hoofdsponsorsjeugd20162017

Ondanks de goede kansen was er vorige week op 7 april tegen Colmschate uit Deventer met 1-2 verloren. We hadden meer verdiend. In de tweede wedstrijd in april gingen we naar Ermelo. DVS Ermelo heette ons op hun website al welkom.
Het bleek een evenwichtige wedstrijd op een beetje hobbelig veld. De start was voor de thuisclub en zij kwamen via een counter voor na ongeveer tien minuten. Na twintig minuten gaf Laura en pas binnendoor op Vera die fraai de gelijkmaker binnenschoot. Toch was het na ruim een half uur weer DVS die de leiding nam. Later een rommelige fase en het was het even vasthouden tot de rust.

De meiden pakten het na rust sterk op. Al snel schoot Laura met links goed binnen na een vrije trap van Anne; 2-2. Dit speelde veel lekkerder. Sofie was nog bijna dichtbij een voorsprong maar haar inzet werd gekeerd. Halverwege de tweede helft toch weer een achterstand na een vrije trap die in de kruising zeilde. Weer een achterstand tegen een ploeg stug verdedigde en fysiek ons wat de baas was. Met meer risico werd de aanval gezocht. In die fase hield Noa ons een paar keer in de wedstrijd via een goede redding. In de eindfase Annet naar voren en alleen Fleur en Anne nog achterin. De laatste minuut kwam en was ongelukkig. In een poging van de Redichem meiden om te scoren werd de bal onderschept in het strafschop gebied van de tegenstander. Op het middenveld ging Cheyenne, die de hele middag met veel inzet speelde, erg vervelend door haar enkel en in diezelfde counter viel de 4-2 binnen.

Na de wedstrijd snel terug naar Bennekom waar Redichem vrouwen 1 speelde en deze keer te weinig hadden. Cheyenne kon niet door de forse blessure die ze opliep. Esmee en Yara boden direct aan om haar te vervangen en samen met Noa, Anne, Vera en Myrthe mee te doen. Een geweldig karakter om elkaar zo te helpen na een moeilijke MO19 wedstrijd. Vera spande de kroon om zelfs de volle 180 minuten op middenveld en voorhoede te spelen. Petje af!

Met dank aan de mooie foto’s van de fotograaf van DVS 33.