Redichem won afgelopen zaterdag met ruime cijfers van Keizerstad uit Nijmegen: 4-1. Redichem had een droomstart door al na 2 minuten op een 1-0 voorsprong te komen. Balverlies in de defensie van Keizerstad gaf Fabian Mösle dé gelegenheid om Redichem direct op voorsprong te zetten; de aanvoerder haalde de trekker bedeesd over: 1-0. Redichem leek daarna een eenvoudige middag te gaan krijgen want na 10 minuten spelen stond het al 2-0. Een afstandschot ketste op de doelman af en opnieuw was het Fabian Mösle die het net wist te vinden.

Vervolgens had Redichem de kans de wedstrijd voor rust al definitief op slot te gooien maar een terecht afgekeurde goal (buitenspel) en twee maal de paal stonden dat in de weg. Na rust verzuimde Redichem het spel en de pressie van de eerste helft een goed vervolg te geven en vanuit een spaarzame aanval was het plotseling 2-1. Redichem leek alsnog te gaan wankelen maar kon zich net op tijd herpakken. Vanuit een vrije trap was het Patrick Siccama die de doelman voor de derde maal deze middag de bal uit het net liet halen: 3-1. Daarna was het eenrichtingsverkeer en was het slotakkoord opnieuw aan Fabian Mösle. Na een geweldige pass nam hij de bal magnifiek aan en werkte deze, zij het in twee instanties, achter de doelman van Keizerstad.

Door deze overwinning staat Redichem op de derde plaats op de ranglijst met evenveel punten als SC Oranje en VRC. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Advendo '57 op het programma.