Kerstboodschap

Zo vlak voor kerstavond nog een aantal boodschappen van uw webredacteur.

Allereerst de mededeling dat het oefenprogramma voor de komende winterstop zoals dat bekend is tot nu toe, ook de site staat.

Dan nog de herhaling om de kerstdagen te gebruiken om kopij aan te leveren. Het kan tot en met tweede kerstdag. Kruip achter die PC en maak ons deelgenoot van jouw ervaringen in de eerste seizoenshelft!

Rond de jaarwisseling wordt ook het programma boekje voor het zaalvoetbal van de pupillen rondgedeeld. Let op je brievenbus dus. Er wordt dit jaar, naast RVW, CHRC en Redichem, ook deelgenomen door Ostrabeke, DUNO en OVC. Leuk, maar een druk programma. Er zal dan ook zowel op de vrijdagavond als de zaterdag gespeeld worden, in de Rijnkom in Renkum.

Tot slot wensen wij iedereen een fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Graag tot ziens op de 8e januari, bij de oliebollencup en nieuwjaarsreceptie.


19 december 2004

Wedstrijd tweede elftal vervallen

Omdat de wedstrijd van het tweede was vervallen en die van de C1 bij Bennekom C2 werd afgelast, was de D2 het enige team dat in actie kwam. In een rommelige wedstrijd met 3-6 verloren.
Bekijk hier de uitslagen van het afgelopen najaar vanaf oktober.

Gezellige dagen

De Kerstbingo van afgelopen vrijdag was druk bezocht en uitermate gezellig. De deelnemers kijken nu al weer uit naar de Paas-editie.
Vanmiddag was er een gezellige middag voor de vrouwen van de bouwploeg en de dames van de barploeg. Onder leiding van Janine werden zeer creatieve Kersttukjes gemaakt en met een gezellig hapje en drankje de middag afgesloten.

Copy voor het clubblad gevraagd

Binnenkort hopen we op de site nieuwe foto's te plaatsen van de verbouwing en de gezelligheid van de afgelopen dagen. Blijf dus af en toe een kijkje nemen.
Denk aan de deadline van het clubblad. Je kunt de Kerstdagen nog gebruiken om even achter de PC te kruipen en een paar regels te tikken over jouw team. Hoe is het de eerste competitiehelft vergaan, ben je als leider tevreden of juist niet. Of zijn er andere zaken die je het vermelden waard vindt? Laat je horen. Bijvoorbeeld met en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


15 december 2004

Wedstrijd tweede elftal vervallen

Vandaag kregen we bericht van de KNVB dat de wedstrijd van het tweede elftal voor a.s. zaterdag, 18 december, is komen te vervallen.


13 december 2004

Komende zaterdag spelen 2e, C1 en D2

Voor zaterdag 18 december 2004 zijn wedstrijden vastgesteld voor het tweede, de C1 en de pupillen D2. Zie voor details het programma.

C3 met vijfde overwinning op rij winterstop in

Met een 1-3 overwinning behaalde Redichem C3 de vijfde overwinning op rij. Een mooie prestatie!
De trainingen hebben hier vast aan bijgedragen. Zo valt tenminste te lezen op de C3-pagina waar de nieuwe trainers Freek en Nick worden verwelkomd en Casper en Dennis bedankt.
Lees een verslag en meer op de eigen pagina van de C3.


11 december 2004

F2 pupillen kampioen

En de eerste kampioen mogen we begroeten: de F2-pupillen! Een goede prestatie van ons jongste team. Gefeliciteerd jongens, en leiders ook.

De overige uitslagen waren over het algemeen ook positief. Het derde gaf in de slotminuten een gelijkspel uit handen. Het vierde speelde gelijk tegen SVHA, het eerste en derde wonnen overtuigend.
Dat deden de A1, C1 en D1 ook. Helaas vervielen de wedstrijden van de B1, C2 en het vijfde. Bekijk alle uitslagen ..... hier.
Voor volgende week zijn nog geen wedstrijden vastgesteld.


5 december 2004

Uitslagen 4 december 2004

Een uitstekende dag voor Redichem, in sommige gevallen leek het wel of de tegenstander voor Sinterklaas speelde. Bijna alle jeugdteams wonnen, net als het vierde. Het eerste een tweede speelde gelijk, en alleen het vijfde elftal verloor.

