Het 1e elftal van Redichem heeft de ongeslagen status van dit seizoen behouden door thuis VRC te verslaan. VRC, op voorhand benoemd tot een zeer sterke tegenstander en mogelijk titelkandidaat, keerde met een 2-1 verlies terug naar Veenendaal.

Redichem startte uitstekend door met een iets defensievere insteek dan doorgaans VRC het voetbal onmogelijk te maken. In de eerste helft kwam Redichem dan ook, overigens met enig geluk, verdiend op een voorsprong door doelpuntenmaker Fabian Mösle. Na rust zette VRC een tandje bij en had Redichem het een stuk lastiger dan de eerste vijfenveertig minuten. VRC drong aan en maakte de gelijkmaker al was niet iedereen het eens met de beslissing van de scheidsrechter; de bal werd uit de handen van de keeper getrapt en via de rebound was het uiteindelijk raak: 1-1. Redichem had het in die fase lastig maar richte zich op met een ongekende inzet om voor iedere meter en elkaar te strijden. Het resultaat was dat Fabian Mösle twintig minuten voor tijd uit een goede kans de 2-1 maakte en daarmee ook de eindstand bepaalde.

Man of the Match was volgens de supporters Hans Kap. Hij mocht vandaag als boegbeeld voor een hard werkend, strijdend en passievol Redichem de prijs in ontvangst nemen...