Vanaf het nieuwe seizoen zijn er geen fysieke spelerspassen meer, maar wordt er gewerkt met de digitale spelerspas die is opgenomen in de wedstrijdzaken app van de KNVB. Deze app is voor alle leden te downloaden, voor iOS en Android (en niet voor Windows). Je kunt je registreren met het e-mailadres dat (als eerste) bij je ledengegevens in de Redichem-administratie is opgenomen.Lukt het inloggen niet en twijfel je of je e-mailadres juist bij Redichem geregistreerd is? Stuur dan even een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Via de app kun je een aantal gegevens zelf wijzigen, zoals je telefoonnummer, adres, postcode, woonplaats en pasfoto. Het is niet mogelijk zelf het e-mailadres aan te passen.

Pasfoto voor de spelerspas

Wil je even nagaan of er van jou een goed gelijkende pasfoto op de spelerspas staat? Je pasfoto kun je zelf uploaden d.m.v. de app. Doe dit zo spoedig mogelijk. Ontbreekt de pasfoto op de spelerspas, dan mag je alleen spelen als je een geldige legitimatie bij je hebt. Staat er wel een pasfoto, maar wil je deze vernieuwen? Dat kan ook, maar doe dat dan wel voor 1 november, daarna is dit niet meer mogelijk.

Spelers of speelsters die overgaan van O11 naar O12 of  O13

Deze groep had nog geen spelers pas en dus is er ook geen foto bij de KNVB aanwezig. Je moet dus zelf een foto toevoegen. Doe dit voor dat de bekerwedstrijden beginnen want anders moet je apart een legitimatie bewijs meenemen naar de wedstrijden.

Heb je vragen, of wil je gegevens wijzigen die niet via de app aan te passen zijn, stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer het niet lukt gegevens zelf aan te passen, of een foto te uploaden, kan dat ook altijd via de ledenadministratie. Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel