Het 1e elftal van Redichem heeft op overtuigende wijze ook de thuiswedstrijd tegen Advendo'57 gewonnen en boekte hiermee de vijfde overwinning in zes wedstrijden.

Opnieuw kwam Redichem fel en goed uit de startblokken en al na twee minuten had de ploeg op voorsprong kunnen komen. Een inzet van Lieven de Zwart werd echter knap gepareerd door de keeper. Redichem zette Advendo'57 vast op de eigen helft en wist met aanvallend voetbal enkele kansen af te dwingen maar toch duurde het tot de 30ste minuut voordat het eerste doelpunt viel. Fabian Mösle was het eindstation van een goed opgezette aanval over de linkerkant. Vreemd genoeg zakte het spel van Redichem na de voorsprong weg en kwam Advendo'57 vanuit dode spelmomenten gevaarlijk in de buurt van de gelijkmaker.

Na rust was het Redichem dat heer en meester was en naast veldoverwicht ook vaak dicht bij de goal kwam. De tweede treffer kwam er vanuit een penalty. Patrick Siccama was het slachtoffer van een charge op de benen binnen het strafschopgebied. Fabian Mösle schoot de penalty onberispelijk in en zette zijn totaal aantal doelpunten deze competitie op 11. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd konden de handen opnieuw de lucht in. Bram de Boer kopte vanuit een hoekschop de bal hard in de touwen. De debuutgoal van de 18-jarige in het 1e elftal werd uitgebreid gevierd door spelers en toeschouwers.

Redichem bezet door deze overwinning de 2e plaats in 3A en gaat komende week op bezoek bij AZ2000.