Winners Jubileum Seizoenopening 2018 2

jan streefkerk 300x200

Beste Redichem leden,

Afgelopen zaterdag hebben we met de Familiedag en de BBQ een hele gezellige afsluiting gehad van een mooi Redichem-voetbalseizoen. Naast de vele wedstrijden, de ontelbare trainingen en vele andere activiteiten is er door veel vrijwilligers weer heel hard gewerkt om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. En met succes, waarvoor mijn hartelijke dank!

Zelf ben ik - met veel plezier - aan mijn zevende jaar als voorzitter bezig. Enige tijd geleden ben ik voor mezelf tot de conclusie gekomen dat ik aankomende ledenvergadering mijn taak als voorzitter ga neerleggen.

Ik heb nog een tijdje gewacht om mijn beslissing naar buiten te brengen: ik wil er namelijk zeker zijn geweest dat ik de juiste beslissing neem.

Na zeven jaar voorzitter te zijn geweest is het tijd dat Redichem een nieuwe voorman krijgt. Iemand die weer met veel ambitie en frisse kijk op de vereniging Redichem de komende jaren verder vooruit helpt. Er is veel gebeurd en bereikt de afgelopen jaren; een enorme groei in het ledenaantal en het aantal elftallen, het opzetten van meiden- en damesvoetbal, verbouwingen, aankoop en aanbouw van extra kleedkamers en natuurlijk de inzet op het aanleggen van een kunstgrasveld op ons gezamenlijke sportpark. Zaken waar heel veel mensen aan hebben bijgedragen en waar je als trotse voorzitter "de leiding over mag hebben". Maar er is ook nog veel te doen de komende jaren en dat vraagt om een onbevangen, open en frisse aanpak van een nieuwe voorzitter.

Ik ga de komende periode met hetzelfde enthousiasme en dezelfde inzet me nog inspannen als voorzitter. En daarna? Daarna zal ik me met veel plezier op diverse vlakken blijven inzetten als vrijwilliger voor onze mooie vereniging.

Met veel plezier en trots heb ik mijn rol als voorzitter geprobeerd invulling te geven. Mijn dank gaat dan ook uit naar mijn mede bestuursleden, de talloze vrijwilligers en leden van Redichem waar ik mee heb mogen samenwerken.

Vriendelijke groeten,
Jan Streefkerk