Enkele wedstrijden waren zeer spannend. Natuurlijk het eerste dat het opnam tegen koploper Gazellen Nieuwland en pas in de laatste minuut de overwinning uit handen moest geven.

Bij de jeugd was de wedstrijd van de D2 tegen Advendo'57 super spannend. Er leek niets aan de hand met een 3-0 voorsprong door goals van Ruben en Mark, maar na rust kwam Advendo terug tot 3-2 en waren er over en weer kansen. Prima keeperswerk van Simon en goed werk van de verdedigers zorgden ervoor dat de punten in huis bleven. Goed gedaan jongens!

Ook bijzonder was de wedstrijd van de B1. De laatste wedstrijd was al weer drie weken geleden en toen werd verloren van de hekkesluiter. Nu kwam SVHA op bezoek, en die ploeg doet het goed in de competitie. De ruststand van 0-2 deed het ergste vrezen, maar op basis van een geweldige vechtlust en strijd - de duels werden nu gewonnen - vocht de B1 zich terug tot een knappe 4-2 overwinning. Gefeliciteerd jongens, grote klasse.

Bekijk alle uitslagen ..... hier. En het programma voor 11 december staat ook op de site, kijk in het menu "Actueel" en kies het item "Programma".


1 december 2004

Clubblad december uit

Vandaag verschijnt de december editie van ons clubblad. Het is wederom een lezenswaardig nummer geworden, met wedstrijdverslagen, de rubriek "op de korrel" is terug en bijdragen van jeugdleden en enkele eigenzinnige heren.
Wil je het via deze site lezen? Klik dan ......... hier

Onderlinge wedstrijd F-pupillen

Aanstaande zaterdag, 4 december, spelen de F-pupillen een onderlinge wedstrijd. Aanvang 10:15.
Bekijk hier het gehele programma van komende zaterdag.


28 november 2004

Redichem F1 verslaat RVW F3 met 6-1

De F1-pupillen van Redichem wonnen afgelopen zaterdag met 6-1 van de F3 pupillen van RVW. Als je in de F1 zit: gefeliciteerd!

Redichem C1 bekert door

Onverwacht bleek de C1 toch verder te zijn in de beker. Afgelopen zaterdag moesten ze hierdoor tegen De Paasberg C1 spelen. Er werd met 5-0 gewonnen, dus bekert de C1 verder. Op naar een volgende interessante tegenstander. Veel succes jongens!

Veel doelpunten bij de E-pupillen

Maar liefst 32 doelpunten vielen er in de drie wedstrijden die de E-pupillen van Redichem afgelopen weekend speelde.
De E1 werkte keihard en sleepte er tegen de kampioenen van OVC een 5-5 gelijk spel uit. De E2 ondervond dat Blauw-Geel toch een maatje te groot was, er werd uit met 7-2 verloren. De E3 maakte het helemaal bont. In hun wedstrijd vielen maar liefst dertien doelpunten. Helaas was de verdeling in het voordeel van DUNO, 8-5.

Bekijk hier alle uitslagen.

Deze week komt ook het nieuwe clubblad uit. Het programma van komende zaterdag is ook bekend, behalve dat voor de F-pupillen. Hopelijk volgt dat in de loop van de week.


26 november 2004

Wedstrijd F2 vervallen

De wedstrijd van Redichem F2 tegen EFC'58 F4 van morgen is komen te vervallen. Een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt.


24 november 2004

Programma 27 november bekend

De KNVB district Oost heeft een inhaalprogramma vastgesteld voor zaterdag 27 november. Er zijn wedstrijden voor alle pupillen-teams en de junioren C1.

Kopij datum later

De sluitdatum voor kopij voor het clubblad van december is met twee dagen verlengd. Lever je kopij in uiterlijk zaterdag 27 november 24:00 uur.


19 november 2004

Zaterdag 20 november: afgelast

De KNVB district Oost heeft het wedstrijdprogramma (categorie A en B) voor zaterdag 20 november afgelast.


18 november 2004

Wijziging aanvangstijden C3 en 4e

De thuiswedstrijd van de C3 a.s. zaterdag 20 november begint om 12:00 uur, i.p.v. 15:00 uur. De thuiswedstrijd van het vierde om 14:30 uur.


16 november 2004

Website Redichem A1 en foto D1 geplaatst

Redichem A1 heeft een eigen website, waar je alles kunt lezen over spelers, wedstrijdverslagen en nog veel meer. Klik op de link om naar de Redichem A1 site te gaan.

