hoofdsponsorsjeugd20162017

Verslag Lotte Kistemaker en Nance van den Born MO13-1

We moesten tegen DTS. Wij staan 2de en zij staan 3de. Omdat het koud was hebben we een hele goede warming-up moeten doen, en omdat het Sinterklaas was kregen we speciale handschoenen. De wedstrijd begon om 09.00 en onze scheidsrechter was Willem Smink en langs de lijn stonden veel mensen. We gingen heel goed van start en we kregen heel veel kansen, maar ze gingen er jammer genoeg niet in. DTS had bijna niet de kans om te scoren, maar toen ze die kans kregen kwamen we met 1-0 achter.

In de tweede helft ging het nog een stuk beter en kwamen we snel op 1-1. We bleven goed overspelen en konden snel op 2-1 voorsprong komen. Het bleef spannend maar de tegenstanders kregen niet veel kansen meer. Ook Sophie maakte een mooi doelpunt en Iris maakte een mooi lobje over de keeper heen maar belandde net op de paal. Marit maakte het 4de doepunt en dat was ook onze eindstand. We kunnen helaas geen kampioen meer worden, maar waarschijnlijk worden we 2de en gaan we hoger spelen na de winterstop.

Volgende week moeten we tegen VDZ en de week daarna moeten we nog een keer voor de beker voetballen tegen UHC, maar dat zal moeilijk worden om tegen te winnen.

Groetjes Lotte en Nance