hoofdsponsorsjeugd20162017

Vanmorgen stond er een onvervalste derby op het programma. Op het Wilhemina Sportpark troffen de Renkumse teams CHRC JO15-1 en Redichem J015-1 elkaar. De nummers 1 en 2 in de competitie.

Een derby die te vergelijken was met de onlangs gespeelde klassieker Feijenoord-Ajax. De wedstrijd was niet hoogstaand, maar stond wel bol van de spanning. Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht. In de eerste helft waren er iets meer kansen voor Redichem, maar ook CHRC liet zich niet onbetuigd. Met een 0-0 stand werd er gerust.

Na rust ontspon zich weer een wedstrijd met veel strijd. Redichem brak uiteindelijk de wedstrijd open: 0-1 ! CHRC antwoordde direct en scoorde uit een cornerbal de gelijkmaker: 1-1. In deze fase van de wedstrijd waren de betere kansen voor CHRC, maar keeper Daan van Beek hield Redichem op de been.

De wedstrijd leek af te stevenen op een terecht gelijk spel, maar Redichem trok in de slotfase van de wedstrijd toch aan het langste eind. Tim Kuenen bezorgde Redichem alsnog de winst door zijn tweede goal binnen te schieten: 1-2!