Ook zijn weer enkele pagina's van andere teams bijgewerkt. Bijvoorbeeld een foto van de D1.


14 november 2004

Uitslagen 13 november 2004

Een wisselvallig weekend voor Redichem. Redichem 3 en 4 verloren, het tweede lag stil en het eerste en vijfde wonnen. Het eerste won van hekkesluiter Dodewaard en haalde flink uit met 6-1. Het vijfde, niet echt met een sterk seizoen bezig, won verrassend en duidelijk (5-2) van koploper SDOO.

Bij de jeugd won de A1 en C3, speelde C1 en C2 wedstrijden die eindigden zoals ze begonnen en leed de B1 een jammerlijke nederlaag tegen de laagstgenoteerde ploeg, ESCA. De F teams wonnen allebei (en hoe!).

Het meest opmerkelijke doelpunt werd gescoord bij de C3. Verdediger Volkan kwam helemaal van achteren, kreeg de bal toegespeeld, brak door de verdediging van EMM en legde tenslotte de bal beheerst achter de keeper van de tegenpartij.

Bekijk alle uitslagen ..... hier.


10 november 2004

Wedstrijd 2e vervallen, en meer

De wedstrijd van het tweede elftal, tegen ONA'53 zaterdag 13 november, is komen te vervallen. Hou dus rekening met een inhaalwedstrijd.
De training van de C3 a.s. donderdag 18:00 uur, gaat gewoon door. We zoeken nog wel een vaste trainer voor dit team.

Er staan nieuwe foto's op de site, van de volgende teams: E2, E3, D2, C1 en het tweede. Verder ook foto's van de verbouwing, maar nu hoe de eerste drie kleedkamers en de materiaalruimte er uitzien nu deze af zijn.
Met dank aan Casper Bosveld voor de foto's.


7 november 2004

Uitslagen 6 november 2004

En wederom een goede voetbaldag voor Redichem. Bij de senioren verloor alleen het derde. Het eerste wist een belangrijke uitoverwinning te halen, de derde winst op rij.
Bij de junioren behaalde B1 een zwaarbevochten gelijkspel, de A1 een goede overwinning op VVO, en wonnen ook de C2 en C3 heel knap. De C1 kwam niet in actie.
De pupillen hadden het zwaarder, maar alleen de E2 en E3 verloren, de E1 speelde knap gelijk, net als de D1. De D2 en de F2 wonnen, terwijl de F2 het weel heel spannend maakte: 5-5! Bekijk alle uitslagen ..... hier.

 


4 november 2004

Nieuwtjes

De wedstrijd van de C1 a.s. zaterdag 6 november tegen Bennekom C2 is komen te vervallen. Hou er rekening mee dat je dus op de inhaaldag moet voetballen!
Op de website is de pagina van de C3 aangepast, en ook de historie van de club aangevuld. Michel Bosveld is hard op weg clubhistoricus te worden. Hij heeft nu de meest recente jaren aangevuld (historie 2000 - heden) en werkt aan de jaren '70 en '80. Michel, succes gewenst en we kijken er naar uit!


30 oktober 2004

Uitslagen 30 oktober 2004

Het was een bijzondere dag. Alle senioren teams wonnen, en van de junioren verloor alleen de C2. Bij de pupillen waren alleen de D1 en de F2 succesvol, maar dat was wel meteen raak. De D1 won met 8-0 bij Uchta D1 en de F2 versloeg Advendo F4 met maar liefst 21-1!
Opvallend was de 7-4 winst van de C3, en de tweede competitie-overwinningen van de B1 en het vijfde. Deze lijn moeten we volhouden! Bekijk alle uitslagen ..... hier.


29 oktober 2004

Nieuw clubblad uit

Vandaag verschijnt het nieuwste clubblad, de editie voor november. Het is een welgevuld nummer geworden, dankzij de vele bijdragen. Wil je het via deze site lezen? Klik dan ......... hier


24 oktober 2004

Uitslagen 23 oktober 2004

Het was een inhaalprogramma, dus slechts enkele wedstrijden. De bekerwedstrijd van het tweede werd afgelast, net als de oefenwedstrijd voor de B1.
Het eerste was heel succesvol. Een 0-1 achterstand werd na rust omgebogen in een 2-1 overwinning. Het vijfde verpeelde een 2-1 voorsprong en verloor zelfs met 2-4. De C1 haalde een zwaar bevochten overwinning, 2-3 winst bij DTS. De A1 won met 4-2 en blijft de ranglijst aanvoeren.
De pupillen speelden onderling een 4 tegen 4 toernooi. Bekijk alle uitslagen ..... hier.


