hoofdsponsorsjeugd20162017

2017 12 03 PHOTO 00000026

Afgelopen zaterdag zijn de JO19-2 kampioen geworden na een spannende wedstijd tegen SKV.

De nummers een en twee op de ranglijst moesten in onderling duel uit maken wie zich najaarskampioen mocht gaan noemen. Ondanks dat Redichem een voorsprong had van drie punten en de doelsaldo’s bijna gelijk waren, moest er minimaal een punt behaald worden. Het werd een echte kraker vooral na rust. In de eerste helft was SKV de boven liggende partij en gingen we de rust in met een 0-1 achterstand. Na rust speelde JO19-2 echt een geweldige tweede helft en met veel overgave gingen ze op zoek na de gelijkmaker. Met werkelijk prachtige goals werd de achterstand omgezet in een 3-1 overwinning. Als een ware kampioen werd er gespeeld en gevierd en nu met zes punten voorsprong en nog een wedstrijd te spelen is de strijd beslist. Spelers en leiders bedankt en veel succes in de derde klasse.

Op dezelfde zaterdagmiddag ging de JO19-1 naar de medekoploper Spero, die wel vier verliespunten minder had maar nog een zwaar programma voor de boeg heeft. De kampioenskar en het feest was al geregeld en met het vertrouwen als ongeslagen ploeg wilde Spero de wedstijd winnen. Echter het liep geheel anders en JO19-1 toonde hun karakter en voetbalkwaliteit. Vanaf het begin waren de JO19-1 heer en meester en met veel passie en goed voetbal werd de thuisclub met 6-3 verslagen.

Door deze overwinning blijven de JO19-1 nog in de race voor het kampioenschap en een plaats om na winterstop in de eerste klasse te gaan voetballen. Goed om te zien dat de volgende generatie spelers er aan komt voor onze senioren-elftallen.

TC