitie met vijf teams).


4 maart 2005

Alles afgelast

Niet echt verrassend, maar er wordt niet gevoetbald morgen. Hoe zou dat nou toch komen?
De A1 en B1 gaan onderling in de zaal spelen. Voor de rest is het wachten op de komst van de lente. De redactie wenst je een fijn weekend!


3 maart 2005

Clubblad maart uit

Eén dezer dagen valt de maart-editie van het clubblad in je bus. Deze keer onder meer een bijdrage over de D1, een korrel van Milan, en enkele inmiddels vertrouwde schrijvers zijn ook weer van de partij. Veel leesplezier, downloaden kan ook.


25 februari 2005

Alles afgelast

De KNVB heeft alle wedstrijden in het district Oost voor het komende weekend, dus ook zaterdag 26 februari, afgelast. Jammer, maar misschien heb je nu tijd om wat kopij te tikken en te e-mailen naar de redactie. De inlevertermijn sluit zaterdagavond laat. Succes ermee!


24 februari 2005

Wedstrijd B1 afgelast

De wedstrijd van Redichem B1 tegen AZ-2000 B1 van vanavond is afgelast. Helaas, het werd wel weer eens tijd voor een echte wedstrijd. Maar nu wordt er gewoon met de hele groep getraind, iedereen is er immers toch. Ook lekker.


20 februari 2005

F3 kampioen in de zaal

Het zaalteam van de F3-pupillen is afgelopen zaterdag als eerste hun poule geindigd. Gefeliciteerd jongens! Heel goed gedaan. Alle teams hebben volop gespeeld en hun uiterste best gedaan. Het was de afsluiting van een prima toernooi. Een hele klus voor de organisatie door de deelname van alle voetbalverenigingen uit onze gemeente. Complimenten en dank aan RVW voor de goede organisatie, en natuurlijk was het niet mogelijk zonder de inzet van leiders, trainers, zaalwachten, scheidsrechters, wedstrijdleiding en de ouders die op bezoek kwamen om naar het leuke voetbal te kijken!
Werkelijk alle uitslagen en standen van de zaalcompetitie kun je vinden op deze site: klik hier.

Pupillenweekend

Het komt er weer aan voor alle pupillen: het pupillenweekend. Je krijgt informatie over het weekend via he leider, maar je kan ook op deze website terecht. Je kunt ook het inschrijfformulier downloaden.

Kopij maartnummer

De uiterste inleverdatum voor kopij wordt een dag verlaat. Je kunt tot uiterlijk zaterdagavond je stukje inleveren. Liefst per e-mail. Dus neem komende week of zaterdagavond even de tijd om de hele vereniging te laten delen in hoe jouw team de competitie is gestart. Je bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Eindelijk weer gevoetbald

Het was prima voetbalweer zaterdag 19 februari, op een enkele hagelbui na. Maar daar kunnen wel wel tegen. Het vierde, de A1, C3 en D1 en D2 haalden fors uit, het 5e wist knap te winnen bij WAVV. Verder moesten C1 en C2 de punten aan de tegenstanders laten. Wel verrassend want deze teams doen het erg goed, maar ontmoeten zo nu en dan ook egr goede tegenstanders! Kijk bij de uitslagen voor een overzicht.


12 februari 2005

Alles afgelast

Alle wedstrijden van zaterdag 12 februari zijn afgelast. Alleen de D-pupillen spelen lekker droog in de Rijnkom in hun zaalocmpetitie.
Verder wordt er ook niet getraind. Je hebt dus een vrije dag, tenzij je de bouwploeg komt helpen natuurlijk.


8 februari 2005

D1 grijpt net naast zaaltitel

Na de E-pupillen zijn ook de D1 en D2 (zaal) uitgespeeld. Afgelopen vrijdagavodn waren de laatste wedstrijden in hun poule. De D1 (zaal) greep net naast de titel door in de laatste wedstrijd met 0-1 van RVW D1 te verliezen, OVC D2 eindigde daardoor op de eerste plek op basis van een beter doelsaldo. Jammer jongens, maar er werd goed gevoetbald en hard gewerkt.
Komende zaterdag spelen nog de D3 en D4 (beiden zaal), en dan is het zaterdag 19 februari aan de F-pupillen om een geslaagd zaaltoernooi af te sluiten. De bijgewerkte stand en uitslagen vindt u hier.