Sluitingsdatum kopij

Maandag 25 oktober is de laatste dag dat je kopij kunt aanleveren voor de novembereditie van het clubblad.


17 oktober 2004

Uitslagen 16 oktober

Zowel het eerste als het derde wist een 2-0 achterstand in te halen. Het eerste speelde in de derby tegen Wodanseck gelijk (2-2), het derde wist tegen koloper DFS zelfs de overwinning te behalen (3-2). Het tweede en vierde wonnen ook, alleen het vijfde blijft kwakkelen.
Bij de jeugd was de wedstrijde van de D1 tegen DUNO heel spannend. En 1-2 achterstand werd door hard werken omgezet in een 3-2 overwinning.
Bekijk alle uitslagen ..... hier.


15 oktober 2004

Nieuwe website online

Vandaag is de nieuwe Redichem website online gegaan. We hopen dat je het kan waarderen en er met plezier gebruik van zult maken. We doen ons best om de site actueel te houden.


11 oktober 2004

Woensdagmiddagtraining E2 en E3 hervat

Aanstaande woensdag, 13 oktober, trainen de E2 en E3 pupillen om 14:30 tot 15:30 uur, onder leiding van hun nieuwe trainer, Christiaan Soerink.
De D2 kan vanaf woensdag 3 november op de woensdagmiddag trainen, van 16:00 tot 17:30 uur, ook onder leiding van Christiaan.


10 oktober 2004

Nieuwe kleedkamers in gebruik

Een heuglijke dag was het afgelopen zaterdag. De eerste drie nieuwe kleedkamers zijn in gebruik genomen. En wat zijn ze prachtig geworden! Van alle kanten was te horen hoe mooi en goed ze zijn geworden. Om trots op te zijn. Een groot compliment aan de bouwploeg en de vele uren die zij hierin gestoken hebben.

Nederland - Finland op groot scherm

Woensdag 13 oktober wordt de WK-kwalificatie wedstrijd van Oranje tegen Finland op groot scherm in de Redichem kantine getoond.
Nickleodeon kunnen we helaas niet ontvangen, maar alle thuiswedstrijden van Nederland kunnen gezellig in de kantine bekeken worden.

Uitslagen 9 oktober

Een succesvolle dag voor Redichem. De eerste winst van het eerste (de eerste competitie overwinning sinds 18 oktober 2003) en de eerste winst, in een bijzonder spannende wedstrijd, voor de D2. Ook het vijfde haalde voor het eerste de volle buit binnnen. En hoe.
Bekijk alle uitslagen ..... hier.


3 oktober 2004

Uitslagen 2 oktober

Bij de junioren verloor geen enkel team, bij de senioren wist alleen het derde te winnen. Het eerste elftal haalde een kostbaar punt, waar er meer in had gezeten. Bij de pupillen werd flink gescoord, zowel voor- als tegen.
Alle uitslagen van zaterdag 2 oktober 2004 lees je hier.

Clubblad nummer 2 is uit

De inhoud van het tweede clubblad staat on-line. Klik hier om het te lezen. Heb je kopij? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je het clubblad ook per mail ontvangen. Stuur een mailtje naar de redactie. Of heb je het clubblad juist niet ontvangen? Stuur dan ook een berichtje, dan brengen we onze bestanden steeds beter op orde.


1 oktober 2004

Aanvangstijd C2 12:00 uur

De thuiswedstrijd van de C2 a.s. zaterdag begint om 12:00 uur (en niet om 15:00 zoals eerder op deze site heeft gestaand en zoals het in het nieuwe clubblad staat).


26 september 2004

Uitslagen 25 september

Redichem speelde 0-0 bij Hatert. Redichem 2 verloor met 1-3, terwijl het derde en vierde allebei met 3-2 wonnen. Redichem 5 haalde het eerste punt: 3-3 bij Uchta.
Bij de junioren won de A1 met 3-0 van VVO. De B1 verloor met 1-10 van WAVV, terwijl de C1 verloor. De C3 speelde met 3-3 gelijk tegen Elistha.
De D1 pupillen wonnen met 4-0 van Echteld. De E1 won met 2-1 en de F1 met 5-0. De wedstrijd van de F2 ging niet door.


