Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Het eerste elftal van Redichem is voor komend seizoen op zoek naar een of twee personen die vlaggenist willen zijn. Onlangs heeft Peter Schouten aangegeven aan het einde van het seizoen zijn taak als vlagger na vele jaren te gaan beïndigen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het 1e team in seizoen 2018/2019 meld je dan aan bij Rik Kerkhof of Jan Streefkerk.

pinnen

Naast contante betaling is het vanaf heden ook mogelijk om te pinnen in de kantine van Redichem. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari kunt u dus voor het eerst gebruik maken van deze mogelijkheid.

IMG 1653

Afgelopen dinsdag was KNVB scheidsrechter Jeroen Manschot te gast bij Redichem. Bijna veertig (jeugd)scheidsrechters waren deze avond gekomen om van deze topscheidsrechter veel te leren. Aan de hand van filmpjes van spelmomenten probeerde Jeroen duidelijk te maken dat het fluiten van een wedstrijd ook topsport én teamsport is. Hij vertelde over zijn ervaringen en gaf hij antwoord op alle uiteenlopende vragen van de scheidsrechters die gekomen waren.

Aan het einde was er nog een quiz met voor de winnaar een echt ChampionsLeague scheidsrechtersshirt. De gelukkige was Thom Streefkerk die van de overgebleven zes finalisten uiteindelijk de laatste vraag het best had ingeschat.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van november hebben de aanwezige leden ingestemd met een contributiewijziging, ingaande per januari 2018. De contributie zal er vanaf 1 januari 2018 als volgt uitzien:

Kabouters ( 4/5 jaar ) EUR    7,00 per maand

Pupillen ( t/m O13)     EUR  12,75 per maand

Junioren ( t/m O19 )   EUR  15,25 per maand

Senioren                       EUR  23,25 per maand

Niet spelende leden   EUR    5,75 per maand

De contributiebedragen zijn allen inclusief het kledingfonds.

wvd logo

Redichem heeft vanaf komende zaterdag een speciaalbier op de tap: Stanmen Blond. Dit bier is speciaal gebrouwen voor Team Stanmen dat fietst voor Duchenne Heroes. Deze stichting heeft als doel geld in te zamelen om onderzoek te doen naar de erfelijke spierziekte Duchenne.Met het aanschaffen van dit bier doet Redichem een bijdrage aan deze stichting die als doelstelling heeft om sneller en beter onderzoek te doen naar medicijnen om deze spierziekte te behandelen en te genezen. Meer informatie over dit bier en de stichting zijn te vinden via onderstaande linkjes:

http://wageningenvoorduchenne.nl/stanmen-bier/

http://wageningenvoorduchenne.nl/team-stanmen/duchenne-heroes/

Subcategorieƫn

Het laatste nieuws van de Redichem redactie.

Hierin komt het meest recente artikel dat geplaatst moet worden in Nieuwsblok op positie user1

Artikelen die nieuwsblok 2 vullen in user2, alleen de meest recente wordt getoond.

Nieuwsblok3 bevat artikelen die Nieuwsblok3 op positie user3 vullen, alleen de meest recente wordt getoond.

Is een artikel tevens "Speciaal"  dan wordt het ook op de hoofdpagina getoond.

De bedoeling bij het maken is dat een artikel begint met een plaatjes van 300x200 en na een korte tekst een "lees meer" link (niet de button) naar het volledige artikel, als dit bestaat.

In deze categorie komen berichten over afgelastingen.

Vanaf zomer 2016 is er een column op de website van Redichem. Ongeveer twee maal per maand een nieuwe.