hoofdsponsorsjeugd20162017

Op de dag dat Sinterklaas weer in Nederland komt, verzamelen de Meiden onder elf al om half acht om richting Oosterhout te vertrekken. Vol enthousiasme om de tiende officiële wedstrijd in dit seizoen te spelen.

Nu de meiden in het tweede jaar onder elf spelen gaan ze ook weer met sprongen vooruit in het voetbal en blijven minstens even enthousiast. De eerste negen wedstrijden in de beker en de competitie werden allemaal gewonnen. Tegen OSC werd een fysiek pittige tegenstander getroffen die meer weerstand gaf dan vooraf werd verwacht. Maar het doelpunten maken gaat de MO11 goed af. Na vijf minuten vond Senna het doel. In de eerste helft werd met goed voetbal de voorspong van 0-4 genomen na verder nog doelpunten van Senna en Eline.

Een mooie ruststand en een goed moment om vaste keepster Donna te laten voetballen. Ook zij scoort al snel via een afstandsschot. Daarna ontstaat er een wedstrijd met wat kansen over en weer. De 1-5 valt nog, maar het laatste woord is weer aan Redichem. Jeska geeft een mooie steekpass aan Donna die rustig in de hoek schiet; 1-6.

De tiende overwinning op rij! De achtste in de competitie. Een gedeelde eerste plaats. Volgende week weer thuis en over twee weken treffen ze de medekoploper. Daar zitten de meiden vast niet zo mee. Gewoon altijd lekker voetballen en ze zijn al even zo vrolijk als in de vroege ochtend. Wellicht mooi op tijd voor Sinterklaas op TV.