21 september 2004

GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD C3

Redichem C3 speelt zijn thuiswedstrijd tegen Elistha op zaterdag 25 september om 10:00 's ochtends. (En dus niet om 15:00 's middags zoals in het startboekje heeft gestaan).
Ook is de A1 niet vrij, maar speelt tegen VVO A2, thuis, aanvang 15:00 uur.

UITSLAGEN 18 SEPTEMBER 2004

Redichem 1 verloor de eerste thuiswedstrijd van deze competitie van DUNO met 1-2. DUNO gaat door dit resultaat aan kop in de 4e klasse.
Redichem 2 speelde niet omdat de tegenstander niet voldoende spelers op de been kon brengen.
Het derde stond de hele wedstrijd onder druk, maar kreeg geen enkel tegendoelpunt. Uiteindelijk wonnen ze met 2-0 van OVC en maakte daarmee de 8-1 nederlaag van vorige week enigzins goed.
Het vierde heeft een sterkt seizoensstart. Met 1-6 werd bij ESA gewonnen. Met zeven punten uit drie wedstrijden is al weer een positie bovein de ranglijst ingenomen.
Dat valt van het vijfde niet te zeggen. Traditioneel kent dit team een moeilijke seizoensstart. Een goede wedstrijd tegen WAVV kwam dit team weliswaar op een 1-0 voorsprong, maar werd niettemin uiteindelijk met 3-2 verloren. Het is te hopen dat de coach snel van vakantie terugkeert.

Bij de junioren won de A1 ook de tweede wedstrijd. Dit maal werd Eldinia A3 met 1-6 verslagen. Aanstaande zaterdag spelen zij tegen VVO A2 en dat is een team dat eveneens ongeslagen is. Een topper dus.
De B1 speelde de zaterdagse wedstrijd in verband met een jubileum bij AZ 2000 al op donderdagavond. Helaas werd het harde werken van onze jongens niet beloond. De uitslag van 4-2 gaf de verhoudingen verkeerd weer. Een strafschop en een overduidelijk buitenspeldoelpunt bracht AZ de overwinning. Redichem had beslist meer verdiend. Er zijn nog geen punten gepakt en de komende tegenstanders zijn beduidend sterker. Aan de bak dus!
De C1 won met groot gemak, het werd maar liefst 0-9, bij VDZ. Maar de twee ruime overwinningen zijn wel gemaakt tegen de ploegen die nu onderaan staan. Er komen zwaardere tegenstanders.
Met 2-3 verloor de C2 van Edesche Boys C1. Het is aanpoten voor deze eerste-jaars C-spelers. Zo gemakkelijk als vorige week (2-7 winst bij AZ) is het dus niet vaak. Maar wel een spannende wedstrijd.
De C3 ging na de goede start van vorige week, 3-2 winst op Eldinia, met 5-1 onderuit tegen Ostrabeke.

De pupillen speelden het traditionele Zwaluwentoernooi. Hierbij werd geld opgehaald voor de jeugd gehandicaptensport in Nederland. Een goed doel, en het is goed eens per jaar stil te staan bij het feit dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is dat je met je vriendjes kan sporten.
De wedstrijden, elke team speelde er twee of drie, hadden wisselende resultaten.


12 september 2004

REDICHEM 1 SPEELT GELIJK TEGEN OSTRABEKE

Redichem 1 speelde in de uitwedstrijd tegen Ostrabeke met 1-1 gelijk. Er had veel meer ingezeten, maar zo gaat dat in een wedstrijd. Voor hetzelfde geld had je met lege handen gestaan. Waar dit ons vlaggeschip brengt in de competitie is nog niet te zeggen. Het was van beide ploegen de eerste wedstrijd en de eerste uitslagen geven aan dat de clubs redelijk aan elkaar gewaagd zijn.

Redichem twee won met 5-1, het derde verloor met 7-1, het vierde elftal speelde 3-3 gelijk terwijl het vijfde met 6-4 onderuit ging in en tegen Doodewaard.

Bij de junioren won de A1 met 5-1, terwijl de B1 met 1-7 verloor.
Het C1 speelt dit jaar 2e klasse en te vrezen valt dat dit weer veel te laag is. Onze jongens wonnen met 15-0. Helaas moet je naar de 1e klasse promoveren om er te spelen. Jongens, doe je best en promoveer maar, dan komt de C1 volgend jaar wel in de 1e klasse te spelen.