Oefenwedstrijden

Geoefend werd er door het eerste, tweede, A1 en C2. Met wisselende resultaten, kijk maar bij de uitslagen.

Programma komende weken

Onder voorbehoud van wijziging tref je ook het programma voor de komende twee weken op de website aan.


3 februari 2005

Clubblad uit

Vandaag verschijnt het februarinummer van ons clubblad. Dit keer staan de junioren van de C1 behoorlijk "in the picture", en geeft de heer Wijs een reactie op enkele vragen. Of het de moeite waard is? Dat moet je helemaal zelf beoordelen. Lees het clubblad via deze site door hier te klikken.


31 januari 2005

Uitslagen en standen

Alle uitslagen en de actuele standen van het zaalvoetbal van de pupillen staan nu op de site. Kijk bij zaalvoetbal in het menu Actueel.


29 januari 2005

Gaat het door?

Nee dus, niets ging door. En de jongens van de C3 baalden enorm, hadden ze zo'n zin om weer eens een wedstrijd te spelen, gaat het niet door. Volgende keer beter jongens!
Gelukkig hadden de F-pupillen in de Rijnkom geen last van de kou, het veld lag er prachtig bij in de zaal. Zaterdag 19 februari spelen ze nog eenmaal, dan voor het laatst dit seizoen, in de zaal.

Nieuw rooster

Voor de voorjaarscompetitie is er weer een nieuw rooster gemaakt voor de ouders die op de ochtenden de kantinediensten willen doen. Dit wordt ook in het clubblad geplaatst.


24 januari 2005

C2 bij TV Gelderland

Vanavond is het zover, Redichem C2 is te gast bij TV Gelderland. Allemaal kijken dus naar "De Verlenging" om 17:20 uur.

Kopij

Lever je kopij voor het clubblad van februari NU in. Het kan tot en met dinsdagavond.


23 januari 2005, bijgewerkt 25-01-2005

Er werd geoefend

In de zaal speelden de E-pupillen in een gezellige en drukbezochte Rijnkom. Op het veld gebeurde ook een en ander. 's Ochtends verloren de F1 pupillen van RVW F1, ondanks de aanmoedigingen van hun trainer vanaf een hoge positie, die was namelijk bezig met het aanbrengen van de dakbedekking op de nieuwe kleedkamers.
De C2 junioren wonnen bij Blauw-Geel C3 met 6-2. De C1 won moeizamer van Groessen C1, zie voor een verslag de pagina van de C1.

De B1 junioren begonnen hun oefenwedstrijd tegen Advendo B1 met goed spel en kwamen overtuigend op 1-0. Hierna werden de kansen nog wel gecreeerd, maar niet meer benut. En verdedigend zat het niet goed, 1-8 was de einduitslag. Dan deed de A1 het beter door met 8-0 van Blauw-Geel A2 te winnen, al waren ze er zelf niet zo over te spreken, aldus het verslag op de A1-website.
De wedstrijden van het eerste en tweede werden afgelast. Het eerste zou voor de competitie tegen Dodewaard spelen, in plaats daarvan werd er geoefend in en tegen Kesteren. De uitslag was 4-1 voor de Betuwenaren.

De indeling van de voorjaarscompetitie is door de KNVB bekend gemaakt en op hun site te bekijken. De hyperlinks op de pagina's van alle elftallen zijn ook bijgewerkt en werken dus weer.


19 januari 2005

Uitslagen en meer

De afgelopen zaterdag gespeelde oefenwedstrijden verliepen over het algemeen positief voor Redichem, zie de uitslagen. Van de wedstrijd Blauw-Geel C1 - Redichem C1 is ook ene verlsga te vinden op de pagina van de C1.

