Nieuws

Het laatste nieuws van de Redichem redactie.

redichemmer nr1

Na de succesvolle eerste uitgave van het magazine “De Redichemmer” is de redactie op zoek enthousiaste vrijwilligers die deel uit willen maken van de redactie. Naast invloed op de inhoud van de publicaties staan we open voor nieuwe ideeën die je daarnaast in de praktijk mag brengen. Denk aan interviews, specials of een ander origineel idee.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan deze uitgave? Neem dan snel contact op met de redactie via Gert-Jan Bulten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bij de aanvang van het seizoen 2018/2019 introduceren we een geheel nieuwe versie van de Redichem-website. We kunnen dan beter gebruik maken van alle data die via Sportlink beschikbaar is omtrent teams, prorgamma, uitslagen en standen en nog veel meer. De website blijft van belang om informatie over de vereniging te delen en wat verder te kijken dan je eigen team of alleen het eerste elftal. Tot september wordt de site beperkt bijgehouden.

Hulp gevraagd

Als je zin hebt om mee te werken aan de inhoud dan ben je van harte welkom. We denken dan aan het plaatsen van verslagen met of zonder foto's, het bijhouden van algemeen nieuws over de vereniging en de verschillende activiteiten. De technische vaardigheden die je nodig hebt zijn beperkt, algemene taal- en computervaardigheden zouden voldoende moeten zijn. Heb je interesse, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jan streefkerk 300x200

Beste Redichem leden,

Afgelopen zaterdag hebben we met de Familiedag en de BBQ een hele gezellige afsluiting gehad van een mooi Redichem-voetbalseizoen. Naast de vele wedstrijden, de ontelbare trainingen en vele andere activiteiten is er door veel vrijwilligers weer heel hard gewerkt om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. En met succes, waarvoor mijn hartelijke dank!

Zelf ben ik - met veel plezier - aan mijn zevende jaar als voorzitter bezig. Enige tijd geleden ben ik voor mezelf tot de conclusie gekomen dat ik aankomende ledenvergadering mijn taak als voorzitter ga neerleggen.

IMG 0696

Zaterdag 9 juni was de afsluiting van het seizoen 2017/2018 met de Redichem Familiedag. Het was erg lekker weer en de hele dag was bijzonder geslaagd. Overdag werd er gevoetbald en gespeeld en 's avonds was er de barbeque en patat voor de kleintjes. Dank aan de organisatie voor deze mooie dag!

Bekijk alle foto's.

Voetbalclinic 2018 meiden