Bij de pupillen kreeg de E2 in een spannende westrijd tegen ONA net voor tijd een doelpunt tegen en verloor daardoor met 1-2. Maar wat was dat een leuke wedstrijd!
De D1 verloor met 2-5 van OVC.


21 september 2004

GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD C3

Redichem C3 speelt zijn thuiswedstrijd tegen Elistha op zaterdag 25 september om 10:00 's ochtends. (En dus niet om 15:00 's middags zoals in het startboekje heeft gestaan).
Ook is de A1 niet vrij, maar speelt tegen VVO A2, thuis, aanvang 15:00 uur.

UITSLAGEN 18 SEPTEMBER 2004

Redichem 1 verloor de eerste thuiswedstrijd van deze competitie van DUNO met 1-2. DUNO gaat door dit resultaat aan kop in de 4e klasse.
Redichem 2 speelde niet omdat de tegenstander niet voldoende spelers op de been kon brengen.
Het derde stond de hele wedstrijd onder druk, maar kreeg geen enkel tegendoelpunt. Uiteindelijk wonnen ze met 2-0 van OVC en maakte daarmee de 8-1 nederlaag van vorige week enigzins goed.
Het vierde heeft een sterkt seizoensstart. Met 1-6 werd bij ESA gewonnen. Met zeven punten uit drie wedstrijden is al weer een positie bovein de ranglijst ingenomen.
Dat valt van het vijfde niet te zeggen. Traditioneel kent dit team een moeilijke seizoensstart. Een goede wedstrijd tegen WAVV kwam dit team weliswaar op een 1-0 voorsprong, maar werd niettemin uiteindelijk met 3-2 verloren. Het is te hopen dat de coach snel van vakantie terugkeert.

Bij de junioren won de A1 ook de tweede wedstrijd. Dit maal werd Eldinia A3 met 1-6 verslagen. Aanstaande zaterdag spelen zij tegen VVO A2 en dat is een team dat eveneens ongeslagen is. Een topper dus.
De B1 speelde de zaterdagse wedstrijd in verband met een jubileum bij AZ 2000 al op donderdagavond. Helaas werd het harde werken van onze jongens niet beloond. De uitslag van 4-2 gaf de verhoudingen verkeerd weer. Een strafschop en een overduidelijk buitenspeldoelpunt bracht AZ de overwinning. Redichem had beslist meer verdiend. Er zijn nog geen punten gepakt en de komende tegenstanders zijn beduidend sterker. Aan de bak dus!
De C1 won met groot gemak, het werd maar liefst 0-9, bij VDZ. Maar de twee ruime overwinningen zijn wel gemaakt tegen de ploegen die nu onderaan staan. Er komen zwaardere tegenstanders.
Met 2-3 verloor de C2 van Edesche Boys C1. Het is aanpoten voor deze eerste-jaars C-spelers. Zo gemakkelijk als vorige week (2-7 winst bij AZ) is het dus niet vaak. Maar wel een spannende wedstrijd.
De C3 ging na de goede start van vorige week, 3-2 winst op Eldinia, met 5-1 onderuit tegen Ostrabeke.

De pupillen speelden het traditionele Zwaluwentoernooi. Hierbij werd geld opgehaald voor de jeugd gehandicaptensport in Nederland. Een goed doel, en het is goed eens per jaar stil te staan bij het feit dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is dat je met je vriendjes kan sporten.
De wedstrijden, elke team speelde er twee of drie, hadden wisselende resultaten.


12 september 2004

REDICHEM 1 SPEELT GELIJK TEGEN OSTRABEKE

Redichem 1 speelde in de uitwedstrijd tegen Ostrabeke met 1-1 gelijk. Er had veel meer ingezeten, maar zo gaat dat in een wedstrijd. Voor hetzelfde geld had je met lege handen gestaan. Waar dit ons vlaggeschip brengt in de competitie is nog niet te zeggen. Het was van beide ploegen de eerste wedstrijd en de eerste uitslagen geven aan dat de clubs redelijk aan elkaar gewaagd zijn.

Redichem twee won met 5-1, het derde verloor met 7-1, het vierde elftal speelde 3-3 gelijk terwijl het vijfde met 6-4 onderuit ging in en tegen Doodewaard.

