Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Na de aankoop van "de Berk" zijn al redelijk snel de eerste stappen gezet in de noodzakelijke verbouwing ten behoeve van uitbreiding kleedkamers voor onze vereniging. De verbouwplannen zijn uitvoerig besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering, waarbij is uiteengezet dat de verbouwing van de 2e fase gerealiseerd zal worden. Nu de 1e fase is afgerond en het aantal kleedkamers is uitgebreid kan de 2e fase vorm gegeven worden. Omdat korfbalvereniging DKOD ook nog dit jaar gebruik zal maken van de accommodatie en het speelveld is het op dit moment niet mogelijk om met de 2e fase van de verbouwing te starten. Het bestuur heeft dan ook besloten om deze fase uit te stellen tot eind 2018 en pas dan te bepalen hoe en wanneer deze fase gestart kan worden. Zodra hier meer duidelijkheid over bestaat zult u tijdig door het bestuur geïnformeerd worden.

Eddy Hagen ondertekening

Redichem is verheugd de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer te kunnen bekendmaken. Met ingang van het seizoen 2018/2019 zal Eddy Hagen hoofdtrainer zijn van de selectie. 

Eddy is geboren in 1974, woont in Elst en is de afgelopen jaren trainer van het 1e elftal van RKSV te Driel geweest. Daarnaast is hij werkzaam bij het Openbaar Ministerie in Arnhem.

Het bestuur, Technische Commissie en de spelersraad van Redichem hebben veel vertrouwen in de aanstaande samenwerking.

 

Redichem en trainer Fred van Zutphen gaan aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar. De trainer en de club hebben dit recent besloten nadat zij gezamenlijk tot de conclusie kwamen dat de zienswijzen voor komend seizoen niet overeen komen. Beide partijen zien uit naar een succesvolle en plezierig laatste gedeelte van de (na)competitie.

team poly suit black yellow white

Bij Hummel zal de Redichem teamwear binnenkort worden vervangen door een nieuw design. De huidige modellen zijn dan ook per direct in de uitverkoop bij Intersport Winners in Wageningen. U kunt momenteel tegen 50% nog diverse artikelen aanschaffen van de huidige teamwear-lijn van Redichem. Uiteraard zullen de kledingstukken kosteloos worden voorzien van een Redichem logo.

De gemeente Renkum gaat op korte termijn een kwaliteitsimpuls geven aan het Wilhelmina Sportpark. Hierdoor is de aanleg van een kunstgrasveld, op de locatie van het huidige trainingsveld 5, op korte termijn mogelijk geworden. Sinds 5 jaar is de Stuurgroep Wilhelmina Sportpark met daarin vertegenwoordigers van CHRC, Redichem en RVW, in gesprek met de gemeente over het beheer en onderhoud van het sportpark.

Subcategorieƫn

Het laatste nieuws van de Redichem redactie.

Hierin komt het meest recente artikel dat geplaatst moet worden in Nieuwsblok op positie user1

Artikelen die nieuwsblok 2 vullen in user2, alleen de meest recente wordt getoond.

Nieuwsblok3 bevat artikelen die Nieuwsblok3 op positie user3 vullen, alleen de meest recente wordt getoond.

Is een artikel tevens "Speciaal"  dan wordt het ook op de hoofdpagina getoond.

De bedoeling bij het maken is dat een artikel begint met een plaatjes van 300x200 en na een korte tekst een "lees meer" link (niet de button) naar het volledige artikel, als dit bestaat.

In deze categorie komen berichten over afgelastingen.

Vanaf zomer 2016 is er een column op de website van Redichem. Ongeveer twee maal per maand een nieuwe.