15 januari 2005

Standen zaalvoetbal

De standen van het zaalvoetbal van de pupillen staan op deze site. Kijk bij "zaalvoetbal" onder "Actueel".

Van de gespeelde oefenwedstrijden zijn geen uitslagen bij de redactie bekend. (Je mag een mailtje sturen, als je de uitslag van jouw wedstrijd durft te vertellen...)


13 januari 2005

Update

Het programma voor de winterstop is aangepast. De indeling van de D3 en D4 zaalteams is bekend, kijk bij zaalvoetbal. Het schema van de C1 is te downloaden van de site en het A1 heeft op haar eigen site een aantal foto's van de wedstrijd tijdens de oliebollencup tegen het tweede gezet.


9 januari 2005

Goed begin

Zaterdag 8 januari was een goed en sportief begin van 2005. De onderlinge wedstrijden waren leuk, interessant en verrassend. Zo won het vierde met 2-1 van het eerste, won het tweede met 6-2 van de A1 en speelde het derde met 4-4 gelijk tegen het vijfde (als we, zoals de scheids deed, de eerste goal niet meerekenen die gemaakt werd na twintig seconden toen het derde met twaalf man in het veld stond).
Opvallend was ook de inbreng van de B1 spelers die verdeeld over de alle teams meespeelden, en die soms tot ware uitblinkers uitgroeiden.

Aansluitend was de goed bezochte nieuwjaarsreceptie, waar we naast vele oud-leden ook vertegenwoordigers van de buurverenigingen en de gemeente mochten begroeten. Het was erg gezellig, en toen de Oud-Hollandse maaltijdsoepen werden opgediend was het helemaal top. Zeer geslaagd dus. Met dank aan de enthousiaste bar- en keukenploeg!

Zaalcompetitie van start

Vrijdagavond begon de zaalcompetitie in de Rijnkom met wedstrijden voor de D-pupillen. Er werd leuk gevoetbald en het was gezellig druk. Zaterdag was voor de E-pupillen. Ook hier werd er leuk voetbal gespeeld. Soms is het een groot genot om de combinatie van de jonge spelers te bekijken.
Alle informatie, met zoveel mogelijk ook de uitslagen van de wedstrijden, vindt u op deze site onder "zaalvoetbal"in het menu Actueel.

De deelname van alle clubs uit de gemeente Renkum maakt de competities spannender en uitdagender. De eerste reacties zijn positief. Het was extra lastige klus om het rooster in elkaar te zetten. Dit is echter uitstekend verzorgd door Theo Besseling en Willem Post van RVW, onze complimenten hiervoor.


3 januari 2005

De beste wensen

De redactie van de website wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2005!

Nieuwjaarsreceptie a.s. zaterdag

Hopelijk kunnen we elkaar de hand schudden tijdens de nieuwsjaarsreceptie van a.s. zaterdag 8 januari. Deze vangt aan om circa 16:00 uur, aansluitend op de onderlinge wedstrijden om de traditionele "oliebollencup". Uiteraard is iederen welkom om onze voetbalprestaties te komen bekijken.

Nieuw clubblad uit!

Vandaag verschijnt de januari editie van ons clubblad. Het is wederom een lezenswaardig nummer geworden, met enkele terugblikken, een woord van de voorzitter, de agenda, en enkele zo onderhand bekende bijdragen.
Wil je het via deze site lezen? Klik dan ......... hier

Zaalcompetitie pupillen start

Aanstaande vrijdag(!) begint al de zaalcompetitie voor de pupillen. Omdat dit jaar ook de andere voetbalclubs uit de gemeente Renkum meedoen, is het een druk programma geworden. Vandaar dat de D-pupillen al vrijdag starten.
Het boekje dat speciaal voor de zaalcompetitie is gemaakt, wordt deze week rondgedeeld. Het is ook beschikbaar via de website. Kijk bij het menu Actueel onder "Zaalvoetbal".
N.B. de leiders van de D1 en D2 moeten hun zaalteams (respectievelijk D1-zaal, D2-zaal en D3-zaal en D4-zaal.)