BBQVoetbal

Dit mooie Redichem seizoen gaan we passend afsluiten met een echte familiedag. Overdag is het onderling toernooi. ‘s Morgens zullen de O7 t/m O13 pupillen hun wedstrijden spelen en ‘s middags is het de beurt aan de O15, O17, O19 en senioren. Na afloop willen we afsluiten met een BBQ voor iedereen die wat met Redichem te maken heeft.

Voetballen

Voor pupillen en junioren geldt dat er op gerekend wordt dat je meedoet, ben je verhinderd meldt je dan af bij je leider. Zodra het programma bekend is krijg je hierover een bericht ook via je leider.

Ook bij de senioren wordt eigenlijk gewoon verwacht dat je meedoet. Zonder afzegging wordt je ingedeeld bij bijvoorbeeld “Kleintje pils” of “Heideroosje”. Ook geïnteresseerden die normaal niet voetballen kunnen meedoen, stuur dan voor 3 juni een mailtje naar Tom van Roekel(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het wedstrijdprogramma, teamindeling en de aanvangstijden zullen op de site komen te staan.

BBQ en Patat

Patat 17.30 uur
BBQ 18.00 uur

Je moet je hier wel voor opgeven bij Rik Kerkhof(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dit kan tot en met 2 juni. De kosten zijn € 10,00 pp. De aanmelding is pas definitief als het geld is overgemaakt.

Rekeningnummer: NL04 RABO 0317919229
T.n.v. : R. Kerkhof

Aan de BBQ mag iedereen die ouder is dan 14 jaar en wat met Redichem heeft deelnemen. Neem ook gerust uw kinderen mee, zijn ze 14 jaar of jonger dan kunnen zij gratis patat met een snack krijgen. Willen ze liever meedoen met de BBQ dan kan dat ook maar dan zijn de kosten ook voor hun € 10,00.

Wilt u bij de aanmelding vermelden als u kinderen meeneemt die patat met en snack willen!

Kom dus ook en neem kinderen, familie, vrienden gezellig mee. We rekenen op mooi weer, een grote deelname, gewoon een mooie afsluiting op een goed jaar.