Bij de junioren won de A1 met 5-1, terwijl de B1 met 1-7 verloor.
Het C1 speelt dit jaar 2e klasse en te vrezen valt dat dit weer veel te laag is. Onze jongens wonnen met 15-0. Helaas moet je naar de 1e klasse promoveren om er te spelen. Jongens, doe je best en promoveer maar, dan komt de C1 volgend jaar wel in de 1e klasse te spelen.

Bij de pupillen kreeg de E2 in een spannende westrijd tegen ONA net voor tijd een doelpunt tegen en verloor daardoor met 1-2. Maar wat was dat een leuke wedstrijd!
De D1 verloor met 2-5 van OVC.

Overige uitslagen niet bij de redactie bekend. Mail je uitslag door, dan plaatsen we het op de site!


2 september 2004

IN MEMORIAM STEVEN ELINGS

Gisteren bereikte ons het bericht dat maandag 30 augustus 2004, op 63-jarige leeftijd, Steven Elings is overleden.

Steven Elings, lid van Redichem sinds 1 mei 1966, oud-voorzitter en lid van verdienste van onze vereniging, was tot begin tachtiger jaren actief als voetballer in het destijds roemruchte zesde elftal, waarvan hij, met anderen, ook de shirtsponsor was.

Wij wensen zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

WEDSTRIJDWIJZIGINGEN (gewijzigd)

In verband met de Airborne wandeltocht op zaterdag 4 september is een groot aantal wedstrijden verplaatst. Wij kunnen vast de volgende wijzigingen doorgeven:

  • OVC'85 A2 - Redichem A1, 9 september, 18:30 uur
  • SVHA B1 - Redichem B1, 6 september, 19:00 uur
  • Redichem C1 - OVC '85 C1, 2 september, 18:30 uur
  • Redichem C2 - Arnhemse Boys C2, 9 september, 18:45 uur
  • ONA '53 C3 - Redichem C3, 7 september, 18:30 uur
  • Redichem D2 - ONA '53 D4, 7 september, 19:00 uur
  • Redichem E1 - OVC '85 E1, 8 september, 19:00 uur
  • Blauw Geel'55 E3 - Redichem E2, 6 september, 18:30 uur
  • DUNO E1 - Redichem E3, 8 september, 18:30 uur
  • Redichem F1 - RVW F3, 8 september, 18:30 uur

1 september 2004

NEDERLAND - TSJECHIE OP GROOT SCHERM

Woensdag 8 september wordt de eerste WK-kwalificatie wedstrijd van Oranje op groot scherm in de Redichem kantine getoond.
In navolging van de succesvolle en gezellige avonden tijdens het afgelopen EK, kunnen het komende seizoen alle kwalificatie-wedstrijden in de kantine bekeken worden.

NIEUW CLUBBLAD

De inhoud van het eerste clubblad van dit seizoen - de dertigste jaargang - staat on-line. Klik hier om het te lezen.


29 augustus 2004

OEFENPROGRAMMA EN BEKERWEDSTRIJDEN

De bekerwedstrijden zijn voor Redichem niet succesvol verlopen. Redichem 1 verloor met 1-2, de A junioren in een spectaculaire wedstrijd met 4-7, en de B1 junioren waren kansloos tegen Doodewaard. Met 0-9 moesten zij erkennen dat ze op fysiek en voetbaltactisch gebied nog veel tekort komen. Dat wordt trainen!
Als enige was het vijfde elftal succesvol. De traditionele voorbereiding op het seizoen bestaat voor het 5e uit een wedstrijd tegen Otterlo. Ditmaal thuis werd op een behoorlijk gehavend veld 4 met 9-3 gewonnen. Meestal gaat het gelijk op. Zouden ze weer voor de titel gaan? Wij houden u op de hoogte.

SPONSORS OP DE SITE

Zoals u wellicht is opgevallen is de hoofdsponsor van Redichem "Rijnstreek ERA Makelaars". Hun logo staat nu ook op de openingspagina en rechtsboven aan deze site.
Mocht u opmerkingen over de site hebben, de redactie stelt een e-mail met op- en aanmerkingen altijd op prijs!

CLUBBLAD

Het eerste clubblad van deze competitie komt komende week uit. Let op uw brievenbus. Hierbij alvast de sluitingsdatum van de copy voor het volgende nummer: 25 september!


26 augustus 2004

IN MEMORIAM AREND ROELOFSEN

Met ontsteltenis hebben wij vernomen dat Arend zaterdagavond 21 augustus is overleden.

