hoofdsponsorsjeugd20162017

Jeugdactiviteiten

Voetbalclinic 2018 meiden

Paashaastraining

Redichem HAZENJACHT

FilmavondO9 20180209

bowling 180120

Bornbouw kop

Logo Redichem geel V 200pxNa een groot succes van de eerste editie in 2017 wordt dit jaar voor de tweede maal het Bornbouw Meisjes toernooi georganiseerd. Dit jaar is er voor de MO11 - MO13 - MO15 - MO17 - MO19 plaats om mee te doen. 's Ochtends spelen de MO11 en MO13 en 's middags de MO15, MO17 en MO19.

Inschrijven kan tot 1 maart door middel van het online inschrijfformulier. Wacht niet te lang met aanmelden, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en vol = vol. Deelnemende teams ontvangen een bevestiging. Graag tot ziens op ons tweede Meisjesvoetbaltoernooi!

 

ONLINE INSCHRIJVEN

Bornbouw footer

 

RM2018 kop

Logo Redichem geel V 200pxVoor de 12e keer ons toernooi bij de CVV Redichem te Heelsum. Het toernooi is uitgegroeid tot een waar evenment waar veel verenigingen uit alle windstreken al aan mee hebben gedaan en allemaal graag nog een keer terugkomen. Het toernooi staat bekend om zijn goede organisatie, sportiviteit en vriendelijkheid.

Op zaterdag 2 juni is het zover. Bij de verenigingen die in voorgaande jaren hebben meegedaan is het bekend dat dit een fantastisch toernooi is met voor iedereen een beker, waarbij de belangrijkste beker voor het sportiefste team is. Het is daarom ook voor verenigingen die nog niet eerder mee hebben gedaan een uitdaging om mee te doen. Per leeftijdsgroep gaan we uit van maximaal dertig teams. Wacht niet te lang met inschrijving, deze worden op volgorde van inschrijfdatum behandeld.

Om het eenvoudiger te maken kunt u zich dit jaar online aanmelden. Klik hieronder om dat ook te doen. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

ONLINE INSCHRIJVEN

RM2018 footer

 

Dodgeball 2018

Zaterdag de Pietenbingo
In het voormalig clubhuis van DKOD
Voor de Pieten geen probleem
Daar zitten ze totaal niet mee

Wat en feest, wat een feest!
24 november is Sinterklaas bij de kleinsten van Redichem geweest.
We zagen Pieten fietsen die eerst maar niet binnen kwamen,
de kinderen gingen heel hard zingen en bonken op de ramen.
Maar zonder de Sint kan het feest niet beginnen,
gelukkig kwam hij even later op een step naar binnen.