Na 90 minuten was Veenendaal afgelopen zaterdag de winnaar van de wedstrijd Veenendaal tegen Redichem: 2-0. Daarmee was de gastheer de gelukkigste van de twee partijen want beide teams waren gelijk aan elkaar.

Redichem miste een aantal spelers die tot op heden in de basis stonden maar de stand-ins wisten zich prima aan te passen in het elftal. Redichem kreeg twee uitstekende mogelijkheden maar Fabian Mösle had het vizier iets minder scherp staan dan afgelopen weken. Daar een ongelukkige klutsbal kon Veenendaal na een half uur uitbreken en de openeningstreffer noteren. De 1-0 was tevens de ruststand op een koud en mistig sportpark.

Na rust had Redichem enige aanpassingen gedaan en was de ploeg van trainer Fred van Zutphen de betere ploeg en had verreweg het meeste balbezit. Leon Brussen was met een kopbal op de paal dicht bij een verdiende gelijkmaker maar het geluk ontbrak. Via een spaarzame counter was het plotseling 2-0 voor Veenendaal. Dat bleek voldoende voor de overwinning omdat Redichem, ondanks een zeer aanvallende opstelling, weinig kansen meer kon noteren.

Doordat de directe concurrenten ook steken lieten vallen staat Redichem nog steeds op de 2e plaats in de competitie. Komende zaterdag ontvangt Redichem op het Wilhelmna Sportpark SC Oranje, de nummer 1 van de competitie.