In een spannende wedstrijd, waarin strijd de boventoon voerde ten opzichte van goed voetbal, heeft Redichem een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Candia'66: 1-1.

Redichem speelde het eerste kwartier zeer acceptabel maar wist dit niet in kansen uit te drukken. Paul Dorland had voor redichem de beste kans in de eerste helft maar kon het net niet vinden. Aan de andere kant was het Candia'66 dat een 1-op-1 situatie niet kon uitbuiten omdat Redichem keeper Nick van Beek in de weg lag.

De tweede helft was qua voetbal niet veel beter al maakte de instelling en inzet van beide ploegen veel goed. Een misverstand tussen verdediging en keeper aan de kant van Redichem zorgde ervoor dat Cania'66 uit het niets op een 1-0 voorsprong kwam. Omzettingen in het elftal van Redichem leidde al na vijf minuten tot succes; een doorgekopte bal van Niels Koenderink kwam voor de voeten van Paul Dorland. Een geweldige aanname, gevolgd door koeltjes afmaken zette de 1-1 eindstand op het bord. De jarige doelman Nick van Beek was aan Redichem-kant Man of the Match.