Het 2e elftal van Redichem speelde zaterdag 3 juni de finalewedstrijd tegen DZSV met als inzet promotie naar de 2e Klasse. Beide elftallen speelden kwalitatief een belabberde wedstrijd maar de strijd, inzet en passie van beide teams was hartverwarmend.

Redichem was gedurende de eerste helft de betere ploeg maar kon desondanks niet veel kansen afdwingen. Verder dan een schot op de paal kwam Redichem niet waarbij DZSV ook niet gevaarlijk voor de Redichemgoal kon komen. In de tweede helft zakte Redichem iets verder weg maar kreeg het veruit de beste kans van de wedstrijd. Omdat deze niet werd benut en keeper Nick van Beek kort voor het einde van de wedstrijd een uitstekende redding verrichtte bleef het onbeslist.

Ook in de verlenging konden beide ploegen geen kansen afdwingen waardoor penalty's de beslissing moesten brengen. Na een spannend verlopen serie penalty's was het uiteindelijk DZSV dat aan het langste eind trok. Hiermee kwam een eind aan een mooi en succesvol seizoen van Redichem 2.