hoofdsponsorsjeugd20162017

Op 11 november was de wedstrijd tegen DIO ’30 gepland. Op grond van de uitslagen konden we een moeilijke middag verwachten. Rond half vier was de aftrap. De meiden speelden verzorgd voetbal in het eerste kwartier. Er werd goed overgespeeld. Mooi uitspelen van de tegenstander door Lotus en Myrthe op links en ze vormden leuke driehoekjes samen met Anne en Esther.

Beide teams kregen echter niet echt kansen. Na een kwartier gingen de meiden gewoon wat feller spelen en het goede spel bleef. De felheid resulteerde in meteen meer dreiging. Na twintig minuten riep Eva aan Anne om de bal te willen ontvangen. Zij werd meteen bediend en draaide perfect weg waarna onberispelijk binnen werd geschoten; 0-1 (die actie hadden we eigenlijk op beeld moeten hebben). Kort daarna speelde Anne, Vera aan en zij bleef koel en scoorde beheerst 0-2. Nog in de eerste helft was er een actie van rechts die in de zestien gespeeld werd naar Sofie. Haar pas op Annet werd afgerond zodat we met een comfortabele 0-3 gingen rusten.

DIO probeerde in de tweede helft aan te dringen en we stonden wat onder druk. Na tien minuten maakte Annet haar tweede van de middag (0-4) door goed hard raak in de hoek te schieten vanaf de zestien. Het sterke spel van de eerste helft werd niet geëvenaard, maar de verdediging liet niet veel toe en we hadden een Noa op de goal in grote vorm. Het werd nog 1-4. Een kwartier voor tijd gooide Vera de boel op slot. Oog in oog met de keepster van de tegenpartij werd beheerst afgerond; 1-5.
Redichem hield de voorsprong vast en het was al donker wanneer de goed leidende scheidsrechter om kwart over vijf voor het einde floot. Vrolijkheid alom na echt een goede wedstrijd van de meiden.

20171111DIO