Zaterdagmiddag was Arend scheidsrechter bij de wedstrijd van B1 tegen GVA en werd tijdens de wedstrijd onwel en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd waar verdere hulp niet mocht baten.

Wij allen kennen Arend als een man die veel van onze sport hield en daar ook een zeer uitgesproken mening over had, eerst als beheerder van het sportpark en na zijn pensionering als trouwe bezoeker en toeschouwer bij de wedstrijden van zijn kleinkinderen. Arend was jaren een goed scheidsrechter voor de KNVB, en ook wij hebben heel regelmatig een beroep op hem gedaan als scheidsrechter voor onze wedstrijden. Het zal vreemd zijn Arend te moeten missen langs de lijn, tijdens bingo avonden en als scheidsrechter binnen de lijnen.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe voor het verwerken van dit verlies.

Namens Bestuur en Leden van Redichem
C. van Heijst

GEEN ACTIVITEITEN

In verband met het overlijden van Arend Roelofsen zijn er deze week tot en met donderdag 26 augustus geen wedstrijden en is ook de kantine gesloten. Er kan wel getraind worden.


2 augustus 2004

WEBSITE WEER ONLINE

Het is augustus en daar zijn we weer. Vandaag zijn de eerste trainingen al begonnen. En alhoewel het wat behelpen is met de accomodatie die nog volop verbouwd wordt, zijn de vooruitzichten prima.
Nieuwe kleedkamers, een nieuwe hoofdtrainer, nog meer nieuwe trainers, nieuwe en vertrouwde gezichten en het begint alweer te kriebelen als we het groene gras zien en ruiken.
Dit is pas een eerste bericht van de webredactie, we zijn nog even op vakantie, maar eind augustus hopen we weer volop aanwezig te zijn en elke week iets nieuws te bieden. Alle bijdragen zijn uiteraard welkom.

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VOORLOPIGE INDELING SENIOREN

Voor de senioren teams is de indeling en het programma al door de KNVB bekend gemaakt. Wij hebben het voor u in een handig overzicht gezet, waar u alleen AcrobatReader voor nodig heeft. (U kunt het ook "downloaden" door op de link te klikken met de rechtermuisknop ingedrukt (of de optie-toets als u met een Mac werkt), te kiezen voor het menu-item "opslaan als", en een locatie op uw hardddisk te kiezen waar u het overzicht wilt opslaan.) NB. Het is een voorlopige indeling.
De indelingen van de jeugd zijn nog niet in dit formaat beschikbaar. Het introductieboekje zal dit wel bevatten en het wordt waarschijnlijk voor 20 augustus uitgedeeld.

BETERSCHAP

Nadat eerder dit jaar Joop Scherrenburg getroffen werd door hartproblemen, is tijdens zijn vakantie ook Jaap Bakker in het ziekenhuis opgenomen na een hartaanval. Wij schrokken hier erg van en wensen beide sterkte en een spoedig herstel.

VERBOUWING VORDERT

De meest recente foto's van de verbouwing dateren van 28 juli jl. Er wordt keihard gewerkt. Goed werk mannen!

ROUTEPLANNER

Wilt u een uitwedstrijd bezoeken en heeft u moeite het betreffende sportpark te vinden? Op internet is nu een site met routeplanner die u van dienst kan zijn. Alleen de naam van de vereniging is veelal voldoende om een preciese routebeschrijving te krijgen die eenvoudig te printen is. Dat scheelt weer een hoop gezoek.

AUTOMATISCHE SCHORSING NA DIRECTE RODE KAART

Bij een directe rode kaart voor een speler is deze met ingang van het nieuwe seizoen 2004/2005, automatisch geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd van zijn team. Dus zonder dat hier een uitspraak van de tuchtcommissie voor nodig is. De KNVB deed een schrijven uitgaan naar alle verenigingen met deze medeling.

GEEN IJZEREN NOPPEN OP KUNSTGRAS

Mochten er teams moeten spelen bij Sparta Nijkerk op hun nieuwe, rubberingestrooide, kunstgrasveld, dan laat deze vereniging weten dat schoenen met stalen of ijzeren noppen absoluut niet zijn toegestaan.

VIJFDE SCHERMT

Het bijna jaarlijkse uitje van het vijfde elftal werd sportief begonnen met een heuse scherm-clinic onder de bezielende leiding van Gert Beekhuizen. U kunt gerust zijn, zij blijven deelnemen aan de voetbalcompetitie.