hoofdsponsorsjeugd20162017

Op deze zonovergoten Bevrijdingsdag voelde het vertrek ’s morgens al voor achten als een soort schoolreisje naar een onbekende tegenstander Oeken/Brummen. De wedstrijd was in overleg met de meiden vroeg gepland zodat er ’s middags weer tijd was om naar Wageningen te gaan. Achteraf wel fijn zodat het nog niet zo warm was.


Dit keer wilden we echt weer eens punten pakken en ook goed beginnen. Dat gebeurde niet helemaal. We kregen na twee minuten een hoekschop tegen en het was maar goed dat Lotus op de lijn redde door een kopbal. Oeken/Brummen bleek een sportieve en goed voetballende tegenstander en kwam op voorspong via een laag schot. Aan beide kanten kwamen wat kansjes. De inzet van Vera werd gered door de keepster. Na een half uur spelen werd de gelijkmaker gemaakt. Fleur verdedigde uit en zette dat om in een dieptepas op Laura die keurig afrondde; 1-1. Nog een inzet van Lynn die tegengehouden werd. Toch weer op achterstand via een afstandsschot; 1-2.

We maakten wat afspraken in de rust om te proberen de achterstand weg te poetsen. Dit lukte. Vera raakte eerst nog de paal maar even later gaf ze via een ingooi de bal aan Laura die vanaf links de tegenstander uitspeelde en scoorde; 2-2. Na een aanval van de tegenstander werd de bal onderschept. Anne zette goed door en leverde een mooi pas aan Eva die na een knappe actie heel fraai scoorde; 2-3.

Via een hoekschop die er ineens in zeilde werd het toch weer gelijk. Beide teams probeerden gewoon weer te scoren en het kon inderdaad beide kanten op. De laatste minuut brak aan. Een 3-3 was niet onlogisch. De meiden dachten daar anders over. Eva gaf een mooi pas op Laura die vervolgens in de lange hoek mikte en haar derde van de ochtend binnenschoot; 3-4.

Met dank aan de fotograaf van Oeken/Brummen voor de foto’s.