Redichem heeft zich ernstig verslikt afgelopen zaterdag door mnet 2-3 te verliezen van SVP uit Veenendaal. Afgaande op de ranglijst zou er een behoorlijk verschil moeten zitten tussen beide team maar niets was minder waar. Redichem speelde ver onder het niveau van de afgelopen weken en met hard werken was SVP zeker niet de mindere ploeg.

Op een dramatisch slecht veld was goed combinatiespel vrijwel uitgesloten maar toch slaagde Redichem erin om door een fraaie combiantie de 1-0 aan te tekenen middels topscoorder Fabian Mösle. Redichem had met een ruimere voorsprong de rust op kunnen zoeken maar verzuimde twee goede kansen af te ronden. Uit een mooie diepe bal van SVP stond kort voor rust de 1-1 op het bord. Keeper Nick van Beek kwam op tijd zijn goal uit maar gleed weg op het erbarmelijke veld en zag de aanvaller vrij op de lege goal schieten.

Kort na rust stond SVP met 2-1 voor door een fraaie voorzet van de rechterkant die behoedzaam door de spits met het hoofd in de touwen werd gewerkt. Halverwege de tweede helft kreeg SVP een terechte penalty door een handsbal en deze kans lieten de Veenendalers niet liggen: 1-3. Opnieuw was het Fabian Mösle die het net wist te vinden met een fraai afstandschot en daarmee de spanning terugbracht. Ondank verwoede pogingen van Redichem bleeft het echter bij deze twee goals en werd met een nederlaag de kleedkamer opgezocht.