... welkom magazine!

Jarenlang bent u gewend om een paar keer per jaar het clubblad van Redichem te ontvangen. Het clubblad bestaande uit verslagen, columns, fotoreportages was vaak bij de uitgifte van het clubblad achterhaald en niet actueel vanwege de communicatie via de website en social media.

Begin dit jaar is er het besluit genomen door het bestuur om te stoppen met het clubblad in de huidige vorm. Eind oktober zal het eerste Redichem magazine verschijnen. Dit glossy magazine heeft als doel om een mooi inkijkje te geven in de vereniging en de mensen die zich hiervoor vaak belangeloos voor inzetten. Alle teams worden gepresenteerd, de hoofdsponsors komen aan het woord en nog veel meer.

Prijsvraag

Op dit moment heeft het magazine nog geen pakkende titel. Suggesties ontvangen we graag. Degene die de winnende titel verzint ontvangt een goedgevulde Redichem goodybag. Inzendingen kunnen tot 1 oktober gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt, de redactie (Gert-Jan Bulten, Diana Meussen, Nick Dumas, Jolanda ter Linde en Natalie Oudenhoven)