hoofdsponsorsjeugd20162017

Er waren vier meidenteams doorgedrongen naar de knock-out fase. Op de 21e oktober blijken ook alle meiden winnend de volgende ronde te bereiken.

MO11-1 kreeg duidelijk meer tegenstand. Tegen de girls van Beuningse Boys werd een stevig potje gevoetbald. In een open wedstrijd werd veel gescoord. In het einde van de eerste helft was keepster Donna zo op dreef dat ze een paar keer de gelijkmaker voorkwam. Zou men haar nog wisselen zal de tegenstander hebben gehoopt. Maar Chris en Pattrick hadden er dit keer door vakantie maar precies zeven meiden en dus werd niemand gewisseld. En van moe worden hebben deze jonge meiden gelukkig nog nooit van gehoord. Wel van voetballen en maar liefst zeven maal werd gescoord; 3-7 winst.

Ook MO13-1 had een uitwedstrijd geloot. Bij DVOL in Lent kwamen de meiden na een minuut al achter. Geen lekker begin, maar ze pakten het in de eerste helft al op en bogen het om naar een 1-2 voorsprong. In de tweede helft waren deze meiden wel zo sterk dat ze uiteindelijk uitliepen naar een 2-7 overwinning met doelpunten van Iris, Eline en Diane (2x). Nance scoorde zelfs drie maal in deze wedstrijd.

MO15-1 speelde ook al een uitwedstrijd. Redichem speelde erg goed en kreeg kansen maar scoorde niet totdat Gwen de 0-1 maakte. Eerbeek maakte echter weer gelijk en bleef het spannend. Eva bracht Redichem nog in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft hetzelfde beeld. Een wat sterker Redichem maar het duurde lang voor de 1-3 viel door Nikki. Vlak voor tijd nog een mooi afstandsschot van Lynn en de wedstrijd was ruim binnen. Goed gedaan meiden!

MO17-1 mocht het thuis opnemen tegen De Treffers. De bezoekers namen het serieus op. Een uur voor de wedstrijd stonden ze al op het veld voor de warming up. De wedstrijd begon met een licht overwicht voor Redichem. De MO17 van Redichem houdt heel vaak de nul. En ook deze keer zou dit blijken. Dit is knap en ook heerlijk; hoef je alleen maar te scoren. In de eerste helft kapte Anne de keepster uit en scoorde 1-0.

Het bleef nog even tien minuten 1-0 in de tweede helft totdat Vera de keepster verraste en van rechts raak schoot terwijl de keepster een voorzet verwachtte. Ook de 3-0 scoorde Vera en de 4-0 was weer voor Anne. De bezoekers waren ontmoedigd en werden via de middenvelders en voorin direct onder druk gezet. Het laatste kwartier zou ik verder als volgt samen kunnen vatten: “Viermaal Velt Vera Vliegensvlug Verbouwereerde Verdediging”; 8-0. Maar liefst zes doelpunten door haar in een half uur.

Gefeliciteerd, op naar de volgende ronde allemaal! Waarschijnlijk op 16 december.