Winners Jubileum Seizoenopening 2018 2

Het einde van het voetbal seizoen nadert en velen zijn stiekem al bezig met komend seizoen.

Wij merken dat enkele ouders van spelers en spelers zelf zich zorgen maken over mogelijke veranderingen die volgend seizoen gaan komen. Daarom sturen wij dit bericht met input van de technische commissie. Ieder jaar is het weer een heel gepuzzel om de teamindeling compleet te maken. Veel vrijwilligers spenderen tijd om de juiste personen in de juiste teams te krijgen.

Voor de technische commissie is het van belang om definitief te weten wie er wel en wie er niet door gaan volgend seizoen. Wij kunnen geen teamindeling maken op basis van speculaties. Daarnaast hebben wij als technische commissie ook een visie op de teams, zodat wij het niveau binnen de club naar een hoger level kunnen brengen en de spelers zoveel mogelijk te laten spelen op het niveau dat bij hen past. Als dat plaatje compleet is, kunnen we op zoek naar nieuwe trainers en coaches. In overleg met de huidige en toekomstige trainer/coach zal de teamindeling worden bepaald. De laatste stap is het bepalen van de competitie waar de teams in worden ingeschreven. Dit gebeurt in overleg met de trainer/coach.

De technische commissie begrijpt dat iedereen het liefst zo snel mogelijk weet waar hij/zij aan toe is. Dat willen we zelf ook. Helaas zijn er op dit moment van het jaar nog te veel onzekerheden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de teamindeling zo spoedig mogelijk te bepalen. Samenvattend vragen wij iedereen om zijn/haar begrip en geduld. Uiteraard staan wij open om naar individuele situaties te kijken, maar dat is nu nog veel te vroeg in het proces.

Wilt u zelf zo snel mogelijk duidelijkheid? Dan kunt u helpen door aan te geven of u of uw kind ook komend seizoen bij Redichem blijft voetballen. Mocht iemand er voor kiezen zich uit te schrijven bij Redichem, laat dat dan weten aan de ledenadministratie. Ondanks dat de uiterste uitschrijfdatum 31 Mei is, zou het fijn zijn als we het nu al weten als er mensen volgend seizoen niet meer spelen.

We gaan met zijn alle weer ons best doen om er volgend jaar een mooi seizoen van te maken, maar laten we eerst dit seizoen goed afronden!

TC Redichem